דני רון יהיה בלוס אנג'לס לטפל בילדי

סליחה סליחה- התבלבלתי בתאריכים....

התאריכים הנכונים הם בינואר-ולא בדצמבר..

אז לדעתי זה שירות להורים מח"ול

ולא צריך כל-כך להתרגש מכך. אני מתנצלת אם המידע נתפס כפרסום זו לא היתה הכוונה. אני נותנת פה במה פתוחה לכל שיטות הטיפול והזמנתי את כל המשתתפים לשלוח לי המלצות על מטפלים ואנשי מקצוע. אני עדיין מזכירה לאנשי הפורום הנכבדים, שהם מוזמנים להביא לכאן אנשי מקצוע טובים שהם נמצאים איתם בקשר ויוכלו לעזור להורים נוספים. במהלך השנה האחרונה פניתי לנוירולוגים, פסיכולוגים, מרפאות בעיסוק, גננות ואנשי מקצוע נוספים, שיסכימו להכנס לפורום ואני אשמח אם תמליצו על נוספים. אלה שבחרו שלא להכנס לכאן סירבו מסיבות שונות וכבודם במקומם מונח. לגבי ההודעה הנוכחית, אני מקבלת את הביקורת, שאולי המידע הזה יש בו טעם לפגם, כיון שהוא יוצר במה לאיש מקצוע, אולם לא היתה לי דרך אחרת להגיע אל אותם ההורים. חלק מהישראלים החיים שם, אינם לגאליים לחלוטין ויש להם בעייה להגיע לישראל ולכן הם העדיפו להזמינו אליהם. הורים ישראלים אחרים מהסביבה, שאינם מקושרים לקבוצת הורים זו, יוכלו רק להרוויח מכך. לאחרונה הזכרתי את דני רון, כיון שהוא הגיע מיוזמתו אל ביה"ח, כאשר הוא קרא על יונתן המאושפז בטיפול נמרץ. הוא עשה זאת עבורו ולא עבור הפרסום בפורום. אני מוקירה לו מאד את כל השעות שבהן הוא עזר לי, כולל אתמול והיום, עם בעיוות החולי במשפחה והוא זמין עבורנו בטלפון ככל שצריך עוד חודשים רבים לפני שבכלל היה הפורום הזה. הלוואי שיהיו לי עוד אנשי מקצוע בעלי נשמה טובה כזו, שיהיו זמינים עבורנו, גם מחוץ לשעות הטיפול. אני משלמת כמו כל הורה, על הטיפולים של ילדי ועושה זאת ברצון. דרך אגב, אפילו לא הזכרתי אותו, כשהתייחסתי לנושא הטיפולים של ילדי. מעבר לכך הוא הוזכר כאן ע"י הורים נוספים ואולי קצת יותר מאנשי מקצוע אחרים, כיון שאין רבים עם נסיון כפי שיש לו. אישית אני מאמינה שצריכים היו לעשות מחקרים קליניים רציניים יותר על הליקויים הקשורים לבעיות התקשורת, ולאפשר גם ניסויים קליניים עם תרופות המחזקות את מערכת החיסון ותרופות ספציפיות יותר לליקויים הנוירולוגיים הקיימים אצל מרבית הילדים. אולם לצערי אין עדיין מספיק מידע ומחקר בנושא. ולכן נשאר מקום נרחב לטיפולים פרא רפואיים סימפטומטיים או טיפולים התנהגותיים שונים וכן לטיפולים האלטרנטיביים. אני מתנצלת אם המידע נראה כפירסום ואשתדל להיות זהירה יותר בהמשך ואני מקבלת את הביקורת בהבנה, אולם באמת הרעיון לא היה עבור הפירסום שלו אלא עבור ההזדמנות לאותם ההורים. סליחה ותודה, תלמה.

