דניס בראון

אנגלה3

New member
דניס בראון

שלום לכולם, אתמול הורדנו את הגבס האחרון אחרי שהגענו לתיקון מלא של העצם והגיד, ונעלנו את הדניס, הילד היה ממש חסר מנוחה וחסר שקט. היום הוא קצת יותר רגוע אבל עדיין צורח כשאני נועלת לו את הנעליים (אני מורידה לו אותם למקלחת ולהחתלות בהמלצת הרופא). אשמח לשמוע מה עבר עליכן המנוסות יותר בתקופה הראשונה עם הדניס, כי עלינו היומיים הללו היו מאוד קשים והיד עוד נטויה... (הגבס נראה היום ממש משחק ילדים לעומת הדניס) תודה.

פרלמנים

New member
אתקשר אלייך הבוקר יקירתי../images/Emo13.gif

אני קצת חולה, לכן נעלמתי לך... נדבר במהלך הבוקר מותק. ד"ש לשחר ואלמוג המקסיים מאוד! למה אלמוג מתחפש? ג'סיקה

פרלמנים

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo122.gifמהלעשות... גם אני נפלתי

התקררתי קשות
ועכשיו יש לי סינוסיטיס ... אבל זה כבר בסוף.
האנטיביוטיקה עשתה את שלה. העיקר שדניאל בריא, תאמיני לי... לא אכפת לי להיות חולה במקומו תמיד.
אורית, מה שלומך? מה חדש? חג שמח! ג'סיקה

טאניוש

New member
בהתחלה שמתי נעליים רק אחרי שנרדם

לעולם לא הורדתי להחתלות, נראה לי מיותר לגמרי כל הבלגן של להוריד נעליים ולשים חזרה אחרי דקה. אל תתיאשו, הימים הראשונים קשים לכולם

sigis7

New member
אצלינו...

ביום השני אחרי שנעלנו ואני הייתי מדופרסת מזה שבטח הדניס יעכבו את התפתחות הקטנה, הלכנו לרופא כדי להראות לו את הנעילה, והוא כ"כ הרגיע אותי ואמר לי לעבור את השבוע הראשון ברוגע ובנחת ולא להילחץ אם נעלתי לה רק מס' שעות ובשאר נתתי לה להיות חופשיה, ועצם המילים האלה שלו פשוט הכניסו אותי לרוגע בנושא וכך אחרי משהו כמו 4 ימים הגענו לנעילה של 23 שעות, פשוט הלכתי בקצב של הקטנה ושלי, וזה הצליח! ובנוגע להחתלות, גם אני לא מורידה את הדניס בשום החתלה, אלא אם כן ברח לה ואז אין ברירה.בנוסף הרופא גם מאד הרגיע, בקטע ההיסטרי של 23 שעות, כשאמר שלא קרה כלום גם אם נעלתי לה 22 שעות, ורק המילים המרגיעות האלה גרמו לשגרה של 23 שעות להיות פשוטה... בהצלחה!

ההתחלה קשה, לרב

תראו שבתוך כמה ימים הקושי יורד ויורד. באתר שלנו כתובה ההתנסות שלנו. בהצלחה

למעלה