דעות על התוכנית אתמול בנקודות.

BeN ShaDe

New member
דעות על התוכנית אתמול בנקודות.

- הדיירים החדשים הביאו שינוי כ"כ גדול לבית. האמנתי שהוא יהיה גדול , אבל לא כ"כ גדול. - שחר אוכל את כל התקציב ביומיים! גדול! יוסי : "הבאתם לוויתן. הייתם צריכים להביא לו משאית נפרד".
- אינה מעצבנת אותי בחיוך , בדיבור , בהליכה ובהתנהגות שלה , אבל היא מוסיפה הרבה לבית , מה שאי אפשר להגיד על... - חגית. אלוהים איזו סתמית ולא נחוצה. אני מאמין ומקווה שהיא תעוף בשבוע הבא כי היא ממש שלא עושה כלום. - לגבי יוני - הוא אחלה , אפשר להרגיש אותו בבית , רק חבל לי שבגלל איתי סובל. - ולא רק בגללו איתי סובל. גם ובעיקר בגלל וונסה המגעילה. גועל נפש - עושה בכוונה לאיתי שיושב שבור מהצד. - ארז : "אינה מערערת את היחסים של צבר ושפרה" ; אסי : "יש יחסים בין צבר ושפרה?".
- אני יכול להבין את לאון. קשה מאוד להתחיל הכל מההתחלה , ברגע שחשבת שהמשחק כבר גמור. הייתי עייף מת והלכתי לישון בזמן ההדחות. הבנתי שמי שמועמדים להדחה הם צבר , שפרה ו-וונסה. מעולה! קודם כל , הבובלילים לא ברשימה. דבר שני - שפרה ו-וונסה בה. בכל שבוע אחר הייתי אומר שיאללה , זה ההזדמנות שלו להעיף את שפרה , אבל בגלל כל הסיפור עם אינה , אני רוצה שהיא תשאר ולראות מה ייקרה במשולש הזה. וונסה (הטרידה מינית) תלך הביתה. אחרי ההתנהגות המגעילה שלה בשבוע האחרון , מגיע לה בהחלט ללכת הביתה. צבר לא יעוף , אלא אחת משפרה ו-וונסה ולא משנה איזו מהן תלך - משולש אהבה אחד יישבר. נקווה שזה לא יהיה של שפרה - צבר - אינה , אלא של איתי - וונסה - יוני.

BeN ShaDe

New member
להעביר לשרשור הגיגים בבקשה.

השרשור שעומר פתח נפתח בזמן שכתבתי את ההודעה הנ"ל...

איזה כייף קבוצת הנחשים סוף סוף בסכנה../images/Emo140.gif

אין על יוסי ועינב הם אמיתיים וישרים לא כמו קבוצת הנחשים תסתכלו על היושרה הם לא חכמים בטירוף אבל ישרים יותר מהקן צרעות שיפרה צבר לאון ורנין והחדשים לפחות עוררו את התוכנית שהייתה רדומה ומשעממת

למעלה