דסקלו-תפסיק לציין את המובן מאליו

orslimy

New member
דסקלו-תפסיק לציין את המובן מאליו

אתה כל היום מנסה להראות שיש לך ידע באגרוף כשתפארתו של מאמן אמיתי נראית לעין בחניכים שלו ובהישיגים שלהם. כל עוד אתה עומד בצד ומביע עמדה,ולא משתף את החניכים שלך בתחרויות ששוות משהו העמדה שלך לא שווה כלום ואתה נותן עובדות יבשות שכולנו יודעים-(אולי הגשתם יותר יפה) אולי תהיה מאמן כמו רענן ותביע את העמדה שלך במעשים- כי מעשים שווים הרבה יותר ממילים.

eladי

New member
ואולי יש כאלה מאיתנו שמעוניינים

לשמוע מה דסקלו כותב ?
לא כולם יודעים את ה"עובדות היבשות" - אני למשל, לא מבין הרבה באגרוף, ושמח שיש מישהו שכותב על זה. כל טוב, א.

dascalu jacob

New member
תודה רבה אור אזולאי היקר

החלום שלי הוא להיות יום אחד רענן טל. אבל מה לעשות, רענן טל יש רק אחד וכנ"ל יש רק אורי צבי אחד וגם יניב פישר יש רק אחד. לגבי תחרויות ששוות משהו - למה אתה מתכוון ? לגבי חניכים - יש לי ברוך השם שלושה חניכים והם הילדים שלי. שבת שלום לך ידידי. בהערכה יעקב.

אור אזולאי ../images/Emo31.gif

אור אזולאי, מי שם אותך לקבוע את רמתו של מאמן זה או אחר? ומדוע לאמר על אדם מכובד "שהעמדות שלו לא שוות כלום"? מדוע אתה חושב שאיכותם האנושית והאישית של מתאמנים באה לידי ביטוי דווקא הנצחון בתחרויות?

orslimy

New member
ארליך...

לא אמרתי שדסקלו לא מאמן איכותי לא אמרתי שהעמדות שלו לא שוות,זה פורום, כל הקטע פה זה הבעת דעה ורק רציתי להדגיש שמעשים יותר חשובים ממילים,ואני בטוח שהוא אדם מכובד רק רציתי לראות גם חניכים של בנאדם שתורם לנו הרבה מהידע שלו אולי גם נראה הרבה מהחניכים שלו...

Be Real

New member
orslimy, אני לא מבין אותך...

מאיפה אתה יודע שהוא לא מאמן? הוא דווקא כן מאמן. הוא מאמן את הילדים שלו, ועד כה הם עושים הישגים יפים לגילאים שלהם. אז קודם כל תכיר את האיש שאתה מדבר אליו. דבר שני, אם הוא לא מעוניין להיות מאמן "מוסמך" נקרא לזה כך, אם הוא לא מעוניין להיות מאמן 'מוכָר' בארץ כמו רענן ? זה הופך אותו לאחד שמדבר הרבה ולא עושה כלום ? ממש לא.

garey

New member
Be Real שושלת יעקב דסקלו ????

חומר למחשבה כל השבוע והשנה ,

Be Real

New member
לא הבנתי

מה אתה מכניס אותי ולאיזה שושלת. אני לא באתי בטענות כלפי אף אחד, להפך, דיברתי רק טוב אל יעקב. כנראה לא הבנת אותי, תסתכל שוב.

garey

New member
Be Real לא אלייך הכוונה כלל וכלל

ידידי לא אלייך הכוונה אלה לכותב השני , עכשיו כונתי היא השושלת של דסקלו מי שיפענח את האיש יבין את עוצמתו ב...................... מאמריו

לידיעתך מר אזולאי

של נעליך מעל רגליך ! בנו הבכור של דסקלו, טוני (בן 13) זכה במקום שני בארץ לפני מספר שבועות. ( אליפות הארץ היא תחרות ששווה משהו - לא ?) לדעתי אתה חייב התנצלות בפני מר דסקלו.

אני חובב אמנויות לחימה

כיום מתאמן בהשרדות. אגב - מצפה בקוצר רוח לבקורת שלך על הקרבות היום !

dascalu jacob

New member
הישרדות ? ספר בבקשה על השיטה

אני שמעתי באופן כללי על השיטה אולם הייתי שמח שתחלק עמנו את הידוע לך בקשר לשיטה. אגב - יש תחרויות בשיטה הזאת ?

garey

New member
orslimy אני אישית אותך לא מכיר אבל

ידידי ,הקשב אני אישית לא מכיר אותך ,את יעקב מכיר ועוד איך , אני לא כועס כלל וכלל על מה שכתבת ,זו זכותך המלאה , אבל ואבל זה גדול, ממה שאתה או רבים בפורומים יודעים על דסקלו יעקב, אני לא יוצא להגנתו ,אין צורך ,כך טיפ קטנטן....... השושלת דסקלו, עכשיו ניראה מה תשובתך לשושלת.................................. או בואו ניראה מי יודע על השושלת של יעקב ידידנו ומכובדנו, ג'רי אחלה שבת לך ולכולנו נ.ב עדיין לא ראיתי או קראתי את רענן טל מברך את יניב אורי וכולם , על פורום זה ,מילים שווים יותר ממעשים

אור אזולאי........

בהחלט מיותר!! דסקלו התברך בידע רב, ורואים את זה במאמרים שהוא כותב. נכון שהיה ויכוח על הצורה הניסוחית שבא הוא העביר ביקורת/פרשנות אז בלוחם המובחר, אבל אין לזה הצדקה להתקוף את האיש לא עכשיו אחרי שקיבל גם תגובה מרענן ובזה שמנו סוף לסיפור. בברכה יניב

dascalu jacob

New member
אני מאוד רוצה שאור יכתוב עוד בפורום

הייתי שמח לקרוא את מה שיש לו ואני מאוד מאוד אוהב לשמוע ביקורת על עצמי, אני מצליח ללמוד ולהתקדם כך. הייתי שמח שאור יתבטא בחופשיות ויאמר את אשר על ליבו ללא מורא וחשש. אני מסוגל להתמודד עם ביקורת ובמידה והיא ביקורת בונה אני אפיק לקחים ואשמח ללמוד ממנה. במידה והביקורת שלילית ומטרתה ניגוח לשמו - זה בסדר יש לי עור עבה ו"הנייר סובל הכל" אור - המשך ואמור את אשר מפריע לך. בברכת סופ"ש של ורדים.

למעלה