דעה....

yotamstei

New member
דעה....

לאחרונה מתרחשת התעוררות של השמאל שדוכא בשנים האחרונות בעקבות חוסר תמיכה ציבורית, ממשלה ניצית וריבוי תנועות קטנות ולא מאוחדות. לאחרונה השמאל בישראל מתחיל להרים את הראש. אחרי שלוש שנים של מלחמה מיותרת ועקובה מדם שמטרתה היחידה היא הנצחת הכיבוש הישראלי בשטחים לציבור הישראלי נמאס והוא קורא לשלום! בזמן האחרון אני תר אחר פעילויות מופגנות של השמאל ולצערי אני לא נתקל בכאלו (למעט שתי הפגנות של שלום עכשיו בת"א וירושלים). אני קורא, ממקומי הצנוע, לכל מי שיש לו טיפה זמן, ליזום יציאה לרחובות......לא מספיק לדעת שאנחנו צודקים, צריך להראות את זה לעולם! לכל מי שיש רעיון מקורי, או מקורי פחות, אני מציע לכם לשלוח אותו לאחד מאירגוני השמאל (אני שלחתי ל"שלום עכשיו") ולהראות להם שיש תמיכה.....חשוב לצאת לרחובות!! מקווה שעמדתי נקלטה ושהשלום מתקרב....כי אין דרך אחרת! בברכת שלום יותם

למה שלא

תצטרף לשלום עכשיו, תגיע לישיבות ושתפיע באופן ישיר על הפעילויות שלהם ולא רק דרך הצעות... פעם הם היו מכנסים דיונים בת"א והיו מוציאים פרוטוקולים שלהם...לא יודעת איך זה עכשיו... יפה שאתה לא מחכה שמישהו אחר יפתח את הפה, אבל תחשוב מה אתה עוד יכול לעשות כדי שעוד אנשים יפתחו את הפה...

EverMan

New member
יותם , כמו שאיילת הציעה לך

תצטרף לארגון כלשהו בו אתה תומך. בשל גילך אתה יכול להצטרף בקלות לנוער העובד והלומד , לשומר הצעיר , לנוער העבודה , ותנועות רבות אחרות. בנוסף - אתה יכול להצטרף לשלום עכשיו ולהציע להם ישירות. אתה יכול להתפקד למפלגה - ולהציע הצעות. לא חסרות דרכים. אבל אל תשליך את האחריות מעליך. באופן כללי- רעיונות להפגנות גימיקים וכו' - תשלח אליי. אני יכול להעביר את זה ישירות למזכ"ל שלום עכשיו , ולכל תנועה פחות או יותר באשר היא.

ronironiron

New member
בלי שתעלב , יותם - אתה בן 17

האינתיפדה הנוכחית התחילה לפני שהתחלף לך הקול ועוד לא היו לך שערות ערווה , אבל אל תתן לאף אחד להגיד לך שזה אומר שאתה סה"כ ילד ולא מבין כלום מהחיים שלך! אז מה אם לא הבנת כלום אז! הכי חשוב שעכשיו אתה בוגר ובעל דעה חשובה! ואל תשכח בגיל 18 לא להגיע לבקו"מ , כי צבא הכיבוש הארור הזה מפיל כל סיכוי לשלום! אם במקום זה תרתם לפעילות שלום אמיתי תסייע יותר ויותר לעוד אנשים לחיות בשקט , בלי להרוג ובלי לההרג. ואל תאמין למה שאומרים לך : "הערבים ברבריים , מבינים רק נקמת דם , לא אמינים , עראפאת הוא מכשול" ועוד שטויות כאלו. הם אנשים בדיוק כמונו והתקשורת בארץ מעוותת את המציאות האמיתית! בכל העולם רואים שהפלסטינאים סובלים , ואצלנו בארץ בגלל הממשלה הקיצונית הזאת יש שליטה על השידורים ומראים כאילו אנחנו הקורבנות. השמאל לשלטון! עכשיו! לפני שלא תהיה דרך חזרה! אתה עתיד המדינה , יותם!

