דניס בראון של חברת מרקל

דניס בראון של חברת מרקל

בשעה טובה נולדה ביתנו לפני שלושה שבועות. ק"פ דו"צ כשהמצב ברגל אחת חמור מאוד וברגל השניה "סתם" ק"פ קשה. הילדה נהדרת, יפהפיה,רגועה וחביבה. שלשום החלפנו גבס שלישי ונראה שיש שיפור. לקראת הסרת הגבסים בעוד ??? שבועות הרופא המליץ על דניס בראון מתוצרת מרקל, אבל כשפניתי לחברה הם אמרו שאין אפשרות להזמין באופן פרטי. רציתי לדעת אם למישהו יש דניס בראון ונעליים של מרקל ואם כן איך ניתן להשיג אותם? באופן כללי הייתי רוצה לדעת באיזה ברים ונעליים משתמשים חברי הפורום ומה מומלץ? תודה

טאניוש

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo65.gif

איפה אתם מטופלים? אנחנו עם בר רגיל-כחול- ונעליים הפוכות תוצרת הארץ (עד כמה שידוע לי). זה מה שיש בארץ, ולא קיבלנו המלצות מהרופאים על משהו אחר.

פרלמנים

New member
בשעה טובה!

בהצלחה עם הפצפונת, הרבה נחת ובריאות! זו ילדתכם הראשונה? גם אצלנו ק"פ דו צדדי חמור מאוד ברגל שמאל, וטיפה פחות ברגל ימים... דניאל בן 7 חודשים. בלי עין הרע! אנחנו, עם נעליים תוצרת הארץ ובר כחול רגיל. איפה אתם מטופלים? אני לא שמעתי עוד על המלצה ספציפית למרקל. אבל יש את nush האחד, שיש לה נעליים מיובאות (נראה לי ג'ון מיטשל). שלחו לה מסר אולי היא תוכל לעזור. ככל הידוע לי אין הבדל בין הנעליים אז קניתי את מה שיש להשיג בארץ! נשמח לעזור בכל שאלה או בעיה. ג'סיקה

אינה ו

New member
אנחנו משתמשים בסנדלים של ג'ון מיטשל

שלום! לתינוקי מתוקי שלי יש ק"פ דו צדדי קשה. לאחר הגבסים הצוות הרפואי שלנו המליץ על סנדלי מיטשל שמיובאות מארה"ב. זה אמנם יקר מאוד (360$ כולל משלוח) אבל לדעתי שווה את זה. אם את צריכה מידע נוסף אשמח לתת לך את מספר הטלפון שלי. בהצלחה בהמשך!!!!!!! אינה

מזל טוב.

ברוכים הבאים. באתר שלנו- כתובת בחתימה, תוכלי לקרא על מרקל, אנחנו השתמשנו בהן. יש שם יתרונות וחסרונות. אם כבר מזמינים אין מה להשוות את מרקל לסנדלי מיטשל.- עדיף מיטשל. לפני כמה שנים לא היו בארץ נעליים ישרות ולכן הזמנו את נעלי מרקל (מיטשל עוד לא ממש היה). היום כשיש אפשרות לנעליים ישרות בארץ אני לא רואה שום סיבה לרכוש משהו אחר. אלא אם כן יש משהו מיוחד ו מומלץלהזמין את מיטשל. אשמח לדבר אם תרצו. כתבו מסר. בהצלחה עידית. היכן אתם מטפלים? אולי יוכלו כאן הנחות אתכם בבחירת מקום לקניית הנעליים.

nush האחד

New member
אינהל'ה, תיקון למחיר עלות הסנדלים.

העלות של הסנדלים כולל הבר ומשלוח הוא 410 דולר. בכל פעם שצריך לקנות נעליים חדשות, משלמים "רק" 360 דולר. אבל כקניה ראשונית יש לשלם את הסכום הגבוה יותר. ביננו- מה זו תוספת של עוד 50 דולר כשהמחיר כ"כ גבוה... נשיקות לתומצ'וק. נדבר

תודה לכל המגיבים

אנחנו מטופלים בביה"ח רמב"ם ע"י ד"ר אידלמן וזוהי ילדתנו הרביעית. הבנתי שהבר הכחול בשימוש נרחב והבר של ג'ון מיטשל מומלץ. אבל איך קונים אותם? דרך הרופא? קופ"ח? באופן עצמאי? בנוסף, אשמח אם תוכלו להסביר את המונחים "נעליים ישרות" ו "הפוכות". תודה

אינה ו

New member
תשובות

את הסנדלים מזמינים מארה"ב במייל: [email protected]. הם ישלחו לך דף מדידות שבו את רושמת מידות שונות של כפות הרגליים של הפשושה (אורך, רוחב, היקף קרסול וכו'). הנעליים מגיעות גדולות קצת כך שמידה אחת מספיקה בערך לחצי שנה. את הנעליים הרגילות קונים בחנויות אורטופדיות בארץ. את יכולה להתייעץ עם חברי הפורום שמשתמשים בהן איפה יותר זול. ברוב קופות החולים יש החזרים מסויימים על הנעליים. אני קיבלתי ממכבי החזר של 82% ממחיר הסד. נעליים הפוכות אלה נעליים שבהן רגל ימין מולבשת על שמאל ולהפך. זה קיים רק בנעליים שמוכרים בארץ. בסנדלי גון מיטשל אין הבדל מובהק בין סנדל ימין לשמאל הם כאילו "ישרים" וחובקים את הרגל מכל הצדדים. מקווה שעזרתי. אם יש לך עוד שאלות תכתבי מסר ואתן לך את הטלפון שלי. בהצלחה!!! אינה

למעלה