דעה שלי|למה לא הולך לאוסי בעונה הזו

Skizz

New member
דעה שלי|למה לא הולך לאוסי בעונה הזו

ככה,ראיתי את המדד רייטניג של השלוש פרקים הראשונים באמריקה,אני חושב שלא הולך לסדרה כול כך טוב כי היא איבדה את האלמנט של התמימות, את כול הקטע של הבית ספר זה היה עמוד שתמך בסדרה ועשה אותה מה שהיא בישביל "הילדים" שאיבדו את התמימות שלהם,והם סתם עוד כמה דמיות שעל הטלוויזיה,אני חושב שבלי התיכון שבאורנג' קאונטי הסדרה היא עוד סדרת מתח. ככה אני חושב,כי אישית כול העניין של בית ספר של עשירים וילד עני הולך לשמה זה מה שמשך אותי לראות את הסדרה ולהתמיד, עכשיו שהתמימות הלכה לה,אני מקווה שילך טוב. מישהוא מסכים איתי? מי שלא שירשום למה. תודה.

SlurpeeCraver

New member
לדעתי

הסדרה איבדה מהפופולריות שלה בגלל שהיא נהייתה רגילה מדי ומאוד מאוד צפויה. בעונה הראשונה היו דברים מעניינים וחדשים בכל פרק אבל בסוף העונה השניה ולאורך כל העונה השלישית הכל הידרדר. הסצנות של מריסה וכמו כן גם התגובות ההיסטריות שלה לכל דבר היו ממש מגוחכות. הקטע הזה שראיין משחק אותה קשוח וגבר כל הזמן גם כבר עלה על העצבים. קירסטן עם בעיות שתיה, לאבא שלה יש בעיות בחברה, ג'ולי מחליפה גברים כל הזמן... זאת סתם נהייתה אופרת סבון מאוד מאוד משעממת. דווקא הפרקים הראשונים של העונה הרביעית דווקא מעניינים לדעתי. מקווה שזה רק יעלה משם.

timor014

New member
../images/Emo58.gif

מה קורה בעונה הרביעית בנוגע לקולג? לאיזה קולג כל אחד מהדמויות הולכת?זה לא מפריד אותם?

Skizz

New member
ספוילר-

כן הדמויות מתפצלות,ריאן לא הולך לקולג' והוא רודף אחרי וולצ'ק,ורב מכות בתוך כלוב,סת' מוכר בחנות קומיקס וסאמר בקולג' אחר. ומריסה... טוב לא צריך לומר עוד.

timor014

New member
../images/Emo58.gifתודה ו...

סת לומד בקולג או שהוא רק מוכר בחנות קומיקס?

ליאוריש

New member
{ספוילר}

סת' אמור להתחיל סמסטר אחרי....הרי הוא נרשם מאוחר לבית ספר הוא אמור להתחיל בינואר...

אממממ

אני מסכימה איתך לגבי מריסה, אבל אני לגמרי לא מסכימה לגבי ראיין. ראיין לא "משחק אותה קשוח וגבר" לא לדעתי בכל מקרה. זאת הדמות שלו, זה ראיין, הוא הטיפוס החזק והשקט, והוא הניגוד ההפוך לסת'. בגלל זה האוסי עבד בעונה הראשונה, בגלל הניגודים האלה, לא רק השוני של בחור עשיר לעומת בחור "עני" אלא גם בגלל השוני באופי שלהם. לומר ש"ראיין משחק אותה גבר וקשוח" וזה מעצבן אותך, זה כמו שאני אומר, שסת' כל הזמן סרקסטי ועושה מהכול בדיחה וזה מעצבן אותי... זה מגוחך לחשוב ככה, כי זה חלק מ האישות ומהדמות שלו. אם הוא לא יהיה כזה, הוא יהיה משעמם ! מה גם שאם חושבים על זה ראיין לא היה כזה "קשוח" בעונה השלישית, לי זכור רק 2 מקרים שבהם הוא פנה לאלימות, ושניהם פחות או יותר היו מוצדקים, וכמו שאמרתי מקודם, זה חלק מהדמות שלו. לכתוב עלילה שבה ראיין לא מרביץ לאף אחד, זה לא רק משעמם, זה גם להיות לא נאמן לדמות. עכשיו בקשר לדעתי לסיבה שהעונה לא הצליחה כל כך בעונה השלישית- אני מסכימה אם מה שרובם אמרו, ואני חושבת שמריסה היא הסיבה העיקרית לכך שהעונה לא היתה כל כך מוצלחת. ההתמקדות האובססיבית בדמות שלה (שאני תמיד ראיתי כדמות שולית, שרק מעניינת אותי שהיא באינטראקציה עם ראיין), היתה הסיבה העיקרית לכישלון. זאת וכשרון המשחק (או חוסר בכשרון) האיום של מישה ברטון. אבל זאת לא הסיבה היחידה, סיבה נוספת שרבים ממכם בחרו להתעלם ממנה, היא העלילות (או יותר נכון חוסר בעלילה) של סת' וסאמר, ובמיוחד סאמר, הזוג הזה בילה את כל העונה בלא לעשות כלום ! ממש ככה !!! ואולי זאת הסיבה שאין ממש ביקורת כלפיהם, כי, אין ממש מה לבקר, כי כמו שאמרתי, הם פשוט לא עשו כלום. אבל לדעתי, סת' וסאמר ביחד או לחוד, היוו חלק גדול מהכישלון של העונה השלישית. הם פשוט שיעממו אותי למוות, אני לא יכולה להזכר בשום עלילה של סת' וסאמר בעונה השלישית שאהבתי. נכון שראיין ומריסה לפעמיים עיצבנו, אבל סת' וסאמר פשוט שיעממו, ואולי זה רק אני, אבל אני מעדיפה עלילות מעצבנות, אבל איכשהו מעניינות מאשר שעמום טוטאלי, וזה מה שסת' וסאמר היו עבורי בעונה השלישית, פשוט שיעמום ובזבוז זמן מוחלט !