גם כן עוד אחד מפרופיל חדש\שמניסטים

סתם

EverMan

New member
זה שמאל ?

"השמאל לשלטון! עכשיו!"="לא להגיע לבקו"מ , כי צבא הכיבוש הארור הזה מפיל כל סיכוי לשלום! אם במקום זה תרתם לפעילות שלום אמיתי תסייע יותר ויותר לעוד אנשים לחיות בשקט , בלי להרוג ובלי לההרג." ? עם כלה כבוד. בישראל השמאל כשמאל מעולם לא תמך בסרבנות. הייתה לך המערך ,שגם העבודה (אקס-מפא"י) וגם מפ"ם , התגייסו כולם ונלחמו ביניהם לאיזה גוש קיבוצים שלהם יהיה אחוז גיוס יותר גבוה. ואת מספר האנשים שמאמינים ש"אסור להתגייס", היית יכול לספור בכמות הח"כים הערבים. זה עצוב שמי שקורא לעצמו שמאל היום הם חופן יפי-נפש שלא תורמים כלום למדינה ובוכים על רוע הכיבוש ולא על דברים מהותיים באמת. פורעי חוק אשכנזים אליטיסטים.

תגיד מה נסגר איתך...

השמאל זה כל העבודה שמאלה לרבות מרצ, עלה ירוק וכן,אולי יהיה לך קשה לשמוע אבל גם חד"ש! מה זה היציאות הגזעניות והפרימטיביות דוגמת אשכנזים אליטסטיים?!?! אני ארד לרגע לרמתך ואגיד שנראה לי חצי מחותמי מכתב השמיניסטים הם בכלל לא אשכנזים... טוב זה בכלל לא קשור... השמאל -שלנו- מפולג מאוד, אבל אתה לא יכול להגיד לקיצונים ולקנאים שהם לא שמאל... ואל תכנס אפילו לקטע של פריעת חוק שאריק הוא תותח בזה... טוב בעצם מה שאני אומרת זה שאתה לא הסלקטור של מועדון השמאל...זה שהדעות שלהם קיצוניות מדי (גם לדעתי) זה לא אומר שהם לא מתקבלים למועדון...(אם כבר מדברים על אליטיזם...)

EverMan

New member
זה היה בחצי ציניות

ה"אשכנזים אליטיסטים" תורידי את האשכנזים מהמשפט ...

רק אני שמתי לב

שהוא היה ציני? וחבל שהוא היה ציני, כי הוא היה צודק אם הוא היה מדבר ברצינות..

אויל

New member
התמיכה בשמאל

מי שרוצה להחזיר לעצמו את תמיכת הציבור צריך להבהיר לעצמו מדוע האי אבדה לו. אם הסיבות שהעלית נכונות מסקנה שיש להחליף את הממשלה הניצית כדי להחזיר לשמאל את התמיכה הציבורית, אלא שכידוע הסדר ההגיוני הפוך. המלחמה "המיותרת" נפתחה בימי כהונת ממשלת ברק ונפתחה כפי שידוע גם בשמאל על ידי הצדיק הידוע יאסר ערפת. דומני שהממשלה נמשכה גם במשך החודשים הרבים שבהם הייהת מפלגת העבודה שותף בכיר בממשלה. להזכירך מלחמת הטרור נפתחה מיד אחרי סרובו של ערפאת לקבל את הצעתו של ברק לסגת מ99% מן השטחים, ולכן קשה ללומר ש"מטרתה להנציח את שלטון ישראל בשטחים". הפגנות ופטפוט דברי הבל תוך התעלמות גמורה מהמציאות לא יביאו שלום והפסקת שפיכות הדמים וכנראה שלא יחזירו את התמיכה הציבורית בשמאל מפני שרוב הציבור איננו עיוור, עיניו לא טחו מלראות את המציאות וזכרונו אינו מתיישר כדי להצדיק עמדות פוליטיות בכול מחיר.

למעלה