דניאלה

פנפוני

New member
דניאלה../images/Emo41.gif

שלום לכולן ולכולם. עבר המון זמן מאז שכתבתי כאן.... ( אבל אני ניכנסת לפורום , קוראת ויוצאת) היום החלטתי לכתוב, בפעם האחרונה שכתבתי כאן אז סיפרתי לכן שאני עושה דיאליזה ,הכליות שלי היתאוששו ואני במגמת עלייה כבר לא עושה דיאליזה ,אבל המעיים שלי( המעי הדק) עדיין עושה בעיות ( שלישולים ובצקת בבטן) אני מקבלת פעם בשבועיים טיפול כימותרפי ציקלופוסמיד ואני מרגישה בסדר ( בלי תופעות לוואי) חוץ מהעובדה שכבר 3 חודשים אין לי מחזור האים זה קרה למישהי כאן? האים הטיפול גורם לתופעה הזאת??? דניאלה. שבוע טוב לכולם.

ל3

New member
לדניאלה

אני שמחה לשמוע על השיפור במצב. לפני כחצי שנה בער גם לי היה שיבושים במחזור שהופיעו אחרי נטילת סטרואידים. לא קיבלתי מחזור בערך כ-4 חודשים ואחרי שהפסקתי עם הסטרואידים המחזור חזר להיות תקין. נאמר לי שהשיבוש יכול לנבוע מהסטרואידים אך הוא עצמו גם כן סימן להיתלקחות המחלה. כדאי לגשת לרופא נשים ולברר את העניין תרגישי טוב

vivi49

New member
היי דניאלה

אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו,,, תרגישי טוב ,,, מכל הלב ויוי

פנפוני

New member
סטרואידים

היי לכולן. תודה על ההיתיחסות. בקשר לסטרואידים ואי הופעת המחזור אז לא ניראה לי שזאת הסיבה כי אני שותה כבר 13 שנה פרדניזון כול יום 20 מ"ג ניראה לי שזה תופעה לוואי של הטיפול החדש או בגלל העובדה שבעקבות הסיבוך המעיים שגרם לי לרדת המשקל ( כמעט 5 קילו בתוך חודשיים, ירדתי מ 52 ל 47) בכול אופן ביום רביעי יש לי טיפול אז אני אשאל את כול השאלות את הרופאה שמטפלת בי .....

הי דניאלה

משמח לשמוע שאת כבר בלי דיאליזה, שהכליות התאוששו ושאת מרגישה יותר טוב. לגבי הציקלופוספמיד והמחזור, כדאי לך מאד לדווח על כך לרופא שמטפל בך והוא בטח יסביר לך את הקשר. תמשיכי להרגיש רק טוב ! עדית.

למעלה