דעות אובייקטיביות- לא מצופים קבועים

Juliann

New member
דעות אובייקטיביות- לא מצופים קבועים

----------ספויילר------------- מתקשר לטופ8 + תוצאות! ס פ ו י ל ר ! הראתי לאמא שלי ואחותי את ההופעות. הן לא יודעות מי הפייבוריטים שלי ומי שנואים עלי, ביקשתי מהם חוות דעת אובייקטיבית. הן לא רואות איידול בדר"כ, אמא שלי ראתה אולי 2 פרקים מלאים ועוד פה ושם ואחותי בכלל שונאת את הסדרה אבל היא אכלה בסלון ושמתי את הקלטת בסלון אז היא נאלצה לשמוע. אנתוני- אמא שלי לא יודעת מה הוא עושה שם עדיין אבל מסכימה שהוא יכול להיות זמר פופ טוב. בו- שום התלהבות לא נרשמה. אמא שלי ממש לא מחבבת אותו, יצא לה לראות איזה 2 הופעות שלו והיא אף פעם לא אהבה. נאדיה- אמא שלי אוהבת אותה, חושבת שלא הגיע לה לעוף. וונזל- היא אמרה שהיא טובה אבל לא מעולה.. קיצר לא התלהבה. סקוט- היא אומרת שבסך הכל יש לו קול טוב אבל הוא צריף לעוף ומהר. אנואר- היא מסכימה שיש לו קול אבל חושבת שהוא משעמם והטון שלו מיושן קארי- בסך הכל היא מחבבת את קארי, חושבת שיש לה קול מאוד יפה והיא גם מאוד יפה ושיש לה סיכוי טוב לזכות קונס- ולפני שאני ממשיכה- אני רוצה להבהיר שלא אמרתי לה שום דבר עליו, היא לא יודעת שהוא הפייבוריט שלי, ונתתי לה לראות, ואיך שהשיר התחיל אחותי שנורא אוהבת את השיר ישר הקשיבה גם, אמא שלי אמרה מייד איזה בחירת שיר מעולה... ואז אמרתי לה אבל הוא השתגע שם בפזמון פתאום הפך את זה לרוק והיא כזה אבל ככה זה אמור להיות! היא ממש אהבה וגם אחותי! שתבינו הן אמרו שהוא עשה את זה אפילו יותר טוב מהמקור!! שתיהן ממש התלהבו, אחותי אמרה- הוא לקח שיר קלאסי ושר אותו כמו שצריך, נתן הופעה מעולה! ואמא שלי אמרה אין ספק שהוא הכי טוב פה. אחכ אמרתי לה שקארי מובילה והוא אחכ... ואז היא שמעה את השופטים והיתה ב-ה-ל-ם שרנדי נתן לו 7 על הקול כי גם היא וגם אחותי חושבות שהוא שר מעולה והיא שמחה שפאולה החמיאה לו ואחכ היא עושה לי נו אני רוצה לשמוע מה סיימון אומר- הגברתי לה את הקול ואמרתי לה שהקהל בהתחלה לא היה בטוח אם הוא ציני או רציני והיא ישר אמרה לי רואים שהוא התכוון לזה באמת! [והוא כמובן גם הסביר שהוא התכוון לטובה בתוכנית תוצאות] בראבו אמא
וגם לאחותי! [שחוגגת היום 22 אז מזל טוב לה!!
] לא האמנתי שאחותי תאהב כי היא מתעבת את איידול, בתחילת התוכנית היא אמרה שהיא היתה משלמת ליוצר התוכנית כמה שהוא רוצה רק כדי שהוא יפסיק לעשות את התוכנית

MoGanC

New member
אובייקטיבי אמיתי היה

אם היית רק משמיעה להן אותם בלי ויז'ואל. =]

Juliann

New member
ובעולם האמיתי זה באמת רק אודיו?

GET REALY BABY בריטני, אשר, ג'סטין, ושאר הפוסטמות... אני מבינה שכולן רק שרות בלי וויז'אלס?

MoGanC

New member
טוב,זה לא נחשב,

כי הם גרועים בכל מקרה. אבל העניין הוא שבשורה האחרונה המנצח מוציא דיסק,אז כל הפרופורמיות לא תעזור שם,כי לא רואים תזוזות בדיסק שמע.ואם הדיסק לא מוכר,אז אין סיבה להתחיל tour.

Juliann

New member
רגע אתה רוצה להגיד לי ...

שקונסי לא יכול לשיר? אז אתה חי באשליות.

MoGanC

New member
איך הגענו לקונסי בכלל? @_@...

אולי את במגננה יותר מדיי?

Fairywitch

New member
אם לא הייתה חשיבות להופעה-

התחרות הייתה משודרת ברדיו...

MoGanC

New member
ברור שיש חשיבות

אבל אני לא חושב שזה צריך להיות הופעה-אישיות-קול אלא קודם קול ורק אח"כ אישיות והופעה.והשורה התחתונה זה שהמנצח מוציא דיסק ולא דיוידי,אז צריך מנצח שהקול שלו במקום הראשון.(ואני לא מציין שמות אז אל תעלו עלי >.<)

Fairywitch

New member
בכל אופן- התכנית היא ויזואלית, ולכן

זה הוגן לגמרי להראות לאנשים את התכנית ולשאול לדעתם...

