דניאל! מה קורה... תתחיל להזיז

chinchila

New member
דניאל! מה קורה... תתחיל להזיז

עניינים!!! איפה כולם? איפה השאלות??? איפה התמונות??? איפה השיחות??? איפה הקללות??? יאאלה תביא לפה אנשים!

danezeq

Member
חבילת תשובות מהודרת../images/Emo140.gif

איפה כולם? - הזמנתי כמה, אני מחכה שיבואו (מתעכבים ומתרצים...)- אני לא מפסיק לפרסם! אני לא נח לרגע - אתה גם מפרסם נכון? (אני מקווה שזאת שאלה מיותרת
) איפה השאלות? - אוקי, הנה, על איזה סטנד אתה הכי ממליץ להייהט- משהו באמת תותח, שהעמוד שלו אינו מתברג (אינו מסתובב) והאם סטנד חדש של מאפקס יכול להיות אחד כזה (הציעו לי במחיר של 400 ש"ח בערך) איפה התמונות? -את המערכת שלי אני אצלם אחרי ה"שיפוצים" שאני עושה בה, (כנראה הייהט (סטנד ומצילה)ופדאל לבאס, בעוד שבוע-שבועיים-שלוש... איפה השיחות? תגיב להודעה הזאת וזאת תיהיה שיחה
איפה הקללות? יא בן זונה דרק! רוצה קללות? כוס´עמק ארס

chinchila

New member
ובכן מעטפית תשובות....

אוקיי, אני לא חושב שהיי-הט בלי מוט מתברג הוא פחות טוב, יש לזה מטרה מסויימת.. וזה לא מפריע אם מבריגים את זה טוב וחזק כמו שצריך, לפחות בהיי-טים סבירים ומעלה. הראשון שהיה לי היה מאפקס והוא היה מצויין, מבחינת ברזלים הם עושים עבודה טובה מאוד. עוד הייטים טובים יש ל(TAMA (IRONCOBRA , ימהה עושים כמעט הכל טוב וכן DW ..אני לא אוהב לא את PEARL ולא GIBRALTAR יש לי צלקות מהם! עוד משהו... אה, זבל אפס לא נחמד אחד...?!

chinchila

New member
כל מיני פציעות מעצבנות..

כי הפרפרים תקועים\חלודים\סתם מעוכים מאיכות מעפנה וכל מיני המצאות שלא שוות כלום של חברות כאלה!

למעלה