דניאל מצלצל

דניאל מצלצל

ביקשתי מדניאל להתארח בפורום שלנו והוא הסכים בשמחה :) אז אם יש לכם שאלות לדניאל כמו: איך הוא חושב על המתיחות, איך הוא בוחר למי להתקשר, אם פעם צעקו עליו בטלפון ואם הוא פעם צחק באמצע מתיחה ועוד אתם מוזמנים לשאול ודניאל יענה :)

שאלות לדניאל.

היי דניאל, אני יותם. אתה עושה אותם מתיחות שאתה עושה בעיתון שלנו גם במעריב לנוער? כמה זמן אתה בתחום המתיחות? האם אתה נהנה מזה? כמה זמן בדרך כלל לוקח לחשוב על מתיחה? מקווה שתענה על שאלותיי, יותם

שובלי11

New member
לדניאל

היי, יש לי כמה שאלות: -מאיפה באים לך הרעיונות למתיחות?אתה נעזר במשהו? -האם זה מלחיץ לעשות מתיחות? -האם אתה עושה מתיחות לאנשים שאתה מכיר?(כמו:משפחה חברים וכו') -אתה עושה מתיחות שלא מפורסמות בעיתון מעריב לילדים? אשמח אם תענה על השאלות תודה מי שובל!=)

danidin4444

New member
שלום שובל :)

כמו שעניתי קודם, הרעיונות באים לי בעיקר מהראש ומדברים שאני רואה בכל מיני מקומות. לדוגמא - יום אחד ראיתי בעיתון ידיעה על "פיל שהועבר מגן חיות אחד לגן חיות אחר" וחשבתי לעצמי - מעניין מה יהיה אם גם אני אנסה להעביר פיל... אז התקשרתי לגן חיות וסיפרתי להם שאני הנהג שמוביל את החיות שהם הזמינו ושאני ממש עכשיו בדרך אליהם אז שיתכוננו... כמובן שהם לא הזמינו שום חיות אז זה היה די מצחיק :) בהתחלה זה היה מאד מלחיץ לערוך את המתיחות כי לא הייתי בטוח שיאמינו לי. אבל עכשיו כבר התרגלתי לזה וטאני עורך את המתיחות כאילו מדובר בעוד שיחת טלפון רגילה. אני אוהב למתוח אנשים שאני מכיר! זה הכי כיף. כי אז אתה יכול לראות את התגובה שלהם גם אחרי המתיחה... למרות שהם רוצים לרצוח אותי LOL אני לא עושה מתיחות שלא מתפרסמות, הציעו לי פעם להצטרף לצוות של התוכנית "קומי קומי" אל בסוף התברר שגם זו הייתה מתיחה... אבל אולי אני אעבוד בזה בהמשך ואז יהיו לי יותר מתיחות. שיהיה חגש פורים שמח מותח ומבדח... סתם סתם, אני יודע שפסח!!

danidin4444

New member
היי יותם D:

אז שמעתי משירי שאתם מחבבים את המדור שלי, אז קודם כל תודה, זה ממש נחמד לדעת ו... הנה התשובות שלי :) כרגע כן, אני עושה את אותן מתיחות גם במעריב לנוער וגם במעריב לילדים על מנת לחסוך בדיו, ניירות, וכדומה... הכל חלק מהתרומה שלי בהתחממות כדור הארץ P: כמה זמן אני בתחום המתיחות - אני עושה את המדור כבר קצת יותר משנה אני חושב, משהו כזה, אבל תמיד אהבתי למתוח אנשים - מאז שהייתי קטן. עד היום אני מותח את אמא שלי בטלפון ומתחזה ל"אורית מהכבלים, שכחתם לשלם וצברתם ריבית של 1.6666 מיליון אשמח אם תסורו לבנק לשלם בהקדם"... והיא תמיד מאמינה לי! :) אני די נהנה לעשות מתיחות כי זה משעשע לשמוע תגובות של אנשים שלא כל כך מבינים מה אני רוצה מהם לפעמים. כמה זמן לוקח לחשוב על רעיון? תלוי... לפעמים אני שובר את הראש כי אני צריך להגיש כמה מתיחות בבת אחת ולפעמים הרעיונות באים לי סתם ככה תוך כדי הליכה ברחוב או מהסתכלות על איזה חפץ. אחת המתיחות הכי טובות שלי קרתה במקרה :) זהו, עניתי על הכל, סחטיין עליי. חפרתי! חג שמח :)

בן המלך8

New member
שאלה לדניאל

לדניאל, שמי בן ומעניין אותי לדעת מאין אתה משיג את הרעיונות למתיחות המצחיקות ומשעשעות שלך? אני הייתי רוצה שתטלפן
לחנות ספרים
או פיצרייה
. זה יהיה מאוד מגניב!
תודה רבה, בן ממועצת החכמים

danidin4444

New member
היי בן המלך!!! D:

איז שם יפה זה בן, ועוד המלך! ועוד ממועצת החכמים!! קנית אותי XD מאיפה אני משיג את הרעיונות - כמו שכתבתי קודם. העורך מבקש ממני לשלוח לו מידי פעם כמה מתיחות כדי שאפשר יהיה לשבץ את המתיחות בעיתון ואז אני צריך לחשוב על רעיונות. לפעמים הרעונות באים לי ככה סתם בקלות ולפעמים אני נתקע וחושב שעות על רעיונות... פעם אחת אפילו (אל תספר) לקחתי רעיון של מישהו שעשה את אותה מתיחה כבר באינטרנט, הוספתי לה קצת משלי וביצעתי אותה :) בקשר לרעיונות שלך - לפיצרה כבר התקשרתי פעם והתחזיתי לתלמיד שרוצה להזמין פיצות למורה שלו אבל לא ממש יודע איך להסתיר את זה - זה היה מצחיק D: מה היית רוצה שאגיד לחנות הספרים אם באמת אתקשר אליהם למתוח? זה הכל, מקווה שעניתי לך על השאלות :) בכבוד רב (בכל זאת מלך) דניאל שירין השלישי

בן המלך8

New member
תודה ../images/Emo51.gif

לדניאל, תודה
על זה שענית לי על השאלה. ואני לא באמת מלך. טוב... אני כן
. סתם! אז בקשר למתיחה על חנות הספרים
ואתה יכול להגיד שאתה קראת את הספר והוא היה משעמם
ואתה מבקש אחד חדש. זה יהיה קורע. XD

למעלה