דניאל נגרנו משחק אונלייין?

adimadi1

New member
דניאל נגרנו משחק אונלייין?

כמו אייבי דואן ואנטוניוס וכל אלה? או שרק לייב?

Kgt1

New member
הוא פרו של פוקרסטארס ולא של פולטילט, אז אני

מניח שצריך לחפש אותו שם...

shaywh

New member
הוא משחק שם הרבה

בסטארס יש את האופציה שיראו לך איזה פרו משחק איפה בכל רגע, הרבה יותר פשוט בשביל הרייל.

shaywh

New member
כמה סיבות אפשריות

קודם כל אני לא בטוח שהם בכלל עוקבים אחרי אתר שהוא לא פול טילט. וגם סטארס לא ידידותי לגמרי למעקבים, תראה בשארקסקופ למשל שאי אפשר לקבל את הנתונים של חלק מהשחקנים שם. אני לא יודע מה הסיפור מאחורי זה. וגם אם אפשר לעקוב אחריו, הסכומים שמגיעים אליהם בפול טילט יותר גבוהים. אין משחק שיש בשני האתרים שאי אפשר לשחק בו בסכום כפול לפחות בפול טילט. וגם אם יעקבו אחריו, מה שנגראנו משחק שם זה בעיקר 8 גיים שמורכב מ8 משחקים שונים שרק אחרי שניים מתוכם עוקבים בhighstakesdb. ואגב, זה משחק 400-800$ כשהגרסה המקבילה בפול טילט (7game) מגיעה עד ל2000-4000$ דוקא בבדיקה בHSDB אני רואה שיש לו עמוד שם על השם שלו וחוץ מזה אין שם שום נתון.

darkAI

New member
הסיפור מאחורי זה הוא שסטארס הרבה יותר נגד

datamining, אז הם שמו לsharkscope אולטימטום. או ששארקסקופ יסתיר את הפרטים של המשתמשים מפוקרסטארס[ותוכל לראות רק את המידע על המשתמשים שאישרו לשארקסקופ להראות את הפרטים שלהם] או שפוקרסטארס ישימו את תוכנת שארקסקופ על רשימת התוכנות האסורות שלהם, מה שיגרום לכך שכמעט אף משתמש מפוקרסטארס לא ישתמש בתוכנה, מה שיפגע קשה במכירות.

למעלה