דסטינייטור עם מקלט ספיר

דסטינייטור עם מקלט ספיר

לאלו מאיתנו שרכשו דסטינייטור עם המקלט של ספיר שהיה יקר במידה משמעותית מהמקלט הרגיל - בגלל האיכות כמובן - נכונה הפתעה . המקלט לא קלט באיזורים נמוכים למשל באיזור טבריה או ים המלח . כעת התבשרנו ע´´י המפיצים שהעניין סודר . במייל שקיבלתי מחברת אונורוד שאת חלקו אני מצרף כאן נאמר כדלקמן : חלק מכם, בעלי דסטינטור ומקלט לוויני מסוג ספיר ישמח לדעת כי הבעייה ממנה סבלו, אי קליטה מתחת לגובה פני הים נפתרה,ואפילו שופרה הקליטה בצורה משמעותית, ניתן להעביר את האנטנה אלי בתיאום מוקדם ולקבל אנטנה משודרגת. השירות ניתן בעלות של 15$ + מע"מ. רק מי יוכל להסביר לי למה על דפקט שלהם אני צריך לשלם 15 $ ?

oferwain

New member
אני הייתי שולח להם מייל תשובה

הייתי שולח להם מייל שמסביר להם שאני אתבע אותם על סך 515 דולר שזה מחיר ערכה חדשה כי העסק לא עובד והם גם מודים בכך .

תיקון לאנטנת ספיר

היתה לי היום שיחה עם דודו וורניק מבעלי גי פי אס אנד מור המפיצים היצרנים והנציגים של דסטינטור בעברית בישראל ולדבריו היה פגם בתוכנה שבתוך אנטנת הספיר שלא עבדה מתחת לגובה פני הים. מסתבר שהאנטנה לא רק יודעת את מיקומה בשטח אלא גם את הגובה היחסי שלה ביחס לגובה פני הים. הדבר תוקן בתוכנה ובאותה הזדמנות הם גם העלו את רגישות הקליטה. מי שקונה היות אנטנת ספיר מקבל אותה עם התכונות החדשות. לכל השאר העידכון חינם אבל צריך להגיע אליהם או להעביר להם את האנטנה לטיפול יש לזה תוכנה מיוחדת ומחשב מיוחד שמבצע עידכון זה. אתר שלהם GPSMORE.COM טלפון 04-6265080 או במחלקת התמיכה בגוש דן ברחוב זבוטינסקי אחרי צומת גהה לכיוון פתח תיקוה והטלפון 03-9229262

שידרוג האנטנה לא עולה כסף

נכתבה כבר הבהרה במקום אחר אך רצוי למנוע אי הבנות... "אונרוד" גובה תשלום רק על השירות לאיסוף אנטנה וטיפול בה מול השירות. למי שמוכן לחוס על זמנו ולבצע את העבודה לבד ניתן להחליף לבד בשירות הלקוחות בפ"ת. בברכה צוות "אונרוד"

למעלה