דעה, אם אפשר?

דעה, אם אפשר?

אני חובב פינק פלויד די כפייתי, יש לי את כל הדיסקים שלהם עד החומה (רק חסר לי `רליקס), את `פולס` ואת הדיסק סולו של רוג`ר ווטרס. עד עכשיו, נמנעתי מלהשיג את האלבומים שאחרי החומה מכיוון שהבנתי שהם לא משהו, שהלהקה כבר לא תיפקדה כמו שצריך, ולא רציתי להגיע לקטעים הרעים של הלהקה. מה דעתכם, להשיג את האלבומים (פיינל קאט, מומנטרי ודיווז`ן בל) או לא?

א י ט י

New member
לטעמי

את דיויז'ן בל אפשר לסבול. מומנטרי לא מומלץ ופיינל קאט זה יותר אלבום של רוג'ר עם קצת נגיעות של גילמור כך שאין לך מה להתאכזב מההרכב הקלאסי של פינק פלויד אם הוא נשמע לך גרוע. אבל פיינל קאט זה אלבום טוב לדעתי

NIR Y

New member
אני ממליץ על דווישן בל

במיוחד עם כבר שמעת הכל

edlessme

New member
חחחח D-: דווישן בל... נשמע כמו שם

של להקה רומנית או צ'כית...

תודה...

...על העצה. באמת נראה לי שדיוויז`ן בל יהיה הבא. אני גם מאוד אוהב את השירים ב`פולס` שאני מבין שרובם מהדיוויז`ן...

edlessme

New member
dvishen bell?

תגיד שזה לא נישמע כמו איזה קבוצה הונגרית משו...

pink flower

New member
לפי דעתי

אני לא מבינה איך מישהו שקורא לעצמו חובב כפייתי יכול לשאול שאלה כזאת בכלל? החל מהאלבום הראשון ועד האחרון הם כולם פינק פלויד ולפי דעתי דוייזין בל אחד מהאלבומים היותר חזקים שלהם

להקה מפורקת

ממה שנכתב על החומה, מהעובדה שהם מצהירים שהם לא עבדו באמת יחד, מכך שווטרס וגילמור הביאו אנשים מחוץ ללהקה לכתוב מילים ולחן, וכמובן מהעובדה שווטרס עזב והלהקה נכנסה לכאסח רציני, הנחתי שאחרי החומה הלהקה לא הייתה עצמאית או מתפקדת כבעבר, אלא נסיון נואש להמשיך את מה שאבד. פרוייקט סולו של ווטרס או גילמור כשרייט ומייסון שכירים, ואפילו לא מנגנים בכל השירים, לא נחשב בעיניי אלבום של הלהקה כמו האלבומים הקודמים. בעינייך כן? בחירה שלך...

למעלה