stamba

New member
קצת מפריע לי

מה שקורה כאן עם האדרת שמו של מר דני רון. איני מכיר את מר רון ואין לי דבר וחצי דבר איתו וכנגדו. מצד שני לא ברורה לי הנטייה שלך תלמה להזכירו בכל הזדמנות ולקדם את ענייניו המקצועיים. אין לי ספק שהוא איש מקצוע מצויין עם רקורד הצלחות מרשים אך הוא לבטח לא היחידי וללא ספק מקבל פה העדפה וחשיפה שבמקום אחר היתה עולה לו כסף רב. מה שיותר מציק לי שאת כמנהלת הפורום אינך רואה זאת. יש לי תחושה שאם היה מדובר במשתתף אחר בפורום ואיש מקצוע אחר היית מגיבה בצורה זו או אחרת. זה קצת עובר את גבול הטעם הטוב.

stamba

New member
תלמה, מבחינתי העניין

סגור. אני מעריך את קבלת הביקורת שלך וגם מבין ומקבל את הסברייך. הנקודה שהעליתי הובהרה עד תום כמדומני. ניבה יקרה, לא שפטתי אף אחד, תקראי שוב ותבדקי. אכן, העברתי ביקורת, לגיטימית ועניינית ואין אני מתחרט על כך. כל טוב.

דני רון יהיה בלוס אנג'לס לטפל בילדי

אני מפרסמת בפורום את הידיעה לטובת גולשים, הורים לילדים אוטיסטים החיים בארה"ב. דני רון ההומיאופט שהתמחה בטיפול בילדים ובוגרים בעלי ליקוי תקשורתי, יהיה בלוס אנג'לס למשך שבועיים לבקשת ישראלים יורדים, הורים לילדים אוטיסטים החיים שם. הם שלחו לו כרטיס טיסה והתארגנו יחד, היות ואין שם הומיאופט שהתמחה לעומק בטיפול באוטיסטים. הוא יהיה שם בתאריכים 3-17.12 אצל משפחת סאקס ההורים של טומי( המוכר בישראל מעמותת טומי לקידום טיפול ABA) ויבדוק ויטפל בילדים החיים שם. היות ומרבית הטיפול ההומיאופטי יכול להיעשות אח"כ דרך הטלפון ואינו מחייב מפגשים קבועים, ניתן יהיה להיות איתו אח"כ בקשר. היוזמה להביאו לארה"ב היא של אותה קבוצת הורים נמצאת בקשר עם הורים אחרים לילדים אוטיסטים המטופלים אצלו. כדי להגיע אליו לטיפול יש ליצור עימו קשר לארץ בהקדם, או ישירות לטלפון 054-575242 או דרך האתר שלו. (הטלפון שלו ניתן באישורו)http://www.dannyron.com/ בברכה תלמה, מנהלת הפורום לאוטיזם .

נונינה1

New member
../images/Emo31.gif לא מסכימה איתך

כאשר תלמה מזכירת את שמו של דני רון זה לטובת ההורים ולא לטובתו של דני רון. הוא מוזכר ע"י הרבה הורים ולא ע"י תלמה דוקא.

yankale

New member
רישום שמות בעלי מקצוע

לדעתי כדאי ורצוי לרשום שמות מטפלים מומלצים על ידי חברי הקהילה. רבים האנשים כאן המעוניינים לדעת על בעלי מקצוע טובים ומי טוב יותר להעברת המידע הזה אם לא אלה שקיבלו את שרותם של בעלי המקצוע הטובים. נכון לפעמים רצוי להשתמש בתיבת המסרים אולם רוב רובם של האנשים הנכנסים לקהילה זו, לא רשומים בה, לא מעוניינים ליצור קשר עקיף עמנו, ולכן נמצאים בפורום זה כמתבוננים ומקבצים מידע על נושאי האוטיזם, ונכנסים להודעות בלבד ללא רישום תגובה. אחת הרצונות של אנשים אלו הם לדעת להיכן לפנות בעת הצורך ובעת גילוי הבעיה שלהם. לכן אין לדעתי כל מניעה להמשיך בדרך שהיתה נהוגה כאן עד כה. המשיכי בדרכך המבורכת תלמה ויישר כוח!!

למעלה