תראה, מאז שיש את MTV

זה הפסיק להיות רק עניין של קול, זה לא רק איידול אלא כל תעשיית המוסיקה. חוץ מקול טוב (שדווקא זה לפעמים נדחק הצידה), אתה חייב מראה, נוכחות בימתית, לדעת לרקוד, לעשות וידאו קליפים. וגם אם אתה לא חושב שככה זה צריך להיות - tough luck! כי זה המצב. והמכירות של הדיסק לא קשורות לקול אלא לפופולריות של האיידול, והפופולריות נובעת מכל הגורמים הנ"ל וממש לא רק מהקול.

MoGanC

New member
אני מדבר רק על איידול עכשיו

בשביל מה התחרות אם לא לתת הזדמנות למישהו שיש לו רק את הקול? הרי רוב האנשים שיש להם קול וגם מראה ונוכחות לא צריכים תחרות כזאת בשביל להצליח,חלק מהם יכולים להכנס לחברת תקליטים ולקבל חוזה מהרגע שהם פותחים את הפה,רק בגלל המראה שלהם אם יש להם טיפה של קול שנשמע בסדר במקרה הטוב על דיסק.באיידול,מאידך, התחרות חייבת להיות קולית בלבד כי אחרת מה הטעם מלבד רייטינג? צריך לתת בה את ההזדמנות לאנשים שתחת נסיבות אחרות לא היו יכולים להצליח.זה מה שאני חושב. עכשיו, אם אתם מנסים להסתיר את העובדה שאתם שונאים מישהו רק בגלל שהוא מכוער תחת התירוץ של "ככה זה",זה פשוט פחד מלהכיר ברגשות של עצמכם. המכירות של הדיסק הראשון של מישהו אולי ינבעו מהפופולריות אבל איידול צריך לפצוח מעבר להייפ של הרגע ואם הוא רוצה לעשות מזה קריירה ולא רק לשים וי על נצחון בתחרות בטלויזיה הוא חייב להיות טוב מבחינה ווקלית ואם הדיסק יהיה גרוע אז אין מנוס מההתרסקות העתידית.הופעה טובה יכולה לקחת אותך רק עד למקום מסוים. עכשיו,אחרי שאמרתי את כל זה,אני חושב שלכל המתמודדים השנה יש את מה שצריך כדי להצליח,כולל הקול וכל מי שיזכה השנה אני ארגיש גאווה,אז....זהו. :)

yinnon2

New member
אז בשביל זה איידול צריך לעבור כמה

שינויים:
התכנית צריכה לעבור לרדיו כי רק בחלומות אפשר לעשות את התכנית כמו שאמרת ושיתייחסו רק לקול (זה יכול להיות גם עכשיו,אף אחד לא מונע ממישהו שהוא רק קול יפה לנצח--רק הצופים של התכנית---ולא המאזינים שלה..) זאת תכנית טלוויזיה---ובטלוויזיה מי שלא עובר מסך הוא חסר סיכוי..וברור שמי שמקרין מעצמו פחות חייב להתאמץ הרבה יותר מאחרים..
לשנות את השם של התכנית לאמריקן סינגר ולא אמריקן איידול..איידול לא יכול להסתמך רק על הקול שלו אלא הרבה מעבר..(כבר הסברתי בהודעה הקודמת שלי את זה...ונתנו פה גם את הדוגמה של ג'סיקה--שהיא קול מדהים אבל הרבה אנשים לא אהבו בה משהו ובסוף היא עפה..)

נועה167

New member
מסכימה!

צריך הרבה יותר מקול, תראו מה קרה לג'סיקה סיארה.. היה לה קול מעולה, בין הטובים והיא עפה.. צריך גם קול אבל בוא נגיד ככה, אם יש לך נוכחות, הקהל אוהב אותך ואתה לא שר הכי מדהים בעולם, אתה יכול מאוד להצליח. לנדיה היה את הנוכחות אבל היא לא הייתה מאוד פופולרית וזה חשוב בתחרות הזאת.. זה בעצם הכל.

yinnon2

New member
אמממ לא....

אם הוא לא יהיה פרפורמר טוב אז הוא לא יזכה ולא יוציא דיסק... תראה---באמריקן איידול חייב להיות שילוב של הכל..(קול,מראה,הופעה) אבל מה שחשוב מאוד זה גם החיבה שהמתמודד יוצר בהופעה שלו..קארי עושה את זה בקול המדהים שלה וביופי שלה והכל...אנשים מצביעים לה כי זאת קארי... בדיוק ככה עם קונסטנטין--מצביעים לו כי זה הוא,יש בו משהו כובש,ואולי הוא לא הזמר הטוב ביותר ביוניברס (למרות שהוא שר בכלל לא רע) ונכון שמבחינת הווקאליות אנואר טוב יותר ממנו,אבל הוא כוכב,וכשהוא יוציא דיסק (אחרי שהוא יזכה במקום 2..) אז הדיסק שלו יצליח,ותאמין לי שהוא ייצא לסיבוב הופעות (אם שי רביזדה מכ"נ1 יכול אז גם הוא יכול..) *השמות המצוינים לעיל הם רק דוגמאות ולכן איני עולה עליך*

MoGanC

New member
התגובה ששמתי מעליך מתאימה גם

למה שאמרת.ואני אוסיף שאני מסכים למה שאתה אומר,אנשים צריכים את כל השלושה, אבל בסדר הנכון.

whatever4

New member
דיון מעניין התנהל פה....

מצאתי דיון דומה לזה באחד הפורומים של איידול. קישור למטה.

למעלה