דניאל=משווקת הימורים באינטרנט! היא עוד מתגאה

דידי 9

New member
דניאל=משווקת הימורים באינטרנט! היא עוד מתגאה

שהיא מנהלת שיווק הימורים! תגידו זה אל עושה לכם כלום?? אתם לא מבינים מה זה משווקת הימורים ואיזה אדם יכול לשווק הימורים-ולמי?? אני פשוט לא מבינה את זה! ובאמת מאחלת לכל אדם שתומך בה- שתצטרף אחת כמוה למשפחה שלו באיזו צורה! משווקת הימורים בנט! מי רוצה אותה כאשת אחיו? ככלה לבן שלו? כחברה של אחותו? מ נ ה ל ת שיווק ה י מ ו ר ים!

billc

New member
לפי מה שהבנתי היא משווקת לחאמס ולחיזבאללה

poseidon111

Active member
קרן מוכרת אלכוהול לקטינים בבר

ומדרדרת אותם להפוך לאלכוהוליסטים,על אותו משקל.

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וזה לא תפס לך את העין?

מהי התכונה הכי טובה שלך? פרגון

דידי 9

New member
המקום שקרן עובדת בו-הוא לבני 30 ומעלה:)אז

אל תחפשי תירוצים סתם-תסתכלי על המציאות בעיניים! משה"ב=מנהלת שיווק הימורים באינטרנט! היית רוצה אישה כזו לאחיך?! תגידי את האמת!!

דידי 9

New member
הציניות שלך לא במקומה! תחשוב מה זה אומר-רק אנ

אנשים חלשים בחיים שלהם, מהמרים באינטרנט. היא-משה"ב-מנהלת שיווק הימורים באינטרנט, שזה אומר שהיא משכנעת את אותם אנשים מסכנים וחלשים להמר!! נו די מה עובר עליכם תחשבו במה היא עוסקת!! המקצוע הזה שלה כשלעצמו-מתוחכם ומתחמן אנשים! בזה היא עוסקת.

היא משווקת, לא מכוונת לאנשים אקדח לרקה,

ומכריחה אותם להמר. ומאיפה את יודעת שאין שם הגבלת גילאים? ומאיפה את יודעת שזה עסק לא חוקי? לו זה היה חוקי, את חושבת שהיא הייתה אומרת להפקה במה היא עוסקת? דידי, עם כל הכבוד אלייך, ויש (גם אם נדמה לך שלא), את זורקת פה המון דברים לאויר שהם גובלים בדיבה. חבל. והציניות שלי הכי במקומה.

רק לגבי השורה האחרונה שלי

טעיתי , לא שמתי לב ששירשרת אליו. למרות שלבטח זה יהיה גם תקף אליי :)

דידי 9

New member
נכון מאוד! היא אמרה את זה בתכנית, ואפילו

כששאלו אותה משווקת? היא אמרה מנהלת שיווק!! שזה דרג מעל...זה אומר דרשני אנשים

אני לא מדברת על הגדרת התפקיד שלה!!!!!

דידי פה אומרת השכם וערב שדניאל משדלת קטינים להימורים. וזו בהחלט דיבה.

poseidon111

Active member
אם תוכיחי פעם אחת שמה שאת משמיצה

הוא נכון,אני איתך.תוכיחי שהיא משווקת לקטינים.לא בסגנון הרגיל של הקשה לא מושכלת, אלא בדרך של הבאת ראיות.או אז אני אוכיח לך שקרן מקבלת בונוסים על כמות המשקאות שהיא מוכרת ללא הבחנה.אני גם יתן לך ראיונות עם הורים לקטינים שברמנים (או ברמניות), חסרי לב מכרו להם אלכוהול.אותם קטינים שאח'כ את קוראת עליהם בחדשות ביום ראשון.אז:1.תביאי הוכחה להשמצות שלך. 2. את מבינה לאן השמצות לא מבוססות יכולות להוביל?

דידי 9

New member
פוסידון, אל תתפס על המילה "קטינים". תחשוב רגע

מי מהמר? אנשים שהחיים שלהם קשים, אנשים שחלשים בחיים שלהם, תחשוב! זה לא נכון? לאוו דווקא קטינים, למרות ששאלו בתכנית את דניאלת למי היא משווקת, היא ענתה שהיא מ נ ה ל ת!! לא פחות ולא יותר של שיווק הימורים בכל מיני מקומות באינטרנט. קרוב לוודאי שהיא מרוויחה מזה בעצמה, וכמו שהבנתי עובדת עם משפחתה, אז כל האמצעים כשרים עבורה!

למעלה