דעות על טריפל סלקום? במיוחד טלוויזיה

ruven7

Active member
דעות על טריפל סלקום? במיוחד טלוויזיה

שוקל להתחבר
יש להם למשל start over או דומה כמו בהוט?
שירות,תמיכה והתרשמות כללית

rafid1

Active member
מנהל
מספיק להסתכל על לוח התוכניות שלהם כדי להבין שזה סלכלום...

הרווק1

New member
תמורה מלאה לכסף

הכל שאלה של הרגלי צפיה וכמה נפשות יש לך בבית ובכמה ממירים אתה מעוניין להתחבר

לי ברמה האישית זו עסקה מצויינת שהורידה לי את הוצאות התקשורת בבית לכדי שליש ממה שהיו לפני כן (הטריפל כולל ספק אינטרנט ולא רק תשתית)

התכנים עולים לVOD במהירות גבוהה מיכולת הצפיה שלי ככה שזה מושלם בעבורי

לגבי הערוצים- סלקום התחילו עם ערוצי עידן פלוס בלבד כאשר ע"פ ההצהרות הם מתכוונים להגיע לעשרות ערוצים.בנתיים היו 2 גלים של צירוף ערוצים בגל הראשון נוספו ערוצים 9, מוזיקה 24 ונשיונל גאוגרפיק HD , בגל השני צורפו הערוצים ויוה ו-ויוה פלוס (כמובן שללא תוספת תשלום), סך הכל יש כרגע 11 ערוצים לניארים עם כוונת צמחיה.

בנוסף יש מספר ערוצים של סלקום ע"פ קטגוריות (סרטים, ילדים, סדרות, סדרות ישראליות,הופעות חיות וכ"ו) כאשר החידוש הוא שאין צורך להמתין לשעת השידור כדי לראות סרט - אתה יכול לדפדף בין הסרטים, לראות סרט או סדרה שמתחילים לשדר בעוד כמה שעות (או אפילו למחרת) ולעבור ישירות לאותו התוכן.

עוד חידוש בסלקום הוא קטגוריית "השבוע שהיה" בVOD , לשם מתווספים התוכניות המובילות ששודרו באותו השבוע , מהאח הגדול ועד עובדה, חברות, אהרוני,שנות ה-80, מאסר שף וכ"ו - ובתת קטגוריה נוספת תוכל לראות את כל הפרקים ברצף מתחילת העונה (בהוט ידרשו ממך 5 ש"ח לכל פרק)

בנוסף לערוצים הלניארים - ישנה אפליקציה של ערוץ 5, הכוללת שידורים חיים וחוזרים של אירועי ספורט, ניתן לעבור לצפיה במסך מלא (HD) או במסך מפוצל ככה שמצד שמאל של המסך ידיעות ספורט אחרונות מאתר האינטרנט, בצד ימין מה שמשודר כרגע ומתחת ספריה עשירה של VOD הכוללת את כל התוכן, תקצירים, משחקים מלאים, חדשות הספורט, חמישיות וכ"ו

עולם ה-VOD כולל כ-60 סדרות זרות, כ-50 סדרות ישראליות, 6 סדרות אנימציה למבוגרים, כמה טלנובלות, מעל 200 סרטים, ובנוסף 70 סרטי ילדים, וכ- 50 סרטים ישראלים, עולם ילדים, וספריה של נשיונל גאוגרפיק.

בנוסף יש גישה ליוטיוב דרך הממיר, וכן כמה ערוצי אינטרנט (YNET, גלובס וכ"ו) אבל זה עדיין ערוצי בוסר שיתפסו נפח רק בעתיד (למעט ערוץ הקבלה שיש לו VOD מלא אבל ספק אם מישהו ראוה את זה) , ישנן 2 תתי קטגוריה נחמדים שמחלקים את הסרטונים מהיו טיוב בהתאם לנושאים שונים (הנצפה ביותר, מצחיק ועוד..)

ווליום סלקום, המנוי כולל גישה חינם למאגר סלקום וויליום, מאגר שכולל מאות אלבומי מוזיקה שונים, תוכן מאוד עשיר אבל... זה תוכן שנבנה לעולם הסלולר ולא לטלוויזיה.
החידוש כאן הוא שניתן לקבל את רשימת ההשמעה של גלגל"צ לשעה הקרובה ולדלג על שיר או לשיר מסויים, יש את המצעד השבועי של כמה תחנות רדיו ועוד.. ניתן ליצור רשימת השמעה משלך..

הממיר הוא ממיר מקליט ויכול לשמש גם כסטרימר לתוכן מהמחשב האישי

ruven7

Active member
תודה על המידע

אני מעוניין בעיקר בסרטים וסדרות נוסח אלה שיש בהוט-מתח,דרמות,דברים כאלה.לא ספורט,ריאליטי,ילדים,נוער,שפות זרות.
יש אפשרות ל start over ?משהו דומה?
ממיר מקליט יכול להיות לא מעשי בגלל טלויזיה ישנה (מהגדולות)

הרווק1

New member
ממיר מקליט

ההקלטה נשמרת בממיר עצמו, אין רלוונטיות לסוג הטלוויזיה

ruven7

Active member
הבנתי שיכולה להיות בעייה עם הממיר החדש של הוט בעניין

למעלה