דעות על התוכנית אתמול בנקודות.
- הדיירים החדשים הביאו שינוי כ"כ גדול לבית. האמנתי שהוא יהיה גדול , אבל לא כ"כ גדול. - שחר אוכל את כל התקציב ביומיים! גדול! יוסי : "הבאתם לוויתן. הייתם צריכים להביא לו משאית נפרד".
- אינה מעצבנת אותי בחיוך , בדיבור , בהליכה ובהתנהגות שלה , אבל היא מוסיפה הרבה לבית , מה שאי אפשר להגיד על... - חגית. אלוהים איזו סתמית ולא נחוצה. אני מאמין ומקווה שהיא תעוף בשבוע הבא כי היא ממש שלא עושה כלום. - לגבי יוני - הוא אחלה , אפשר להרגיש אותו בבית , רק חבל לי שבגלל איתי סובל. - ולא רק בגללו איתי סובל. גם ובעיקר בגלל וונסה המגעילה. גועל נפש - עושה בכוונה לאיתי שיושב שבור מהצד. - ארז : "אינה מערערת את היחסים של צבר ושפרה" ; אסי : "יש יחסים בין צבר ושפרה?".
- אני יכול להבין את לאון. קשה מאוד להתחיל הכל מההתחלה , ברגע שחשבת שהמשחק כבר גמור. הייתי עייף מת והלכתי לישון בזמן ההדחות. הבנתי שמי שמועמדים להדחה הם צבר , שפרה ו-וונסה. מעולה! קודם כל , הבובלילים לא ברשימה. דבר שני - שפרה ו-וונסה בה. בכל שבוע אחר הייתי אומר שיאללה , זה ההזדמנות שלו להעיף את שפרה , אבל בגלל כל הסיפור עם אינה , אני רוצה שהיא תשאר ולראות מה ייקרה במשולש הזה. וונסה (הטרידה מינית) תלך הביתה. אחרי ההתנהגות המגעילה שלה בשבוע האחרון , מגיע לה בהחלט ללכת הביתה. צבר לא יעוף , אלא אחת משפרה ו-וונסה ולא משנה איזו מהן תלך - משולש אהבה אחד יישבר. נקווה שזה לא יהיה של שפרה - צבר - אינה , אלא של איתי - וונסה - יוני.
- הדיירים החדשים הביאו שינוי כ"כ גדול לבית. האמנתי שהוא יהיה גדול , אבל לא כ"כ גדול. - שחר אוכל את כל התקציב ביומיים! גדול! יוסי : "הבאתם לוויתן. הייתם צריכים להביא לו משאית נפרד".