דנית-אסיאתית" צוות בידור שלום

asian girl

New member
דנית-אסיאתית" צוות בידור שלום../images/Emo151.gif

טוב.. התחיל יום חדש...
יש שאלות מעניינות היום?
אולי קצת נחשוב על הדברים החשובים או פחות חשובים?
נעשה אנליזה?
צוות בידור לשירותכם...

ד נ י ת3

New member
מי יכול לעזור לי לפתור תעלומה:

הלכתי לתומי בסופר פארם. כל כוונתי היתה לרכוש איילינר שחור (שלי נגמר) ומולטי ויטמינים לילד. לא יודעת איך זה קרה: ניגשה אלי יועצת יופי (או משהו כזה) והפנתה את תשומת ליבי למבצע שיש של החברה שהיא מייצגת (אין פרסומת סמויה!) - 1+1 - את קונה מוצר, ובוחרת מוצר אחר במתנה. ממש מעולה! אז בהחלט לקחתי את האיילינר - ועכשיו מה? המייק אפ שלי הולך להגמר. אז לקחתי מייק אפ. ואם כבר מייק אפ - אז צריך קונסילר מתאים, לא? ושוב.. 3 מוצרים... אז לקחתי גם סומק. שיהיה. עכשיו תסבירו לי, לעזאזל, איך זה תמיד קורה לי???? איך??? איך יוצא שיצאתי בסוף עם חשבון של 300 שקל? וכל מה שרציתי זה איילנר מסכן עם מולטי ויטמין לילד!!! (העיקר קיבלתי 2 צעיפים במתנה).

asian girl

New member
טוב.. תרשי לי לעשות אנליזה

למה שקרה... נניח והיית קונה רק איילינר וויטמינים. היה יוצא לך משהו כמו 100-140 שקל. סבבה. נניח היית חוסכת 200-160 (כי שילמת 300).(תזכרי נדבר על זה בהמשך) אמרת שהמייק-אפ שלך הולך להיגמר. אז סביר להניח שבעוד חודש (או שבועיים) היית צריכה ללכת שוב לסופר פארם (אגב, צריך גם למצוא זמן בשביל זה)
. ואז היית קונה מייק-אפ ב80-150 ש"ח. בואי נעשה חשבון: 100-140 של היום + 100-150 של קניה עתידית רק של מייק-אפ = נניח 220 ש"ח ממוצע.נניח. עכשיו יש לך 2 מוצרים - סומק וקונסילר - שקיבלת היום מתנה מהמבצע 1+1 ן2 צעיפים. להכל נשאר 80 ש"ח (300 ממה ששילמת - 220 ממוצע של היום+קניה עתידית של המייק-אפ). האם 4 מוצרים - סומק+קונסילר+2 צעיפים שווים 80 שקל? בהחלט. שווים גם 150.
לכן, אפשר להגיד שבמקום לשלם היום ובעוד חודש שילמת הכל בתשלום אחד וגם קצת הרווחת.
אבל שניה... בואי נבדוק את זה בדרך אחרת...
אמרנו שאם היית קונה היום רק איילינר וויטמינים היה יוצא לך בערך 100-140 ש"ח.והיית חוסכת 160-200 ולא לקנות את המבצעים. מייק-אפ בקניה עתידית היה עולה לך 100-150. זה רק 3 מוצרים. והיה יוצא לך 240 שח ממוצע (שילמת היום 300 וקיבלת עוד הרבה מוצרים אחרים).
מה דעתך?

ד נ י ת3

New member
אז מה שאת בעצם אומרת

זה שהרווחתי? למרות שהוצאתי על מוצרים שאני לא ממש צריכה? (חוץ מהאיינלר כמובן..) אה.. ואני חושבת שזה יצא קצת יותר מ-300 שח, אבל לא משנה..

asian girl

New member
רגע..

מה זאת אומרת מוצרים שאת לא צריכה? קודם כל, אין מוצרים שאישה לא צריכה - כלל זהב
מייק-אפ הולך להיגמר.. צריך לקנות? - חיובי
קונסילר צריך למייק-אפ? - חיובי
את משתמשת בסומק? - חיובי
וגם אם את לא צריכה אותו עכשיו תשתמשי בו בעתיד. וכן, גם אם זה יצא יותר מ300 עדיין הרווחת... יש לך 3 מוצרים רק ב100 שקל.

ד נ י ת3

New member
ויותר מזה...

זה מוצרים של חברה שאף פעם לא קניתי. בדרך כלל אני קונה חברה אחרת.

asian girl

New member
נו מה עכשיו ייסורי מצפון האלה?

יאללה... תהני ממה שקנית. חיים רק פעם אחת... שאני לא אתחיל לספר על מה אני מבזבזת
... אז בטוח נצטרך

asian girl

New member
אה.. שטויות...../images/Emo163.gif../images/Emo151.gif

היית יכולה לצאת עם נזק הרבה יותר גדול...
נו איזה מוצרים קנית? של איזו חברה?

lior 30 rg

New member
אני לא מבין....

למה הילד צריך לשים אייליינר בשביל מולטיויטמין?

lior 30 rg

New member
אז היית צריכה להיכנס לGNC

לקנות מולטיויטמין וממתק חרובים מעפן כזה, הוא נדבק הרבה יותר טוב

ד נ י ת3

New member
חולה על טויס אר אס!!!

והכי מבאס זה שיש לי בן! אני מושכת אותו לכיוון של הברביות והוא רוצה את המפלצת המגעילות האלה, והרובוטים או "משהו שעובד" (בטריות). בנים!

למעלה