דניס בראון-מי? מה? מו?

פרלמנים

New member
דניס בראון-מי? מה? מו?

הי, אנחנו בקופ"ח כללית "מושלם". דניאל שלנו עבר את הניתוח להארכת הגיד ביום חמישי שעבר וקיבלנו הפנייה לקנות דניס בראון לקראת הורדת הגבס האחרון... הוא יהיה חודשיים בהורדת הגבס האחרון. יצרתי קשר עם כמה מכוני אורתפדיה ברעננה וכפ"ס ... שימו לב: היו מכונים שלא ידעו מה זה דניס בראון והיו מכונים שנתנו הצעת מחיר של 150 ש"ח למתקן ועוד כ-400 ש"ח לנעליים. האם תוכלו לתת לי מניסיונכם עצות, מקומות וטיפים. מה זה נעליים הפוכות? זה מה שאני צריכה? מה המחירים, המידות, תדירות ההחלפה וכו'???

טאניוש

New member
אנחנו מירושלים

לכן לא אוכל להפנות אותך למקום ספציפי במרכז. אנחנו שילמנו לפני שנה וחצי (כמה שהזמן טס) 300ש"ח לבר+200ש"ח לנעליים. את הנעליים מחליפים כשהאצבעות כבר בחוץ, אני החלפתי בתדירות גבוהה יחסית כי הן נהיו לו צרות והאצבעות ממש עלו אחת על השניה. עד עכשיו החלפנו פעמיים,היום נחליף בפעם שלישית, בן שנה ו-9. כלומר, קונים זוג רביעי. את הבר לא החלפנו. כל עוד לילד נוח איתו אין צורך להחליף. על סוגי הנעליים עניתי לך למטה. אתם צריכים נעליים הפוכות או על ציר ישר (לא הייתי קונה בחנות שבה לא יודעים על מה מדובר). 400 ש"ח למידה 13 נשמע מוגזם לגמרי. אולי יש למישהו פה לתת לך את הנעליים הקטנות שלא בשימוש כבר?

טאניוש

New member
הילד במכבי

את יכולה לנסות לקבל החזר ב"מושלם". אם הרבה עצבים זה יכול להצליח.

פרלמנים

New member
תודה

המון תודה. אני רק עכשיו מתחילה להבין כמה התעסקות זה... דיברתי גם עם איזלר ושה עולה 300 ש"ח אצלם, קצת פחות מבכפ"ס... יש לך מושג איך לנסות לקבל מהמושלם החזר. אין לי בעיה עם עצבים, אני טובה בזה מאוד, אבל מה לבקש וממי? תודהרבה רבה. אגב, יש לך תמונות מתקופת הנעליים המוקדמת שלכם?

טאניוש

New member
ודאי שיש תמונות

אוכל להעלות אותן בערב מהבית. תזכרו לבקש שיעשו לכם חור בעקב הנעל, מומלץ גם לשים מדבקה מעל העקב (יש בתמונות בגלרית הפורום, אני באתי לאורטופדיה עם התמונה). אם תתקיני באיזלר הם כבר יודעים על מה מדובר. הנעליים מגיעות עם שרוכים קצרים נורא לטעמי, אני החלפתי בארוכים יותר. עוד דבר שאף אחד לא טרח להגיד לנו- כיפוף הבר. אין צורך לבקש שיעשו בחנות, קל לעשות לבד. לגבי החזר- לא ניסינו (בעלי עבר למכבי כדי לרשום את הילד במכבי, הוא היה בתקופת המתנה, ממילא לא היינו זכאים להחזר), אבל יש כאן אנשים שעשו את זה. יש בורוקרטיה כמובן, אבל לא יכולה להגיד שהיה הרבה התעסקות עם הנעליים. נורא שמחתי להפרד מהגבסים.

פרלמנים

New member
איזלר

הי טאניוש, דיברתי עם איזלר, הם עושים את אותו ה"פטנט" כמו כולם- שמים נעליים הפוכות. דיברתי עם בירו אורטופדיה בחיפה והוא אומר שלא צריך נעליים הפוכות אלא ישרות. מה את אומרת? אני מרגישה כל כך חסרת אונים בגלל שהנושא הזה לא מסודר בשום מקום... כל אחד מוכר מה שבא לו ובאיזה מחיר שבא לו...

טאניוש

New member
נעליים הפוכות

ציטוט מהאתר של אושרי: "נעליים "הפוכות"- בספר של פונזטי אין איזכור לנעליים "הפוכות. לאחר שאלות יש לנו הרושם שזה אולי זניח לתיקון הרגל אך אין לנו תשובה חד משמעית אם להשאיר כך את הנעליים או לא. לאחרונה ניתן להשיג בארץ נעליים על ציר יישר. היתרון בנעליים הישרות הנמכרות בארץ לעומת נעלי "מרקל" שיש לאושרי הוא המשקל: קל משמעותית! מידות 13 ו14 יש רק נעליים "הפוכות" ומידות גדולות יותר ניתן להשיג על ציר יישר. זה אכן לפרטים והזמנות פנו ליוסי מחברת "בירו". יוסי הוא האורטוטיסט שעובד עם ד"ר בור. טלפון- 04-8676095 פקס- 04-8678456 בתמונה תוכלו לפי הסוליה לראות מה זה נחשב "הפוך" (משמאל) ומה "על ציר ישר" (מימין)." מעבר לזה אני לא יודעת. לדעתי אם את יכולה להשיג נעליים ישרות במידה קטנה לכי על זה. אילו הייתי מוצאת נעליים ישרות הייתי מעדיפה אותן. אם אין- נעל הפוכה.

שלום ומזל טוב

http://www.biro.up.co.il/ הינה האתר של "בירו". יוסי עובד עם ד"ר בור בעפולה. אני מקווה שיוכל לעזור. תסתכלו באתר של אושרי - כתובת בחתימה שלי- ותקבלו עוד פרטים על הנעליים, הפוכות וישרות. בהצלחה
עידית

אינה ו

New member
לגבי החזר מקופת החולים

אנחנו במכבי. אפשר לקבל עד 83% החזר מקרן זהב פעם בשנה אם מקבלים מכתב מהאורטופד שהילד זקוק ל"סד שיקומי דו צדדי לרגליים, בהתאמה אישית". הניסוח מאוד חשוב. חייבים לציין שמדובר בסד בהתאמה אישית. אנחנו רכשנו את סנדלי מיטשל וממתינים להחזר. בהצלחה!!!

למעלה