SlurpeeCraver

New member
ההבדל בין סת' לראיין הוא

שסת' אומנם סרקסטי כל הזמן אבל לפחות יש לו בדיחות חדשות וכל פעם בקומוטציה אחרת. ראיין חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב. הפרצוף המעוך בבוקר, הפזילה לצד כשסת' אומר משהו לא שייך או הקלות שבה הוא מוכן לסכן את עצמו בשביל בחורה ושכל שני פרקים בערך הוא מחליט לעזוב את הכהן'ס כי הוא "הביא להם מספיק צרות".. הדמות שלו לא כ"כ ממריאה לדעתי.

בגלל זה כל חיוך שלו

שווה זהב ! בן מקנזי כזה חתיך אפילו בלי לחייך, שאני חוששת שאם הוא יתחיל לחייך לעיתים יותר קרובות, אני פשוט אקבל התקף לב !

אני אצטרך לחלוק על דעתך פה

לסת' אולי היו כמה שורות שנונות, בעיקר בעונה הראשונה, אבל לא חוזר על עצמו ? חחחח, ממש לא ! כל פעם זה אותו דבר איתו, כל פעם הוא נכנס לחדר של ראיין לדבר על הבעיות הטיפשיות שלו ותמיד זה אותו דבר ואתם בדיחות, כל פעם שהוא עם סאמר, יש את הבדיחות הלא שנונות ואז היא "מרביצה" לו. כל הסצנות איתו נראות ומרגישות אותו דבר בעיני. ולומר את האמת, אולי בעונה הראשונה הוא עוד הוציא ממני איזה גיחוך, בעונות האחרונות, הוא לגמרי לא מצחיק (ולא רק בעיני, הרבה מהמערצים שלו חושבים כך), מה שהופך את הדמות שלו לאפס מאופס לדעתי, כי כל הקטע שלו היה שהוא היה מצחיק, ועכשיו הוא כבר לא ! ובכלל הדמות שלו לגמרי משעממת, מלבדר לספק פה ושם אתנחתא קומית, הוא לא עושה כלום עבורי, אין שום עלילה שלו שהיתיי מעוניינת בה או שהייתי מרותקת אליה, מלבד אולי בעונה השלישית, שהיה פרק שהוא התחיל לעשן מריחואנה, אבל גם זה לא נמשך יותר מידיי זמן, כי אדם ברודי לא שחקן מספיק חזק (בניגוד לבן) להוביל עלילה כזאת. ראיין לעומת זאת, הוא דמות מרתקת בעיניי, בניגוד לסת' היו לו עלילות אמיתיות, והוא יכול להוביל עלילה מבלי להיות תמיד מצחיק וחמוד, הוא יכול לעשות דרמה וקומדיה, הבעות הפנים שלו הם אין סופיות ומצחיקות (לסת יש הבעת פנים אחת, וגם היא מעצבנת) ובן הוא שחקן חזק ומוכשר, לעומת אדם שהוא קומיקאי בגרוש, שאפשר למצוא בכל מקום. אני לא רואה את ראיין חוזר על עצמו בכך שהוא מציל "עלמות במצוקה" כמו שאמרתי, זה חלק מהדמות, זה ראיין ! והטענה הזאת נראית טיפשית בעיני, כי אני מנגד יכולה להגיד שסת' הוא זה שחוזר על עצמו, בכל עונה הוא נלחם להשיג את סאמר ואז הוא עושה משהו לגמרי טיפשי ומפגר ומאבד אותה ואז כמובן באה המחווה הרומנטית הגדולה וסאמר חוזר אליו (כן זאת היתה העלילה שסת' קיבל בשלושת השנים האחרונות, וזאת תהיה גם מה שהוא יקבל בעונה הרביעית!) אם יש כבר מישהוא שחוזר על עצמו, זה סת' ומערכת היחסים המשעממת והטיפשית שלו עם סאמר ( וסאמר דרך אגב - היא הדבר הכי משעממם שאי פעם נחת על מסך הטלויזיה/מחשב שלי). לגבי ראיין והעובדה שהוא עוזב את הכוהנים על מנת לא לפגוע בהם - אממממ, כן זה קרה שלוש פעמיים, בעונה השלישית שהוא עוזב להיות