דניס בראון

חדוה7

New member
דניס בראון

היום נעלנו בפעם הראשונה את הדניס בראון האם יש למישהו טיפים לנעלים נשמח לשמוע

פרלמנים

New member
../images/Emo63.gifקבלי שלל עצות לתחילת הדרך

אהלן, קודם כל בהצלחה! אנחנו כבר ארבעה חודשים עם הדניס, וההתחלה נראית לי מזמןןןןן...הזמן עובד די מהר. קחו בחשבון שיש תקופות קלות ויש גם תקופות יותר קשות (כשהם חולים, כשהם עצבניים, כשסתם נמאס ) הכל עובר בסוף, גם התקופה הזו...
קודם כל- בלי לחץ. בימים הראשונים תרשו לעצמכם להיות גמישים במידה ויש התנגדות. עדיף להרגיל את המשפחה כולה, ואת התינוקת בהדרגה לנעליים, כדי לא ליצור התנגדות או סלידה מהן בהמשך. אני באופן אישי (מדגישה-אני) מעדיפה להוריד נעל אחת מהבר ולנעול אותן בנפרד, ואז להבריג מחדש, יותר קל לי כך. תנסי לנעול את הנעליים כשהתינוקת (אני מקווה שאני לא טועה, תינוקת נכון?)רגועה או אפילו ישנה אחרי המקלחת המעייפת. הקפידו שהנעליים סגורות היטב אבל לא יותר מדי, אם עשו לכם חור מאחור אז לאט לאט תוכלו לראות שהעקב יושב יפה יותר בנעליים, זה לא מיידי אבל זה בסופו של דבר קורה. בהתחלה חשוב לשמור שהאצבעות מציצות יפה, זו הדרך לראות שנעלתם נכון עד שגם העקב יירד למטה כמו שצריך. בהתחלה יש שינויים בזרימת הדם ברגליים ואז הן הופכות כחולות סגולות שהתינוקת על הידיים. לא להבהל, זה עובר תוך חודש בערך. ב א מ ת ! בשעה הפנויה לפנק טוב טוב את הרגליים, לעשות מסז', לתת לרגליים חופש טוב טוב, לעשות אמבטיה ונעים כדי שהתחושה בכפות הרגליים תהיה נעימה בזמן החופשי... יש הרבה טיפים באתר של עידית http://truly_clubfoot.tripod.com/ נמשח לענות על עוד שאלות ולתת עוד טיפים, בטח שכחתי כל מיני דברים... לילה טוב ובהצלחה! ג'סיקה

טאניוש

New member
אין לי מה להוסיף

אם אתם לא מצליחים תמיד נשמח לעזור. פשוט תבואו ונדגים לכם.

למעלה