דעות שלכם.....

I n n u e n d o

New member
דעות שלכם.....

האם לדעתכם ערוצי המוזיקה צריכים להקדיש יום לפרדי מרקורי ביום השנה למותו

e dor

New member
לדעתי כן

אני אמנם מאוד אוהב קווין, אבל צריך לכל אומן גדול לדעתי. ספיישלים שיזכירו לנו את הכוכבים הגדולים שכבר לא איתנו עוד, כדי שנוכל להנות מהיצירות שלהם. יש היום עוד איזה משהו בקשר לזה ?

michalQ

New member
לדעתי כן.

לתת כבוד לאיש חשוב כ"כ במוזיקה, לאיש שהשירים שלו מושמעים בערוצי המוזיקה [לפחות ב- vh1] אז למה לא?

פעם היו מכבדים והיו עושים

או שאולי זה היה בגלל העשור למותו,בוודאי שצריך ,יותר מיזה צריך לעשות הופעת הוקרה לזכרו,כל כך הרבה קאוורים אפשר למלות הופעה שלמה ויותר

בטח שצריך

פרדי אמן שתרם המון למוסיקה ולדעתי צריך להנציח אותו בספיישל בטלויזיה. ציפיתי מVH1 שיעשו אבל אם אני לא טועה הם לא עשו. אכזבו. אני חושבת שלכל אמן מגיע יום שמשדרים לכבודו כדי להנציח את מה שהוא עשה

דווקא כן..

שימו היום ב88FM את קווין דיי הרבה וגם ציינו שזה 14 שנים למותו של פרדי מרקורי ואפילו אמרו על היום בערב בסנימטק שמו את: The Millionaire Waltz, Love Me Like There's No Tomorrow The ואת Show Must Go On (בערך 10 דקות אחרי Love Me...) והכל ב88

סבבה

אז אני אומרת לך שאני שמעתי שב88 כן הם שמו דווקא דיי הרבה (שכחתי ששמו גם את Good Old-Fashioned Lover Boy בבוקר)

gihona

New member
ודאי שכן.

לא יאומן עד כמה המוזיקה של קווין היא על זמנית, וככל שהשנים חולפות נהיה יותר ויותר ברור שהשפעה שלהם עך דור שלם של מוזיקאים היא עצומה.

YellowAce

New member
לפי מה שזכור לי

VH1ת מקדיש כל שנה ושנה את היום לזכרו, ומשמיע אך ורק QUEEN.

I n n u e n d o

New member
אז אתה זוכר לא נכון

כי שנה שעברה לא היה ושנה לפני זה זה נכון שהם עושים מידי פעם יום קווין אבל בלי שום קשר...

YellowAce

New member
אם אתה אומר

חבל, פעם VH1 אשכרה היה חי מקווין. שם אותם נון סטופ

Ocean Spirit

New member
המממ...

בתור מי שיש לה רגשות מיוחדים ללהקה הזאת, אז - כן, כמובן! אבל בהסתכלות אובייקטיבית - זה לא מאוד מעשי. אם כל הערוצים יקדישו יום שלם ליום הפטירה של פרדי מרקורי, ג'ון לנון, ג'רי גרסייה, ג'ימי הנדריקס, ג'ניס ג'ופלין, ג'ים מוריסון, אלביס פרסלי, קורט קוביין, ג'רי לי לואיס, צ'אק ברי, אדית פיאף, ריי צ'ארלס, ג'וני קאש... אתם מבינים את הרעיון - לא ממש יישאר מקום למוסיקה של מי שעדיין איתנו. אבל לפחות שעה אחת של הקדשה בכל ערוץ בהחלט ראוי וצריך שתהיה.

Ocean Spirit

New member
כולל

דיוויד בואי, דרים ת'יאטר, נייטוויש, הרולינג סטונז, הסקורפיונז, רוני ג'יימס דיו, פלסיבו, אנני דיפרנקו, דיפ פרפל, דפש מוד, רדיוהד, ביורק, לאונרד כהן, ניק קייב, סיימון וגרפונקל, אלטון ג'ון, בילי ג'ואל, לו ריד, ג'ון קייל, דוראן דוראן, פט שופ בויז - יזכו לחיים טובים וארוכים??? אין ספק שהסטטיסטיקה נוטה לטובת העולם הבא, אבל לא חסרים לנו אמנים מצויינים שעדיין עמנו, בלי עין הרע.

16 מרי לו

New member
כן אבל הם עושים לפעמים

Queen Day העיקר שהם משקיעים גם אם זה לא ביום שהוא מת בו הם לא עשו את זה על ג'ון לנון אז גם על פרדי לא יעשו את זה... ואצל ג'ון לנון זה חצי יובל למותו...

למעלה