דניס בראון למסירה

ק א סי

New member
דניס בראון למסירה

הימים הקשים מאחורינו, התינוק עם הברזלים הפך לילד כמו כל הילדים שרץ וקופץ כאילו לא קרה כלום. ובארון נשארה מזכרת - נעליים מחוברות לדניס בראון. ומכיון שזו עלות גבוהה אני מעוניינת למסור אותם למשפחה שקשה לה לרכוש אותם. אם מישהו מכיר או יכול לקשר אותי עם גורם מתאים, אשמח אם ישלח לי מסר.

sigis7

New member
בקר טוב קאסי!

ב"ה לא זקוקה לנעלים ומקוה שמי שזקוק יפנה אליך, אבל אם כבר נכנסת אז...ברוכה הבאה! בדיוק אתמול אמרתי שאני משתוקקת לשמוע על מישהו שטופל בשיטת פונסטי ושכבר גדל ונמצא כבר תקופה ארוכה ללא הנעלים, ושב"ה הכל מתנהל אצלו כרגיל והכל שפיר ותקין. אשמח אם תוכלי לספר על בנך!!!
יום נפלא!

פרלמנים

New member
הי קאסי,תודה רבה וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נעים מאוד, אני ג'סיקה. פנייתך מאוד ריגשה אותי ועשויה לעזור מאוד למי שצריך. מיד אגיע לזה... לפני שניגש "לביזנס", בדיוק אתמול, סיגי סיפרה לי (גם רשמה לך את הסיפור הזה) חשבנו שצריך לשמוע רשמים וחוויות מבוגרי שיטת פונסטי ותיקים. האם תוכלי קצת לחלוק איתנו קצת מהסיפור שלכם ? לגבי הדניס, יש לי רעיון מי תוכל להיעזר בו אבל אני אבדוק איתה ואודיע לך במסר. איזו מידה הנעלייים? תהיי בקשר אגב, הצצתי ב 1124, מדליק שם

ק א סי

New member
תודה על התגובות ../images/Emo13.gif

השתתפתי פה בעבר בניק אחר אז אולי הסיפור יהיה מוכר. יש לי ילד בן 4 וחצי. נולד עם ק"פ ברגל ימין. טופל אצל ד"ר פנסקי המדהים. לא עבר שום ניתוח והתיקון מושלם. היום אנחנו בבביקורת שנתית אצל ד"ר בן יצחק (שמקבל דרך מכבי). זה מאחורינו, הוא ילד ככל הילדים. מפותח מוטורית כל כך יפה שמקדים אפילו את גילו. אבל תמיד בלב יש פינה עם חששות למרות שסטטיסטית הכל צפוי להמשיך בסדר
לגבי הדניס בראון - מעדיפה לתת אישית למי שזקוק. והכוונה למי שהמצב הכלכלי שלו לא מאפשר לקנות.

פרלמנים

New member
הי קאסי

תודה על תשובתך. מה היה הניק הקודם אם מותר לשאול? לגבי הדניס, כאמור, נראה לי שאני יודעת מי תוכל להיעזר בך, מהבחינות שציינת. אהיה איתה בקשר ואודיע לך במסר (שיהיה דייסקרטי). מה מידת הנעליים? ג'סיקה

ק א סי

New member
אז שלחי לי מסר

ואענה על כל התשובות...
לגבי מידת הנעליים - לא זוכרת אבל הוא נעל אותן מגיל כמה חודשים ועד שנתיים (חצי כף הרגל כבר יצאה החוצה אבל זה לא שינה, העיקר ששמר את התנוחה בלילה). אסתכל בבית.

למעלה