פרידה הכט!! שתיהן: מניפולטיביות, דורסניות,, אגוצנטריות, בוכות דמעות תנין, לא בוחלות בשום אמצעי-כולל דריסת בני אדם, כדי להגיע למטרתן לא יודעות לאהוב,סובלות מנטישה בעבר, ולכן חסרות אכפתיות כלפי בני אדם בהווה וכל זה רק על קצה המזלג
אין מה להשוות בכלל. פרידה הייתה מתנהגת בצורה נוראית חסרת כבוד לכולם, הייתה שמה ז' על כולם והיה אכפת לה רק מעצמה! הייתה עושה זאת בצורה מכוערת ומזלזלת. (כמובן שהיא הייתה מאוד אינטילגנטית וחכמה) איפה את רואה פה את דניאל? דניאל לא מושלמת, וכל מה שהיא רואה לנגד עיניה זה איתן, ואולי הדרכים שלה להשיג אותו (לחפש את קרבתו כל הזמן, למצוא זמן לשבת איתו כל הזמן) הן לא אהודות, אבל מה היא עשתה כבר לאנשים שם? מה היא עשתה שאת משווה אותה לפרידה "פאקינג" הכט? והיא ממש לא פייבוריטית שלי. אין לי מישהו שאני יכולה לכנות אותו פייבוריט.
מה שאמרת הייתי אומרת על קרן ולא על דניאל. , דניאל באמת אחלה אז ילדה חמודה שמאוהבת, לא עושה לאף אחד או אחת רע בוילה , להבדיל מקרן שאותה את אוהבת שמלכלכת אפילו על חברותייה הקרובות( ליהי ואתי). קרן זו שרומסת אנשים בוילה ולא דניאל. קרן מרכלת ללא הפסקה וכשהיא עמדה להדחה בכתה הרבה בלילה וכולם ראו ומנסה לשנות את התדמית של הרעה אבל, היא ממש לא מצליחה והקהל לא קונה את המשחק העלוב והלא אמיתי של קרן. צופה והמון .