דניאל סלומון-יותר מהקלידן של אביב?

• פותח הנושא as9
  • פורסם בתאריך

as9

New member
דניאל סלומון-יותר מהקלידן של אביב?

האמת? עד לפני יום שישי, 11.2.2006, ערכו של הזמר האהוב ביותר בכל הזמנים, קטן כלכך=[ אכלתי ארוחה מסורתית אצל הסבתא, כשבסופה, התיישבנו לצפות בטלוויזיה. מי שלא יודע נפתחה אולימפיאדת החורף בטורינו באותו היום, ואני בתומי יושב ורואה. כמו שכל מי שצפה באירוע יודע, גם אני הבנתי שרוץ 2 מנצל את הרייטינג העצום ומשתמש בו להבזקי פרסומות-מתוחכם! הפרסומות כלכך קצרות שאיאפשר לזפזפ בלי להפסיד את כל האירוע... טוב זו הייתה ההקדמה ועכשיו לעניין- באחד ממבזקי הפרסומות, ראיתי פרסומת של סלקום-חיחי חמודה עם מילים של השיר אהבה של דניאל סלומון. פתאום הוא מופיע בה. אני עמדתי פעור פה ומופתע- לתת זכויות יוצרים זה דבר אחד אבל להופיע בפרסומת זה דבר שני. אני יודע שזה לא מטומטם כמו פרסומת לשוקו (מ... נשמע מוכר אולי מדובר ב"סבלימינאל"?). טוב זה גם יותר טוב מלשחק בטלנובלה עם "כוכבים" חלולים ומטומטמים. טוב אז סנגרתי קצת וההפך והנה מסקנה- אני לא אחרים את דניאל סלומון, אבל אני גם לא אוהב את האומנות שלו, והאמינות שלי בו תפחת...

S h A b i T

New member
איך אני אוהבת את הנסחפים..

תכלס, כן.. גם אני הייתי מופתעת לראות אותו בפירסומת ה..הזויה(?) הזאת. אבל מכאן ועד ללהחרים אותו או לא לאהוב את האומנות שלו, יש עוד דרך ארוכה. אם אהבת עד עכשיו את השירים שלו, אתה תפסיק לאהוב אותם כי הוא הופיע בפירסומת? נשמע קצת תמוה. מה גם שלא שמעת את השירים החדשים שלו, שהם פי כמה וכמה יותר יפים מה"נטחנים" ששומעים בדרך כלל ברדיו. קחו דברים בפורפרציות. אנשים גם צריכים לחיות.. תפרגנו קצת, לא יקרה כלום.

as9

New member
נכון...

כן אני יודע שאני לא אשנא את הבנאדם, אבל ברור שזה לא גרם לי תמוך בו עוד יותר. איך לומר? את תמצתת את כל מה שנכון במילים:"קחו דברים בפורפרציות. אנשים גם צריכים לחיות.. תפרגנו קצת, לא יקרה כלום". =)

י yuval

New member
נסחפת...

אני אישית בואו נודע הופתעתי שהוא משתתף בפרסומת של סלקום וכן טיפה התאכזבתי... אבל סך הכל פרסומת לא צריך להיסחף בין זה לבין האומנות שלו והדברים המדהימים שהוא עושה... אני לא אפסיק לאהוב הכל רק בגלל זה...

למעלה