דספרדו ....

זהו-נעלבתי! B-(

חשבתי שאני הכוח שהניע אותך לחזור... אבל התבדיתי. :-( ברוגז!!!

אלת שלי ...

כמובן שאת זאת שבגללה חזרתי ( כן יאללה מוכנה להגיד הכל כדי שתשתוק ) את יודעת שאני מתה עליך ( אוף איתה חייבת להתעלק כל הזמן ) סתםםםםםםםםםםםםם יפה שלי , חשבתי עליך כל היום אוהבת ומתגעגת

מה שלך? מי שלך?

מה לא הבנת? ב-ר-ו-ג-ז!!! מה לא ברור? נו,תתחנפי...תני קצת יותר..ההתחנפות הקודמת חלשה.. ;-)

ליפה שבאלות ...

היי מקסימה שלי , שבוע נפלא שיהיה לך . את יודעת שאני אותך אוהבת מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ..... את היפה שבאלות ונכון שאין הרבה אבל את המובילה ביופי בחוכמה בנשיות באהבה..... אוהבת אותך אלת האהבה שלי , חברה שלי , אחות יקרה שלי נו מספיק התחנפות ????? ( די בסוף אני אצטרך ניתוח ..) מתה עליךךךךך שרון

חחח נו,פסדר!

קיבלתי! אבל רק תזכרי שהנפילה הזאת רשומה בספרי האלים. ולא כדאי לך להרשם שוב! חולה עלייך יה חנפנית(חההה נפלת חזק...אני ממש כבשתי אותך אה?...יאללה ליעד הבא...)

דספרדו

New member
יאלללהההה

הולך לכוון תאורה שתייה מהמקרר מוזיקה {איזה שאני רוצה } גורר שולחן למרכז החדר ............המשך יבוא B-)

דספי.. ואני דווקא חשבתי על ..

מסיבה סוליקו אתה ואני , מוזיקה שקטה , יין לבן חצי יבש קר .. נירות מפוזרים בחדר.... נו איך נשמע לך?

דספרדו

New member
וואלה??

ברור שרוצה..... {ממלא כוסות עם האדום אדום ההוא} נרים כוסית? {מקווה שהיין אהמממ..ישפיע מהר} אגב ציוצים שומעת איזה ציוץ..מתחתנו?

מצטערת אבל אני עוד מעט חוזרת

הולכת להוריד את הכלבה לפיפי עוד מעט חוזרת ...( אפקט הקשה להשגה ...)

חחחחחח איזה מעליב!

הפסקתי לצייץ מתחתכם! יו היום חופשי שני אלה מעליבים אותי..... לא מפריעה יותר לרומטיקה שלכם... עכשיו תצטרך להתחנףףףףףף!!!!

ההתמהמהות בתגובה..

זה כי הלכת להביא עוד בירה(ואזי יצאת שקרן!) או שמא הילדה פשוט התקילה אותך?

למעלה