דעה על התוכנית.... (שלילית)

gildanan

New member
דעה על התוכנית.... (שלילית)

התוכנית הזאת לדעתי התוכנית הכי מפגרת ומשעממת שקיימת בערוץ שתיים עכשיו. אני לא מתפלא שטלעד לא זכו במכרז נראה לי שרק בגלל זה. התוכנית ממש לא מעניינת ולא מושכת ונראה שלטלעד אין מה לעשות עם הכסף מי אכפת מהמנהגים האלה. תעצמם הם לא יודעים להנהיג!!! וזה גם נראה שבחרתם תארנשים שלכם לפי מה שהם עשו. אבל אתם לא בחרתם אותם לפי מה שהם עשו נכון! התוכנית ממש מעפנה חרא של רעיון לעשות תוכנית כזאת ונראה לי שלאור האכזבה ברייטינג של זה לא יהיה דרוש מנהיג 2. אז לדעתי כדאי שתורידו תתוכנית כמה שיותר מהר כי היא ממש לא משהו. ואל תחשבו שלא צפיתי בכול תוכנית צפיתי ופשוט אני לא יכול יותר בקיצר תעיפו אותה!!!! ותעשו תוכנית אחרת כי מנהיג בטוח לא יצמח מזה ועם הגרעונות של היום על חמש מיליון בקושי שמים. ואי אפשר גם לפתח אותו מה תשימו אותו בווינר ותכפילו תסכום בחייכם זה כלום. אז תעיפו תתוכנית מהמסך!!!! נמאס ממנה. כול אלא שבאו לתוכנית רודפי בצע והם עוד באמת חושבים שיצליחו לשנות משהו עלאק. מי שיכול לשנות משהו אם כבר זה מניהיגים אמיתים ולא סתם אנשים שמתימרים לקרוא לעצמם מנהיגים. בתודה, איש שנמאס לו מדרוש מנהיג

פחח זאת הייתה בדיחה טובה

תקשיב רגע.. נראה לך שיקשיבו לך ויורידו את דרוש מנהיג מהמסכים!? אז עם יוצא ואתה חושב שכן אז אתה טועה אבל מזה טועה ובגדול

כנסו

מן הסתם לא תהיה עונה שנייה לזה. הרייטינג של התכנית נמוך מאוד עד כדי כך שבטלעד חשבו איך לצמצם את מספר הפרקים בה. ואכן הם צימצמו. לא תהיה תכנית גלגל הצלה ובגמר יתחרו 4 ולא 3.

שחל1

New member
התוכנית מעניינת . משחק מכור בהצבעה

לדעתי, התוכנית מעניינת ,האם ראית את התוכנית בקפרסין? מירב לאורך שעה הייתה משוכנעת שהיא בגליל וסחבה את כל הקבוצה. המעניין שהבנות בטחו והאמינו בה. . מירב היא מנהיג.למרות שטעתה . האם כל הגברים היו נוהרים אחרי ואדים בקפריסין? כמובן שלא. ואדים לא מנהיג. לדעתי עם הדחתו של איקי , התוכנית לא אמינה ולא מעניינת אותי כי פה היה משחק מכור ולא ישר . בני גאון רצה להתפטר ממנו מסיבות אישיות בלבד.

למעלה