דעות וחוויות ממשחקי היום...!!!!

Yo-man

New member
דעות וחוויות ממשחקי היום...!!!!

נא לשרשר רק לשירשור הזה!!!! בואו ונשתדל לשמור על ניקיון מספוילרים גם בכותרות, לטובת אלו שמקליטים או רואים שידורים חוזרים. תודה רבה בשם כל חברי הפורום ו... ARE YOU READY FOR SOME FOOTBALL???!!!???!

Amir BA

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif|ספ

כנראה ש-Fourth time is the charm פילדלפיה בדרך לסופרבול

Amir BA

New member
../images/Emo58.gif הגעתי למסקנה ש...

ביל בלצ'ק הוא המאמן הכי טוב שהיה איי פעם. הוא פשוט לא יאומן. שבוע שעבר נגד ההתקפה הטובה ביותר בליגה ומשתק אותם לחלוטין ומחזיק אותם על 3 נקודות. היום נגד ההגנה הטובה ביותר בליגה הפאטס נותנים להם 41 נק' בראש בניצחון די קליל (נכון שפיטסבורג עשו רעשים של לחזור, אבל זה היה רק רעשים). ואת כל זה הוא עשה בכלל בלי חצי מהשחקנים בהגנה עקב פציעות. הוא השווה היום את המאזן פלייאוף שלו לזה של וינס לומבארדי האגדי עם 9-1 ולדעתי הוא יגיע עוד שבועיים למספר 10.

sniak

New member
../images/Emo58.gif נראה לי

נראה לי שכל מי שאמר פה שהפטריוטס משחקים משעממם, ושככה גם יהיה היום, צריכים לאכול את הכובע. היה משחק פשוט מצוין, ועוד מסירה של 60 יארד !

Yo-man

New member
סיכום: מה היה לנו שם ../images/Emo58.gif

וואו, איזה משחקים. קודם כל - מזל טוב למק'נאב על התוספת המרעננת של טרל אוונס לצוות המעודדות, וכל הכבוד לביליצ'ק שמוכיח שלא הוא ולא הקבוצה שלו הם over rated. נתחיל מאטלנטה פילי: היה לי דיון סוער עם רשף לפני המשחק הזה. אני אמרתי שאף אחד לא יכול לעצור את מייקל ויק, ושהוא יביא את היארדים ויפתח את ההגנה באיזשהו שבל, רשף אמר (וכתב פה בפורום גם) שכל ההגנה של פילדלפיה מהירה, לא רק ה-4 הקידמיים, ולכן ויק לא יוכל לעשות מה שהוא עשה בשבוע שעבר. אני בעד פילדלפיה, אבל רציתי לראות את ויק רץ. זה נראה היה לי יותר מלהיב, אבל זה לא קרה. במקום זה מייקל ויק נאלץ לזרוק את הכדור, ושם הוא לא יותר מ-QB בינוני פלוס (את זה ידענו כל הזמן). לעומת הקושי של ויק למצוא אנשים פתוחים, לרסיברים שלו להשלים מסירות ולמשחק הריצה להיות משמעותי - מק'נאב זרק יופי של כדורים לטווחים הבינוניים, והקבוצה נראתה יציבה. זו השעה שלהם, ללא ספק. בפיטסבורג היה חם. זאת אומרת - היה קור כלבים, אבל זה לא הפריע לביליצ'ק לחמם את האוירה. בשבוע שעבר ההגנה שלו עצרה את ההתקפה מספר אחת, השבוע ההתקפה חתכה את ההגנה מספר אחת. ברייד במסירות ארוכות ומפתיעות (רק 2, אבל מאמעותיות נורא שמזג אויר שכזה). ציפינו למשחק עם ניקוד נמוך, עם הרבה משחק קרקע בגלל שלג, קור, החלקות, ופחד מאיבודי כדור, קיבלנו משחק פתוח ומושלם מניו-אינגלנד. בן לא שיחק רע בכלל, מלבד אותם 3 איבודי כדור קריטיים. בטבלה שבצד ימין של הדף זה נראה לא ייאומן כמה המספרים דומים !!! בריידי 14 מ-21, בן 14 מ-24. זמן אחזקת כדור - 31.5 לעומת 28.5 לטובת NE. שיעור הצלחה בנסיון שלישי - NE 5 מ-12, סטילרס 4 מ-12. ממוצע החזרת בעיטות 40 ל-NE, לעומת 43 לפיטסבורג, ממוצע למסירה 8.5 לעומת 9 לפיטסבורג, וזה ממשיך כמעט בכל קטגוריה !!! וכאן נכנס אמלנט הניסיון חזק מאוד. בריידי היה קר רוח, לקח Sacks בלי למצמץ כשהיה צריך ולא הראה סימני לחץ בשום שלב של המשחק. יצא לנו משחק עם הרבה יותר נקודות משציפינו. משחק נקי עם סך הכל 3 עבירות (אחת שעלתה לפיטסבורג ב-TD, בנסיון שלישי ל-17 יארד...וחבל) ובאמת כל הכבוד לניו-אינגלנד על שהגיעו כל כך מוכנים למשחק הזה. ומה יהיה בעוד שבועיים ?!?! בקרוב הודעה נפרדת עם תחזיות, ספקולציות ו"מיני" תחרות לסופרבול.

ThEgReEnKiNg

New member
חדש+שאלה ../images/Emo58.gif

שלום אני חדש בעסק של הפוטבול אבל מתחיל להבין פחות או יותר עכשיו השאלה שלי היא האם יש סיכוי ש טרל אוונס ישחק בסופרבול? תודה :).

Reshefgarcia

New member
לפי מה שנאמר אתמול....../images/Emo58.gif

הוא ככל הנראה PROBABLE מה שאומר שהוא ככל הנראה ישחק... השאלה האמיתית עכשיו היא לא "אם ישחק" אלא "כמה" ובאיזו רמה"... הוא סבל משבר ברגל,מה שיכול לגמור לאנשים מסוימים (סטיב סמית' מקרולינה למשל) מה שאומר שגם אם יוכל לשחק הוא כנראה יהיה מוגבל בכמות המהלכים שישתתף בהם,ורוב הסיכויים שגם לא יהיה קרוב אפילו ל 100% יכולת... אבל רק בינינו... טרל אוונס ב 80% זה עדיין יותר טוב מרוב הרסיברים שאמורים להיות בג'קסונוויל בעוד שבועיים... נחכה ונראה

ThEgReEnKiNg

New member
תודה רשף :)../images/Emo58.gif

וכמו שאמרת תמיד טוב שטרל יהיה על המגרש גם אם לא ב100%

למעלה