דעות על UFC 78

t-man

New member
דעות על UFC 78../images/Emo58.gif

כאן תוכלו להביע דעות על האירוע UFC 78-להיזהר מספוילרים בבקשה.

cache

New member
אירוע חלש, אבל עתיד וורוד+קרב חלוליו.אף.סי 81

לטעמי יו.אף.סי 78 היה האירוע החלש ביותר של היו.אף.סי מזה שנים. קארד בינוי שמתאים יותר לפייט נייט מאשר למיין אבנט של שלם וצפה. אם כל הכבוד ויש כבוד למנצחי הראליטי, שום לוחם דרג A לא השתתף בקרבות. אבל לא נותר הרבה זמן להתאונן משום שלדל וונדרלה בקרוב, אומנם באיחור של כמה שנים טובות, אבל עדיף עכשיו מאשר לעולם לא, הקרב ששנים חיכו לו בעולם האם,אם,אי. וידיעה נוספת- הנדרסון הסכים לחתוך במשקל ולהילחם מול סילבה על החגורה. וויט לא ראה יריב שיצליח לסכן את סילבה ולכן ביקש מדן הנדרסון לחתוך במשקל, תחילה הוא סירב, אך כנראה שהוא נשבר, הם ילחמו במרץ ביו.אף.סי 81, צריך להיות אדיר!!!!!!!!!!!!! אם סילבה יינצח גם את הנדרסון, הוא יסתמן כאלוף החזק ביותר של היו.אף.סי

a24

New member
אפילו בגמר של האולטימט יש גווידו נגד הוארטה

אבל 79 -81 הולך להיות מטורף לידל סילבה בי גיי פן סטיבנסון יוז סארה וברוק לסנר פרנק מיר ועוד ב82 סילבה נגד הנדרסון ואולי סילבה קוטור נוגווירה

cache

New member
אין בכלל ספק ששנת 2008 היא שנת האם אם איי

לדל-וונדרלי כשהפנטזיה של וויט לפי השמועות היא לקיים ראמפג'-וונדרלה 3. הנדרסון-סילביה הוא קרב חלומות ללא צל של ספק. ואני מאמין שקוטור יחזור לקרב אחד ואחרון אולי באמת מול נוגרה, כי קשה לראות את היו.אף.סי מצליחים או רוצים להביא את פאדור אחרי שזה חתם ב m-1

LOVEtheMcMAHONS

New member
דעות

קשה להגיד שהאירוע היה משעמם כי עדיין היו קרבות חביבים אבל בהחלט אירוע פחות נוצץ ומראש לא היו לי ציפיות מאירוע שהמיין איבנט שלו זה ראשאד-ביספינג. פרנקי אדגר ממש מרשים , וה-155 זו פשוט הדיוויזיה הכי מלהיבה שיש ב-UFC. הווארטה-גווידה בגמר של האולטימט פייטר הולך להיות סוף הדרך, ואני גם מחכה לחזרתה של החגורה (הזמנית אמנם) והקרב בין פן לג'ו דאדי. קצת עצוב לראות את יוסטון אלכסנדר מתגלה כפוני של טריק אחד. מצד שני טיאגו הזה סוסון לא קטן בעצמו ויהיה מעניין לראות אותו בקרבות נגד הבכירים יותר במשקל (פורסט וג'ארדין יהיה נחמד). הרמן נגד דוקרסן היה קרב סבבה. אחלה נוק אאוט. קארו נגד היפני היה ממש לא משעמם. לא מבין למה הקהל התחיל עם הבוז ולמה קארו הרגיש צורך להתנצל. קורה שיש ערב פחות טוב אבל משעמם זה לא היה. המיין איבנט (או שני השלישים שראיתי ממנו) היה סביר. קיוויתי לנוק אאוט מצד ראשאד או עצירה על אגרופים אבל ביספינג נתן פייט טוב. אני מעדיף לראות את ראשאד נגד פורסט אבל גם קרב חוזר נגד טיטו יהיה נחמד (בהנחה שטיטו מגיע רציני ומתאמן כמו בן אדם ולא יעשה צחוק מזה - אני לא יודע עוד כמה זמן יש לטיטו לתת מעצמו בספורט והפרישה שלו קרובה לדעתי - לא חושב שהלחימה מעניינת אותו כמו פעם). 79 הולך להיות חזק וסיום הולם לשנה הזו. אני כל כך רוצה לראות את היוז משתיק את הגמד המעצבן הזה שכל כך מלא בעצמו. לא מבין עד היום איך הוא הצליח לנצח בקלות כזו את ג'ספ ועוד בסטרייקינג.

