דניאל סוחטת את הטעות של ליז עד תום

דניאל סוחטת את הטעות של ליז עד תום

נו רבאק, כמה כבר ליז יכולה להתנצל ולהסביר את עצמה? אתמול דניאל התחבקה על ליז במסיבה והרגיעה אותה שהכל בסדר. פתאום היום בבוקר דניאל קמה בבעסה ולא רוצה לדבר איתה כדי לא לבעס לה את כל היום ושזה היא לא מאמינה לה שזה בה ממקום טוב וכו' וכו' וכו'. עוד אחת שתופסת טרמפ על סיבות להרגיש מסכנה. את כל הלחץ שלה מהמצב עם איתן היא מוציאה עליה. במקרה הזה הפקינזית מגבה את ליז בצדק (למרות שזה ברור שזה גם בא מהקנאה בדניאל).

silkii

New member
אני מבינה דוקא את דניאל,ליז חושבת שהיא סתומה

ליז לא אמינה בכלללללל לא נעים שגם תוקעים לך סכין,וגם משקרים ןמזלזלים באינטלגנציה שלך

מסכימה לגבי ליז אבל זה לא סותר שדניאל מנצלת

המצב. הרי היא כבר סלחה לה אתמול. חיבקה ונישקה אותה. ואח"כ כשחגגו לה יומולדת היא נעלמה מהשטח. ופתאום בבוקר היא לא רוצה לדבר איתה. מה השתנה מאז החיבוק עד הבוקר? או שהיא סולחת ויוצאת גדולה או שלא (שזה גם בסדר). אבל שלא תרקוד על שתי החתונות.

silkii

New member
למה נראה לך שהיא סלחה לה אבל?

ליז זו שניגשה אל ד' וחיבקה אותה ,וד' לא שיתפה פעולה בכלל.. גם אני במקום ד' הייתי מרגישה אותו הדבר.יכול להיות שדניאל הגזימה עם התגובה של הרעידות,ומה יחשבו עליה בבית וכו',אבל..... אגב,אם תסתכלו בפרק הראשון נראה לי-כשהיתה את המהומה עם אורבך שישעם אורטל בחדר,אז אח"כ דניאל אומרת למישהי-זה לא מקובל ולא מתאים ההתנהגות הזאת,ושהיא לא יודעת אם היא רוצה להיות עם מישהו כזה.נו ומאז עברו הרבה מים מתחת לגשר,לא? חחחחחחחחחחח

tapuzo

New member
אם לליז היה שכל, הייתה דורשת מדניאל התנצלות

מי שצריכה להתנצל על ההתנהגות המגעילה של ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד כלפי הבנות - בבוקר סחבקית הבנות ובערב סחבקית איתן - זו דניאל. מדהים אותי שליז בחורה חזקה עורכת דין מתרפסת בפני הכלומניקית הזאת. אבלב רור שזה עוד יתפוצץ גם עם השאר, ליז פשוט הקדימה קצת את המאוחר.

silkii

New member
ליז בחורה חזקה?! ההיא מעורערת נפשית הכי שאפשר

זה שהיא סיימה משפטים לא אומר כלום,כל אחד יכול היום..זה לא אומר שהיא עו"ד מצליחה..לא מאמינה שהיא מצליחה היא מטורללת לגמרי

tapuzo

New member
אבל הייתה היחידה עם אומץ לומר משהו

סיפרה איך כל הבנות בשיחה לפתע שתקו מפחד.. לפחות היא אמרה מה שהיא מרגישה וזה חוזק.

silkii

New member
אפשר בריף? לא יודעת על מה אתה מדבר

למי היא אמרה ובאיזה סיטואציה

טוב, נסכם ששתיהן לא בסדר, דיל? ../images/Emo8.gif

(למרות שאני ראיתי שדניאל באמת חיבקה אותה בחום והיה נראה שהיא סוגרת עניינים
) וכן, אני גם זוכרת משהו כזה עם דניאל. אבל נראה לי שם שכולן לא אהבו בצורה כזו או אחרת את המקרה עם אורטל (למרות שלא כולן גינו אותה) וכולן היו מנצלות הזדמנות עם איתן ולא היו רואות אף אחד ממטר.

silkii

New member
מה שמראה שכולן צבועות- עד שזה מגיע אליהן..

השאלה כמה כל אחת צבועה.את ענת עוד לא תפסתי בצביעות אבל כל השאר-קרן והפריחה הפטרונית שלה הערסית גב' אסתר חזן -הכי טמבור שיש ואחריהן יש סקאלה שלמה יש כאלה גם שאני לא בטוחה לגביהן-למשל עדי).

את ענת דווקא תפסתי בקטע קצת צורם אתמול...

שאלה את דניאל שוב ושוב עם בכתה אחרי שחזרה מליל (בוקר) אהבים אצל איתן. דניאל לא מתייחסת והיא כל דקה, בצורה די אובסיסית, שואלת "למה בכית?". ונגיד שבכתה (אח"כ אמרה לה ש-"מה פתאום"). הבחורה לא עונה לך פעמיים, אז אל תשאלי אותה חמש פעמים (ולדעתי זה היה יותר לכיוון העשר). וזה היה שקוף שזה לא מתוך דאגה אלא מתוך תקווה...

tapuzo

New member
עצוב לראות את איילת סוחטת כל רגע עם איתן..

הבנאדם כל כך לא שם לכיוונה והיא פשוט לא קולטת כמה הוא שפל.. במקום לקבל את המציאות היא נדבקת אליו. אין השפלה שלא השפיל אותה כולל אחרי מחשבה על מי לפוצץ בלון עם קמח - ברור שפוצץ עליה.. פשוט לא מבינה רמזים

איילת היא כרגע על תקן של נושא כלים. לכל אחת

יש תפקיד בבית. אתי בניקיון. ליז בבישולים. דניאל במיטה. איילת בצ'יגועים. וכל השאר בניפוח האגו שלו.

SHELGIA21

New member
אני תיכף מתעלפת איתן ואורן בכיור גיוועללדדדדד

מישהו קורא טוקבקים????

למעלה