דנייי את פה במקרה? הייתם במפגש בגן השבוע?
ד דנייייאלה New member 1/9/07 #2 לדפנוש.... לא הלכנו למפגש, למה היה? את כן הלכת? ואני חושבת שלבסוף דניאלה תשאר עוד שנה בבית. (עם אבא שלי ומטפלת חדשה שהיא ממש מדהימה, דניאלה ממש אבל ממש אוהבת אותה- אפילו לעמים שואלת איפה היא?!) ומה איתכם? מה שלום הנסיכים? מוכנים לגן?
לדפנוש.... לא הלכנו למפגש, למה היה? את כן הלכת? ואני חושבת שלבסוף דניאלה תשאר עוד שנה בבית. (עם אבא שלי ומטפלת חדשה שהיא ממש מדהימה, דניאלה ממש אבל ממש אוהבת אותה- אפילו לעמים שואלת איפה היא?!) ומה איתכם? מה שלום הנסיכים? מוכנים לגן?
D dafgol New member 2/9/07 #5 לא הלכנו... אחרת לא הייתי שואלת אני בהלם משזה שדני לא תלך לגן, רזי מחכה לה.... טוב נדבר כבר אחה"צ....עכשיו את עסוקה בכתה
לא הלכנו... אחרת לא הייתי שואלת אני בהלם משזה שדני לא תלך לגן, רזי מחכה לה.... טוב נדבר כבר אחה"צ....עכשיו את עסוקה בכתה