דניס בראוןן ושינה על הבטן. פתרון??.

דניס בראוןן ושינה על הבטן. פתרון??.

אין לי נסיון, אבך קראתי את הבעיות שאתן מספרות על שינה על הבטן עם הדניס, וחשבתי לעצמי אולי אם שמים 4/3 מזרן על המזרן הקיים (או לחתוך אותו), ואת רגלי הילד שמים בחלק "החסר", וכך הוא נמצא כולו במישור ישר, במאוזן, הכפות רגליים נמצאות על מדרגה נמוכה יותר של מזרון, אם אתן נכנסות לראש שלי ומבינות את הרעיון, וכך הילד לא מרגיש שהנעליים נתקעות לו במזרון ויכול לשכב על הבטן. תחשבו על זה כאילו אתן ישנות על מזרן והכפות רגליים מחוץ למיטה, וכך אפשר לישון על הבטן בלי שהכפות רגליים נוגעות במזרון. לקטנטנים שמים מזרון או משהו במדרגה הנמוכה, שלא יהיו באוויר. זה נראה לכם???

WOW איזה רעיון.

שווה לנסות. אישית נראה לי שזה פיתרון לזמן קצר. הרי כשהפצי כבר יתהפך לבד הוא יצטרך להתרגל למישור ישר. אני גם לא בטוחה אם זה ממש יעזרו כי כפות הרגליים עצמןבזוית, כלומר רק החלק של האצבעות נוגע במזרן, אז אולי זה כבר לא משנה? את יכולה לפנות לרחליקה 1 ול- הירוקה 1. הילדים שלהם- מתן ואגם כבר כמעט בני שלוש אבל אני זוכרת שכתינוקות היו יישנים על הבטן שנת ישרים. בהצלחה.

רעיון יצירתי ביותר, אם כי

עודד ישן על הבטן מגיל 0 (חמרות ההמלצות של טיפת חלב) כי אחרת הוא לא היה נרדם ולא היתה לו שום בעיה בעקבות הדניס בראון.

פרלמנים

New member
שינה על הבטן, תמונה להמחשה

הי כולן, זו בערך הפוזה הכי קרובה לשינה על הבטן שדניאל משיג, הוא מאוד אוהב לשכב ככה ולירדם ככה. מקווה שעזרתי. אגב, הוא הגיע לזה בכוחות עצמו, הילדים שלנו מאוד יצירתיים בתנוחות הדניס שלהם, לא לזלזל ביכולת שלהם למצוא פוזה נוחה!
ג'סיקה

למעלה