כבר התחלתי לכתוב בקומונה כשקיבלתי את המסר

אבל לא נורא, נעביר את זה לכאן. פישר-אדגר הוא סוג של הפתעה, סוג של לא. אחרי הקרב שלו נגד טייסון גריפין והקרבות שגריפין כן ניצח אח"כ, אי אפשר להתעלם מהבנאדם. יש לו יכולת היאבקות פשוט פנטסטית... ואם הוא ניצח באופן מוחלט את ספנסר פישר בהחלט מגיע לו טייטל שוט נגד BJ פן. אהה, BJ פן או ג'ו סטיבנסון. הרמן-דורקסן היה פשוט נהדר... הסיבוב השני, עם כל המעברים והכמעט-הכנעה של דורקסן בסוף, היה פנטסטי. הסיבוב השלישי... מה אני אומר, פשוט הופתעתי. הייתה הרגשה באוויר שדורקסן קצת איבד את הרוח, אבל פשוט ONE HIT KO כזה? מפתיע למדי. בכל אופן, הרמן היה מנצח כאן בכל מקרה גם אם זה היה הולך להחלטת השופטים. קרב הערב עד עכשיו. רק אני שמתי לב לטעות של גולדברג בתחילת הקרב של פריסיאן-צ'ונן? קארו היה בכלל אמור להתמודד נגד הקטור לומברד... לא ברור לי אם הנפילה של צ'ונן לקראת סוף הסיבוב הראשון הייתה מכירה גרועה (במקרה שMMA זה מבויים
) או שהוא פשוט פחד מעוד טייקדאון של קארו.. זה היה מצחיק בכל אופן. לסיכום, שני הסיבובים הראשונים היו של קארו, ואולי את השלישי אפשר לתת לצ'ונן בחסד (למרות שגם זה לא מגיע לו). החלטת שופטים נכונה. מה קורה עם כל השופטים האלה? לא רק שהביאו כמה שפחות לוחמים מוכרים, הביאו גם כמה שפחות שופטים מוכרים? איזה אנטי-קליימקס מטורף ומדכא... יוסטון אלכסנדר התגלה כסה"כ עוד צ'יק קונגו. צעקות הUSA היו ממש לא במקום ומתאימות לקהל של UFC... כמעט בכל אירוע הוא מתגלה כקהל מפגר מחדש, עם שריקות בוז שלא ברור למה הם בכלל שורקים וכדומה. לצערי בגרסא שהורדתי (בהוצאת aAF שלרוב לא מאכזבים) חסרו רוב הדקות בסיבוב הראשון ותחילת הסיבוב השני... כך שהצטרפתי לקרב כשאבנס היה בגארד של ביספינג. אחרי הסיבוב השני הייתה לי הרגשה שזה הולך להיות בסגנון הקרב עם האמיל (שני סיבובים לכל לוחם וסיבוב אמצעי מעט שערורייתי לביספינג), אבל כנראה שהשופטים חשבו אחרת... בתור אוהד ביספינג לא קטן, ההפסד הזה מאוד דיכא אותי ומאוד רציתי שהוא ינצח כאן. חבל. לסיכומו של דבר, זה לא היה האירוע הכי טוב של UFC, אבל היו כאן קרבות לא רעים. FOTN: פריסיאן-צ'ונן. קרב הבונוס: דאם איזו תצוגה של לוזון! פשוט חיסל את ריינהארט בהיקש אצבע.

talhorm

New member
דעות ../images/Emo58.gif

אירוע מאוד מאכזב עבורי, כי אמרו שלמרות שבקארד הזה אין הרבה סטאר פואר, האירוע בכל זאת יהיה מעניין כי יש פה הרבה כישרון, אז כנראה שהכישרון לא נוצל, כי האירוע הזה היה עבורי שיעמומון, ועכשיו אני מבין שהקרב של ביספינג נגד ראשד לא תרם לכלום ולא היה צריך לקרות, ביספינג היה צריך לאבד את ה"0" שלו ע"י האמיל, אם לא בפעם הראשונה שבה האמיל נשדד, אז בREMATCH, וראשד? למה בעצם תרם הניצחון הזה? חוץ מזה שהוא לא נראה במיטבו... הוא עדיין צריך לעבור את טיטו אורטיז לפני שהוא עולה שלב, וביכולת שהוא הציג אני בספק אם יהיה לו מזל בפעם הבאה שיצא לו להלחם נגד אורטיז והשופטים יהיו רחמנים כלפיו כמו בקרב האחרון שלו עם טיטו שנגמר בטיקו. יוסטון אלכסנדר... אכזבה... עכשיו אני כבר לא כ"כ מצפה לסוקדג'ו-אלכסנדר, טייגו סילבה לוחם טוב ויש הרבה מאצ'אפים מעניינים שאפשר לתפור עליו. קארו גם איכזב אותי בגדול. הקרב הבא של קארו צריך להיות נגד ג'ון פיטש לדעתי... כי לשניהם מגיע טייטל שוט בתוך הדוויזה העמוסה הזאת. בקיצור איכזב אותי האירוע הזה... לא מצאתי בו את ההנאה שמצאתי בכל האירועים האחרונים של הUFC מחכה בקוצר רוח לדבר האמיתי, UFC79!

t-man

New member
../images/Emo139.gifדעות על האירוע../images/Emo139.gif

אירוע נוראי-האמתי שציפיתי יותר לקרבות של ספנסר פישר ואת הקרב של קארו וגם מהם התאכזבתי. המיין איבנט היה סביר אבל בהחלט לא הפתיע לטובה-ראשד הוכיח שאין לו מקום בכל הנוגע לאליפות. אני מקווה לראות את יוסטון חוזר שהוא מחזק את תחום הקרקע שלו כי זאת נקודת החולשה שלו וכל מתאבק/מתחרה ג'וג'יצו ינצל אותה. אחד מאירועי ה-UFC הגרועים השנה-נקווה למשהו חיובי יותר ב-79.

למעלה