דייג, אני מודה שזה היה דיי טיפשי למרות שאני דיי נהניתי מהפרק, כי אני תמיד נהנית מהאינטראקציה של ראיין עם הכוהנים, ואני אוהבת לראות אותם דואגים לו ורוצים את הטוב ביותר בשבילו (זה מה שאני מחשיבה עלילה טובה! בניגוד לכל מה שסת' כהן אי פעם ייצר !) בשני הפעמים שזה קרה שוב בעונה הראשונה ובעונה הרביעית העזיבה היתה מצודקת, ולא היה לי שוב בעיה עם זה, וזה לא הרגיש ממוחזר בעיני, כי זה נבע משני סיבות שונות לגמרי. ומלבד זאת כל אינטראקציה של ראיין והכוהנים, מרתקת בעייני, מצידי שיעשו את אותה עלילה מליון פעמיים. לגבי הדמות של ראיין והעובדה שהיא "לא ממריאה" כמו שאתה קראת לזה- שוב אני חייבת לחלוק על דעתך. סת' כהן היה ללא ספק הדמות הפופלרית ביותר בעונה הראשונה, ואולי אפילו בשניה (כי רוב העלילות שלו היו קלילות ומצחיקות ולא דרשו כישורי משחק מיוחדים), אבל הפופלריות שלו נמצאת בירידה דרמטית בשנתיים האחרונות, אם אתה קורא את הלוחות של האוסי בפאן בולט, פאן פורום ובמקומות אחרים, בוודאי שמת לב, שסת' היה לגמרי שנוא במהלך העונה השלישית. אנשים מצאו אותו משעמם ולא מצחיק, וכאשר הוא נפרד מסאמר בכלל הדמות שלו ירדה בפופלריות שלה בצורה דרסטית, במשך ארבעת השנים האחרונות שבהם אני קוראת את הלוחות של האוסי מעולם לא ראיתי כזאת שנאה כלפיו, כמו שראיתי בעונה השלישית. ורוב המעריצים שלו הפכו להיות מעריצים של ריצ'ל/סאמר. בעונה הרביעית הוא קצת השתפר אבל הפופלריות שלו עדיין לא קרובה לרמה שהיתה פעם היתה. לעומת זאת ראיין, תמיד היה דמות פופלרית, נכונה העובדה שבמהלך העונה הראשונה, סת' היה יותר פופלרי ממנו (שאני מניחה שזה המחיר ששחקן צריך לשלם שהוא ממש משחק ויש לו עלילה, בניגוד לדמויות אחרות, שהם חסרות עלילה ואישיות כמו סת' ו/או סאמר) אבל הפופלריות שלו מאז רק גדלה, ובניגוד לסת', כל פעם שהוא נפרד ממריסה או כל בחורה אחרת, הסימפטיה תמיד בצד שלו. ובעונה הזאת בכלל הפופלריות שלו היא בשיא חסר תקדים, אם תקרא את הלוחות של האוסי אתה תראה הרבה הודעות שאומרות "אוו, ראיין כזה חתיך העונה" "אני לא יודעת מה אי פעם מצאתי בסת'" וכו'. אז אם כבר יש דמות שממריאה- זאת הדמות של ראיין. סת' נמצא בירידה מתמדת מאז העונה הראשונה. ואם האוסי אי פעם תקבל עונה חמישית, אני צופה שבכלל ימאס ממנו. ודבר אחרון - זה לא ממש קשור, אבל, אני ממש לו מבינה את האובססיה של אנשים עם סת'/אדם, כמו שבוודאי הבנת אני רחוקה מלהיות מעריצה שלו. אבל כמובן אני לא יכולה להתווכח עם דיעה של אנשים, אם אתה או כל מישהוא אחר מעדיף את הדמות שלו, סבבה לכם. אבל יש משהו שאני אף פעם לא הבנתי. אנשים שחושבים שסת' הוא "חתיך" !!!! אני לא רק שלא מסכימה עם זה, אני גם חושבת שבנות שחושבות שאדם ברודי חתיך, ממש מורידות מהסטנדרטים שלהם. אני לא רוצה להעליב אף אחד אבל לדעתי, לא רק שהוא לא חתיך, הוא גם ממש ממש מכוער, רזה מידיי, חסר תחת ושעיר.

