דניאל רוצה לצאת איתי לדייט!

magenta73

New member
דניאל רוצה לצאת איתי לדייט!

איזה כיף לי... מה יהיה עם הכותרות האלה של תפוז??? סיפור... אתמול ישבתי במנזר (לשם שינוי). באתי עם ידיד שלי, שתמיד מסתובב לו ומחפש עיניינים. אקיצר, ישבתי לבד. היו שם חבורה כזאת שהתחלנו לדבר, בעיקר על הפיפי שלי. (הכלבה). מפה לשם, נהיה מאוחר. לאחד יש חברה, לשני אין. והם מדברים עלי כאילו אני לא שם. וואי, x , אתה חייב לשמור עליה, היא משהו! היא גם כוסית וגם חכמה! לךא,לא, xֿ אני רציני. תשמור עליה. שאלו אותי מכירה פראנק זאפה, אומרת כן, מי זה? עשיתי עם הידיים גיטרה. ואי ואי, x , אתה חייב לשמור עליה! היא משהו! אני לא מבינה את זה... וההוא, עם החברה שרק אמר לחבר שלו לשמור עלי התמרח עלי כאילו אין מחר... ידיים וכאלה, עד שאמרתי לו ללכת הבית שלו ולתת לחברה שלו צרפתיה... ואז ההוא ש"חייב לשמור עלי" לא ידע איפה לשים את עצמו... קטעים.

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

את על
?

magenta73

New member
הי מותק

מה שהיה הכי טוב אתמול בערב זה שהבחור שלי (ההוא) עשה קולות של רוצה. גם נשיקות, גם סופסופ רשם את המספר טלפון שלי בזיכרון שלו. וגם הסביר לי מה קרה במסיבה בשישי ולמה הוא היה מגעיל...

blue eyes21

New member
גדול

סופסוף דברים זזים ,את רואה ,מי יכול עלייך.ספרי פרטים מה קרה שם ביום שישי למה הוא לא הגיב אז? אגב גם אצלי יש התרחשויות,רק שאני כבר ממש לא בענין(אולי רק לקטנה). עכשיו הוא רוצה שאבוא כל הזמן,לעזור לי למצוא דירה באיזור כי לי אין זמן לחפש ואת כל הדירות השוות אני מפספסת,שאגיע שישי שבת אליו(יש לי כבר תוכניות אחרות),כולל חגים ,אמר לי שפחד שלא אדבר איתו יותר ויודע שעשה שטויות.ועכשיו לפירוט-ספרי!!!אגב איפה זה המנזר

למעלה