סיכום: מה היה לנו שם ../images/Emo58.gif
וואו, איזה משחקים. קודם כל - מזל טוב למק'נאב על התוספת המרעננת של טרל אוונס לצוות המעודדות, וכל הכבוד לביליצ'ק שמוכיח שלא הוא ולא הקבוצה שלו הם over rated. נתחיל מאטלנטה פילי: היה לי דיון סוער עם רשף לפני המשחק הזה. אני אמרתי שאף אחד לא יכול לעצור את מייקל ויק, ושהוא יביא את היארדים ויפתח את ההגנה באיזשהו שבל, רשף אמר (וכתב פה בפורום גם) ש
כל ההגנה של פילדלפיה מהירה, לא רק ה-4 הקידמיים, ולכן ויק לא יוכל לעשות מה שהוא עשה בשבוע שעבר. אני בעד פילדלפיה, אבל רציתי לראות את ויק רץ. זה נראה היה לי יותר מלהיב, אבל זה לא קרה. במקום זה מייקל ויק נאלץ לזרוק את הכדור, ושם הוא לא יותר מ-QB בינוני פלוס (את זה ידענו כל הזמן). לעומת הקושי של ויק למצוא אנשים פתוחים, לרסיברים שלו להשלים מסירות ולמשחק הריצה להיות משמעותי - מק'נאב זרק יופי של כדורים לטווחים הבינוניים, והקבוצה נראתה יציבה. זו השעה שלהם, ללא ספק. בפיטסבורג היה חם. זאת אומרת - היה קור כלבים, אבל זה לא הפריע לביליצ'ק לחמם את האוירה. בשבוע שעבר ההגנה שלו עצרה את ההתקפה מספר אחת, השבוע ההתקפה חתכה את ההגנה מספר אחת. ברייד במסירות ארוכות ומפתיעות (רק 2, אבל מאמעותיות נורא שמזג אויר שכזה). ציפינו למשחק עם ניקוד נמוך, עם הרבה משחק קרקע בגלל שלג, קור, החלקות, ופחד מאיבודי כדור, קיבלנו משחק פתוח ומושלם מניו-אינגלנד. בן לא שיחק רע בכלל, מלבד אותם 3 איבודי כדור קריטיים.
בטבלה שבצד ימין של הדף זה נראה לא ייאומן כמה המספרים דומים !!! בריידי 14 מ-21, בן 14 מ-24. זמן אחזקת כדור - 31.5 לעומת 28.5 לטובת NE. שיעור הצלחה בנסיון שלישי - NE 5 מ-12, סטילרס 4 מ-12. ממוצע החזרת בעיטות 40 ל-NE, לעומת 43 לפיטסבורג, ממוצע למסירה 8.5 לעומת 9 לפיטסבורג, וזה ממשיך כמעט בכל קטגוריה !!! וכאן נכנס אמלנט הניסיון חזק מאוד. בריידי היה קר רוח, לקח Sacks בלי למצמץ כשהיה צריך ולא הראה סימני לחץ בשום שלב של המשחק. יצא לנו משחק עם הרבה יותר נקודות משציפינו. משחק נקי עם סך הכל 3 עבירות (אחת שעלתה לפיטסבורג ב-TD, בנסיון שלישי ל-17 יארד...וחבל) ובאמת כל הכבוד לניו-אינגלנד על שהגיעו כל כך מוכנים למשחק הזה.
ומה יהיה בעוד שבועיים ?!?! בקרוב הודעה נפרדת עם תחזיות, ספקולציות ו"מיני" תחרות לסופרבול.