דניאל טרקאי היא פרידה הכט המשודרגת של הדור הב הבא.
ד דינה דינה New member 9/8/11 #2 מזמן לא ראיתי שטות גדולה כזו אם כבר, קרן יותר מזכירה את פרידה הכט עם כל המניפולציה שלה, איך הכל חייב להיות בדרך שלה ואם לא.. כל האחרים לא שווים. מה יש לך להגיד על הרכילות /הרשעות... של קרן על דניאל ואורטל.. דניאל ואורטל בליגה אחת מעל כל השאר שם.
מזמן לא ראיתי שטות גדולה כזו אם כבר, קרן יותר מזכירה את פרידה הכט עם כל המניפולציה שלה, איך הכל חייב להיות בדרך שלה ואם לא.. כל האחרים לא שווים. מה יש לך להגיד על הרכילות /הרשעות... של קרן על דניאל ואורטל.. דניאל ואורטל בליגה אחת מעל כל השאר שם.
ר רותי167 Well-known member 9/8/11 #3 אין בכלל מקום להשוואה,דניאל יהלום ליד פרידה. פרידה אחת ויחידה אין כמוה ואף אחת לא יכולה להשתוות לרוע,אגרסיביות,תחמנות,אינטרסנטיות וגועל שלה. גם לא קרן.
אין בכלל מקום להשוואה,דניאל יהלום ליד פרידה. פרידה אחת ויחידה אין כמוה ואף אחת לא יכולה להשתוות לרוע,אגרסיביות,תחמנות,אינטרסנטיות וגועל שלה. גם לא קרן.
P poseidon111 Active member 9/8/11 #4 נכון בעיקרון, אבל הייתי שמח לראות את אתי מתמודדת מולה.פרידה היתה מבשלת אותה לארוחת בוקר.
פ פשושה11 New member 9/8/11 #9 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
פ פשושה11 New member 9/8/11 #6 טעית, סולחים לך, התכוונת לאתי ../images/Emo6.gif רק אתי עם קורטוב של רוע.
ד דידי 9 New member 9/8/11 #10 שרון ב , באיזה הקשר חוצה? וכן, אני חוצה את גבולות המחשבה שלי כמה שאפשר