דעה/ הכספומט, לא לכולם

דעה/ הכספומט, לא לכולם

השבוע התפרסמה כתבה בבקהילה על נפלאות ה``כספומט הרוחני``, אותם עמדות של ``קול הלשון`` שמהם אפשר לצבור מטענים של שיעורי תורה, אלפי שעות של שיעורים מכל הרבנים, ומכל הנושאים. פשוט וקל. באים עם הנגן Mp3 (כמובן ללא רדיו, כפי שהקפידו להדגיש בכתבה) לחנות גל פז הקרובה, מחברים את ה-usb‏ למחשב, ובלחיצת כפתור יש לכם מאות שעות תורה בנגן. ממש זיכוי הרבים עצום. יש שם שיעורים של רבנים שלא הכרנו אותם עד היום לולא ה``כספומטים`` של קול הלשון. דבר אחד הם שכחו לשים שם. שיעורים של מרן הגר``ע יוסף. ``ביד מכוונת או תקלה טכנית``? שאלה שהפנתי לרב יאיר, מייסד קול הלשון. הוא כמובן נלחץ מעצם השאלה, וביקש ממני שאני ימתין על הקו. ``אני יעלה לך את... (אחד מבכירי ש``ס בעיריית ירושלים) לטלפון, והוא יגיד לך כמה עזרתי לש``ס בבחירות...`` דבר אחד לא הבנתי, המשכתי להקשות, מה הקשר בין עזרתך הברוכה לש``ס, לבין הוצאת כל שיעורי מרן שליט``א מה``כספומטים``?... דבר אחד בטוח הבנתי ממנו בסיום השיחה, שאם אני יפרסם את זה, אני יגרום לכך שהוא יפסיד את כל התורמים שלו.. וכל ההשלכות יהיו על צוארי... לתשומת לב התורמים הספרדים גולשי הפורום...

למעלה