דניאל סלומון מופיע ב8 .11 בכ"ס מישהו רוצה לבוא למופע?
H hodayoyo New member 3/8/05 #3 אני חושבת שהמילה "רוצה" לא מתאימה כל כך... מה זה רוצה?? אני מתה(!!!) ללכת... השאלה זה מי יכול לבוא. שני- בואי נלך
אני חושבת שהמילה "רוצה" לא מתאימה כל כך... מה זה רוצה?? אני מתה(!!!) ללכת... השאלה זה מי יכול לבוא. שני- בואי נלך
A AVIV80 New member 3/8/05 #5 אוקיי הודיה התכוונתי מי בא נ"ב אפשר לקבל עשר אחוז הנחה אם באים עם קופון של ההופעה בכלל שווה
H hodayoyo New member 3/8/05 #10 אני חברה שלך ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif אני אבוא איתך סתם, נו... ניסיתי לשכנע חברה שלי מהוד השרון שתבוא איתי ואז אני אוכל לישון אצלה אחרי כי כפ"ס קרוב לשם אבל היא לא רוצה דניאל :|
אני חברה שלך ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif אני אבוא איתך סתם, נו... ניסיתי לשכנע חברה שלי מהוד השרון שתבוא איתי ואז אני אוכל לישון אצלה אחרי כי כפ"ס קרוב לשם אבל היא לא רוצה דניאל :|
H hodayoyo New member 4/8/05 #13 איזה...../images/Emo60.gif לא מכירה ת'איזור בגרוש.. אני אצטרך לחכות לדניאל במרכז, למרות שגם אז בד"כ אין לי איך ללכת :|
איזה...../images/Emo60.gif לא מכירה ת'איזור בגרוש.. אני אצטרך לחכות לדניאל במרכז, למרות שגם אז בד"כ אין לי איך ללכת :|
S S h A b i T New member 4/8/05 #14 כפ"ס זה במרכז. אמנם זה נחשב לאיזור השרון.. אבל גם איזור השרון זה מאוד קרוב למרכז. בדיוק 10 דקות נסיעה מתל אביב. והבארבי קרוב לתחנת רכבת כך שזה פותר הרבה בעיות. מקסימום חכי לרכבת הראשונה..
כפ"ס זה במרכז. אמנם זה נחשב לאיזור השרון.. אבל גם איזור השרון זה מאוד קרוב למרכז. בדיוק 10 דקות נסיעה מתל אביב. והבארבי קרוב לתחנת רכבת כך שזה פותר הרבה בעיות. מקסימום חכי לרכבת הראשונה..
ד ד נ ד ו ש New member 5/8/05 #24 ../images/Emo79.gif חחחחחח יש מצב שחברה שלי תבוא איתי, ותשתדלי לבוא!! שמעת אותי? את מתכוונת ללכת להופעה של נמרוד שיקלר?
../images/Emo79.gif חחחחחח יש מצב שחברה שלי תבוא איתי, ותשתדלי לבוא!! שמעת אותי? את מתכוונת ללכת להופעה של נמרוד שיקלר?
H hodayoyo New member 5/8/05 #26 איזה :|../images/Emo60.gif איי נימרוד... אני צריכה גם הופעה שלו... איך אני אבוא, איך?????