דעה בקשר לצעירים...

צחמ

New member
דעה בקשר לצעירים...

טוב יש לי מספר דעות בקשר לצח"מ: 1. אני לא מבינה איך אפשר לראות סדרה כול כך הרבה זמן? כמות הפרקים בה עצומה עד שזה יצא מכל החורים ... יש לי ידיד בכיתה שהוא רואה את הסדרה ואני המומה מאהבה שלו לזה הוא גם חבר בפורום בעוד שאתם יודעים מה יקרה בסוף!! ידעתם מההתחלה מי יאהב את מי... מי שונא את מי 2. כפי שרמזתי למעלה העלילה פשוט נמרחת! לדעתי פשוט זה בלתי נסבל מאוד יכול להיות שהייתי רואה את זה אם זה לא היה כול כך נמרח... אחרי הכול העלילה די בסדר חוץ מזה שאני חושבת שהיו יכולים לעשות אותה טובה יותר וזה מה שמעצבן אותי.... 3. אני שונאת את הקטע דוגמת הבא: זה אוהב את זאת מתחתן איתה אח"כ מתגרש אוהב את זאתי מתחתן ואז שוב מתגרש ושוב ושב ושוב.... יש לי עוד מספר דעות אבל אני אכתוב אותם בפעם אחרת בתודה צחמ{צעירים חסרי מוח}

junny

New member
יקירתי

יקירתי, לא כולם חייבים לאהוב הכל- זה בסדר מותר לך לא לראות את האופ"ס צח"מ אני פשוט לא מבינה למה החלטת לשתף אותנו בסוגייה הזו??? כולנו כאן מאוד אוהבים את הסדרה, כמעט כולנו צופים בה לאורך שנים ורובנו לא מתייחסים אלה כתורה מסיני ואם תשוטטתי בהודעות תראי איך אנחנו צוחקים אחד עם השני על הסוגיות שהעלת- מריחת הזמן, החתונות הבלתי פוסקות, ילדים שלא גודלים, מפיקים שלפעמים עושים דברים מאוד לא הגיוניים וכ"ו..שמרי על דעותייך הם חשובות ובחלק מהדברים את בהחלט צודקת אבל אם את מעוניינת לצפות בצח"מ ומחפשת פתרון לעלילה שלעיתים נמרחת מדי אנא עשי מה שאני עושה. פשוט צופה בצח"מ פעם/ פעמיים בשבוע ולא באופן הדוק אלה אם קורים דברים שמעניינים אותי כמו המוות של טוני האהוב (עלי...) בשבוע האחרון אז לא פיפסתי אף פרק. יש משתתפת אחרת בפורום שבזמן צח"מ עושה כושר על האופניים- פתרון נוסף שמיצית- אני לא זוכרת זו את? או ים כחול? פייתון משוטט באינטנט זמן צח"מ (וגם כאן אני לא בטוחה שאני זוכרת נכון)וכ"ו.. אל תראי דברים בשחור או לבן לא רק כאן אלה בכלל בחיים. אפשר להנות מאוד מצח"מ אם לוקחים אותה בפרופורציה שמתאימה לך. אנחנו כאן בפורום מרקעים שונים, גילאים שונים ומקומות אחרם בחיים, והפורום זה החיבור ביננו. פשוט עולם נוסף שיש לך בחיים ושייך רק לך ולחברים הווירטואלים שלך בפורום. מקווה שתלמדי להנות ג'ני

שמיצית

New member
את יודעת מה אומרים - על טעם וריח...

בעיניי זה סוג של אסקפיזם טהור, ואני מאד נהנית מזה.. מה גם שזה עוזר לי לדווש על אופני הכושר (תמיד בסצינות עם ויקטור אני ממש מאיצה - שמתי
לזה לאחרונה. .אולי מרוב עצבים
). אין מה לשפוט מי שרואה, ולא תמיד אפשר להסביר למה מישהו אוהב א' ומישהו אחר את ב' .

שמיצית

New member
../images/Emo6.gif

יקירתי, מעולם לא הייתה בי חיבה יתרה לטירנטים מזדקנים...

למעלה