אני אצטרך לחלוק על דעתך פה
לסת' אולי היו כמה שורות שנונות, בעיקר בעונה הראשונה, אבל לא חוזר על עצמו ? חחחח, ממש לא ! כל פעם זה אותו דבר איתו, כל פעם הוא נכנס לחדר של ראיין לדבר על הבעיות הטיפשיות שלו ותמיד זה אותו דבר ואתם בדיחות, כל פעם שהוא עם סאמר, יש את הבדיחות הלא שנונות ואז היא "מרביצה" לו. כל הסצנות איתו נראות ומרגישות אותו דבר בעיני. ולומר את האמת, אולי בעונה הראשונה הוא עוד הוציא ממני איזה גיחוך, בעונות האחרונות, הוא לגמרי לא מצחיק (ולא רק בעיני, הרבה מהמערצים שלו חושבים כך), מה שהופך את הדמות שלו לאפס מאופס לדעתי, כי כל הקטע שלו היה שהוא היה מצחיק, ועכשיו הוא כבר לא ! ובכלל הדמות שלו לגמרי משעממת, מלבדר לספק פה ושם אתנחתא קומית, הוא לא עושה כלום עבורי, אין שום עלילה שלו שהיתיי מעוניינת בה או שהייתי מרותקת אליה, מלבד אולי בעונה השלישית, שהיה פרק שהוא התחיל לעשן מריחואנה, אבל גם זה לא נמשך יותר מידיי זמן, כי אדם ברודי לא שחקן מספיק חזק (בניגוד לבן) להוביל עלילה כזאת. ראיין לעומת זאת, הוא דמות מרתקת בעיניי, בניגוד לסת' היו לו עלילות אמיתיות, והוא יכול להוביל עלילה מבלי להיות תמיד מצחיק וחמוד, הוא יכול לעשות דרמה וקומדיה, הבעות הפנים שלו הם אין סופיות ומצחיקות (לסת יש הבעת פנים אחת, וגם היא מעצבנת) ובן הוא שחקן חזק ומוכשר, לעומת אדם שהוא קומיקאי בגרוש, שאפשר למצוא בכל מקום. אני לא רואה את ראיין חוזר על עצמו בכך שהוא מציל "עלמות במצוקה" כמו שאמרתי, זה חלק מהדמות, זה ראיין ! והטענה הזאת נראית טיפשית בעיני, כי אני מנגד יכולה להגיד שסת' הוא זה שחוזר על עצמו, בכל עונה הוא נלחם להשיג את סאמר ואז הוא עושה משהו לגמרי טיפשי ומפגר ומאבד אותה ואז כמובן באה המחווה הרומנטית הגדולה וסאמר חוזר אליו (כן זאת היתה העלילה שסת' קיבל בשלושת השנים האחרונות, וזאת תהיה גם מה שהוא יקבל בעונה הרביעית!) אם יש כבר מישהוא שחוזר על עצמו, זה סת' ומערכת היחסים המשעממת והטיפשית שלו עם סאמר ( וסאמר דרך אגב - היא הדבר הכי משעממם שאי פעם נחת על מסך הטלויזיה/מחשב שלי). לגבי ראיין והעובדה שהוא עוזב את הכוהנים על מנת לא לפגוע בהם - אממממ, כן זה קרה שלוש פעמיים, בעונה השלישית שהוא עוזב להיות דייג, אני מודה שזה היה דיי טיפשי למרות שאני דיי נהניתי מהפרק, כי אני תמיד נהנית מהאינטראקציה של ראיין עם הכוהנים, ואני אוהבת לראות אותם דואגים לו ורוצים את הטוב ביותר בשבילו (זה מה שאני מחשיבה עלילה טובה! בניגוד לכל מה שסת' כהן אי פעם ייצר !) בשני הפעמים שזה קרה שוב בעונה הראשונה ובעונה הרביעית העזיבה היתה מצודקת, ולא היה לי שוב בעיה עם זה, וזה לא הרגיש ממוחזר בעיני, כי זה נבע משני סיבות שונות לגמרי. ומלבד זאת כל אינטראקציה של ראיין והכוהנים, מרתקת בעייני, מצידי שיעשו את אותה עלילה מליון פעמיים. לגבי הדמות של ראיין והעובדה שהיא "לא ממריאה" כמו שאתה קראת לזה- שוב אני חייבת לחלוק על דעתך. סת' כהן היה ללא ספק הדמות הפופלרית ביותר בעונה הראשונה, ואולי אפילו בשניה (כי רוב העלילות שלו היו קלילות ומצחיקות ולא דרשו כישורי משחק מיוחדים), אבל הפופלריות שלו נמצאת בירידה דרמטית בשנתיים האחרונות, אם אתה קורא את הלוחות של האוסי בפאן בולט, פאן פורום ובמקומות אחרים, בוודאי שמת לב, שסת' היה לגמרי שנוא במהלך העונה השלישית. אנשים מצאו אותו משעמם ולא מצחיק, וכאשר הוא נפרד מסאמר בכלל הדמות שלו ירדה בפופלריות שלה בצורה דרסטית, במשך ארבעת השנים האחרונות שבהם אני קוראת את הלוחות של האוסי מעולם לא ראיתי כזאת שנאה כלפיו, כמו שראיתי בעונה השלישית. ורוב המעריצים שלו הפכו להיות מעריצים של ריצ'ל/סאמר. בעונה הרביעית הוא קצת השתפר אבל הפופלריות שלו עדיין לא קרובה לרמה שהיתה פעם היתה. לעומת זאת ראיין, תמיד היה דמות פופלרית, נכונה העובדה שבמהלך העונה הראשונה, סת' היה יותר פופלרי ממנו (שאני מניחה שזה המחיר ששחקן צריך לשלם שהוא ממש משחק ויש לו עלילה, בניגוד לדמויות אחרות, שהם חסרות עלילה ואישיות כמו סת' ו/או סאמר) אבל הפופלריות שלו מאז רק גדלה, ובניגוד לסת', כל פעם שהוא נפרד ממריסה או כל בחורה אחרת, הסימפטיה תמיד בצד שלו. ובעונה הזאת בכלל הפופלריות שלו היא בשיא חסר תקדים, אם תקרא את הלוחות של האוסי אתה תראה הרבה הודעות שאומרות "אוו, ראיין כזה חתיך העונה" "אני לא יודעת מה אי פעם מצאתי בסת'" וכו'. אז אם כבר יש דמות שממריאה- זאת הדמות של ראיין. סת' נמצא בירידה מתמדת מאז העונה הראשונה. ואם האוסי אי פעם תקבל עונה חמישית, אני צופה שבכלל ימאס ממנו. ודבר אחרון - זה לא ממש קשור, אבל, אני ממש לו מבינה את האובססיה של אנשים עם סת'/אדם, כמו שבוודאי הבנת אני רחוקה מלהיות מעריצה שלו. אבל כמובן אני לא יכולה להתווכח עם דיעה של אנשים, אם אתה או כל מישהוא אחר מעדיף את הדמות שלו, סבבה לכם. אבל יש משהו שאני אף פעם לא הבנתי. אנשים שחושבים שסת' הוא "חתיך" !!!! אני לא רק שלא מסכימה עם זה, אני גם חושבת שבנות שחושבות שאדם ברודי חתיך, ממש מורידות מהסטנדרטים שלהם. אני לא רוצה להעליב אף אחד אבל לדעתי, לא רק שהוא לא חתיך, הוא גם ממש ממש מכוער, רזה מידיי, חסר תחת ושעיר.