SlurpeeCraver

New member
הרגת אותי לגמרי!!

כמה השקעת בתשובה שלך? :) אני חושב שאפשר לסכם שאולי מה שיפה בסדרה זה שכל אחד מוצא לעצמו משהו לקחת משם, מישהו לחבב ולעקוב אחרי ההתפתחות שלו. וד"א אדם ברודי באמת לא חתיך, אבל אני ממש אוהב את הבגדים שלו, רטרו כזה.

cimc

New member
ריאן ס'ת ועוד הרבה

לדעתי העונה הראשונה הייתה ממש מעולה, קשה להסביר למה זה היה כל כך מוצלח כי העלילה לא תמיד הייתה משהו וזה לא שהיה קונספט חדש לעומת מיליון סדרות שהיו באותם נושאים קודם אבל היה שילוב נכון בין כל המרכיבים, מספיק הומור וס'ת שדי מצחיק כשהוא לא מעצבן לגמרי, המון דרמה ועלילות שהאמינות שלהן גבולית אבל כמעט ולא משעמם, חוץ מזה מוזיקה כיפית ואנשים יפים אה וכמובן מסיבה או ארוע גדול שמאחד את כולם לפחות כל שני פרקים. בהתחלה ס'ת היה סתם מעצבן כי זה היה חלק מהדמות ולמרות שעד היום לא ברור למה הוא וסאמר התאהבו אבל לא משנה בקיצור הקטע הוא שהסדרה הצליחה בגלל כמה מרכיבים וזה לא שדמות מסוימת הייתה יותר טובה, רוב הזמן עלילות ריאן ומריסה בסגנון של משהו מטומטם מפריד ביניהם ואז הם חוזרים ואז עוד פעם. ס'ת וסאמר עוד היה מעניין כי לקח להם זמן עד שהם ניהיו ביחד. וד"א הסוף של עונה ראשונה היה ממש מדהים. בעונה שנייה קצת היה מוזר בהתחלה שבפרק אחד פתרו את כל הבעיות ואז דיברו עוד 20 ומשהו פרקים על כמה הכל כמו שנה שעברה אבל בעצם לא כמו שנה שעברה, עוד פעם ריאן עם עלילות לינדסי שגם לא היה משהו, ומריסה סתם עושה את כל השטויות שאפשר. בסוף עונה 2 כבר היה ברור שס'ת וסאמר תמיד יהיו ביחד וכל העונה השלישית שניסו כאילו להפריד ביניהם זה היה באמת משעמם כי היה ברור שבסוף הם יחזרו להיות ביחד. הסוף של עונה 2 ממש הרס כי טריי סתם לא השתלב בעלילה וכל המצב החדש בין ריאן ומריסה סתם גרם לזה שרוב עונה 3 הם לא דיברו בזמן ששוב כל אחד מהם מעביר את הזמן בשטויות כמו ג'וני, וולצק, וכל הבנות שריאן היה איתן תוך איזה שני פרקים לקראת הסוף (סיידי,תרזה, הזאת כשהוא הלך לחפש את אמא שלו, והחברה לשעבר של טריי) עונה 3 הרגישה כאילו ניסו להיות יותר רציניים והעלילה נהייתה או ממש גרועה או ממש משעממת בלי קיילב כל הקטע של ניופורט גרוף היה ממש אבל ממש גרוע, וגם בעקרון כל עלילה בקשר לקירסטן וסנדי שניסתה להפריד ביניהם הייתה לא משהו כי שוב היה ברור כבר מעונה ראשונה שהם ישארו ביחד כל הזמן. קיצר אני לא חושב שס'ת או ריאן השפיעו באופן מיוחד על הצלחה וכשלון, ואי אפשר ממש לציין מישהו מהשחקנים ה"צעירים" שבאמת בעל כישורי משחק כלשהם, בסה"כ זה היה הפרוייקט הראשון של ריאן, וכמעט הראשון של מאריסה בתפקיד רציני כנל רייצל ואדם ברודי.

למעלה