דנינו מללךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!

manic_subsidal

New member
דנינו מללךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!

(בקשר לסקר ) וואי חשבתי על זה... ושי לי רעיון מצוין מי שמעוניין בסקייט פארק באיזור בין חיפה וזיכרון מקום טוב באמצע שכולם יגיעו יש לי מקום שלחו לי כסף ואני בונה סקייט פארק דנינו r u in??? anyone?

Ultra-Skater

New member
אני בעד שיהיה סקייטפארק - בחינם

אני בעד , אבל שיהיה בחינם (יענו הכסף אתה מתכוון לחד פעמי בשביל לבנות את זה כן ?) ובאמת מזה המקום הזה ובאיזה גודל זה ץץ ולמה אתה חושב שייתנו לך לבנות את זה שם ? סך הכל גם לי יש גינה ! אם בא לכם בואו ותיבנו פה מה בא לכם למרות שמיני ראמפ לא יכנס פה ! יש לי גינה מטר על מטר... ובכלל אני גר בסוף העולם ( מגדל העמק ) אבל בטוח יש מקומות... ובטוח יש אפשרויות רק שאף אחד לא קם ועושה מעשה ומנצל את זה ! אם מחפשים ממש טוב אז מוצאים !

manic_subsidal

New member
שיט! רק עכשיו מצאתי את ההודאה

הייתי בטוח שדנינו מחק אותה משום מהה.... זה בערך 2 או 1.5 מגרשי כדורסל של אספלט טהור מוקפים בדגר בגובהה 2 מטר מאובטח כסף כמובן כדי לבנות את זה... לקחת ממכם כסף כדי לעשות סקייט רעיון לא רע תודה אני יחשוב על זה אבל לא, ברצינות.......... באמת אם מתחשק לכם לשלוח לי קרשים או משהוא כזה טוב לבנות סקייט פארק (כסף עדיף D:) שלחו ואני בונה לכולם.. לא רק בשבילי זה בשביל ךכולכם (;

rodney

New member
יש לו מגרש אספלט מחוץ לבית בגודל ..

2 מגרשי כדורסל והוא הבן של .........טוב נו ל חשוב אם אני יגיד את זה יקפצו עלי מהשיחים אנשי שב"כ תצטרכו להשאר במטח עקב דאגה לבטחון המדינה

למעלה