דעתי בקשר לכיכר המדינה - תקראו!

danezeq

Member
דעתי בקשר לכיכר המדינה - תקראו!

אני בעד גורדי שחקים - תמיד, בין אם זה מגורים או עסקים אבל בכיכר המדינה -גורדי שחקים, זה לפי דעתי רעיון לא טוב זה כיכר ענק! הכי גדול בארץ! ובין הגדולים בעולם (השערה שלי, אולי אני טועה אבל זה נשמע הגיוני לא?) יש שם פונטנציאל גדול מאוד, אפשר לסדר את הכיכר יפה מאוד עם מזרקה ענקית (כמו בשיקגו) זה לא מוזר בעינכם שהכיכר הענק הזה הוא לא אחד מהסמלים (LENDMARK) של ת"א? מגדלים באמצע הכיכר? - זה הופך את הכיכר לכניסה למגדלים! זה כבר לא כיכר! ואם אי אפשר לראות את הצד השני של הכיכר מצד אחד - אז זה לא כיכר! זה סתם כביש שעוקף כמה מגדלים! למרות שאני בטוח שאם יבנו מגדלים אז יושקע מאמץ מיוחד בעיצוב, אבל כאמור- זה לא יהיה יותר כיכר - ויש לי המון הצעות להפיכת הכיכר הזה לכיכר "לנדמארקי"

oren*

New member
הייתי מרים שם פירמידת זכוכית גדולה

כמו במוזיאון הלובר ובתוכה ספריה או מוזיאון לתולדות תל אביב. גם אני לא אוהב את הרעיון של מגדלי מגורים בלב כיכר המדינה, זה אמור להיות מקום של אופנה ותרבות ולא סתם שכונת מגורים. מצד שני גם לא הייתי רוצה לראות שם איזה עמוד לזכרו של ראש ממשלה שמת כמו האנדרטה של וושינגטון. אולי להרים זרוע עם מגדל תצפית כמו ה-CN TOWER בטורונטו, זה היה יכול להיות אחלה אלמנט תיירותי.

iX

New member
מצטער לאכזב, חברים, אבל..

שטח הכיכר, שמורכב כמה וכמה מגרשים, שייך לכמה וכמה אנשים, שכבר עשרות שנים מבטיחים להם שיבנו שם משהו, והם רוצים כמובן להשיג מקסימום כסף מהעניין, מהקרקעות היקרות ביותר במדינה בערך.. האמת? אפשר באותה מידה להבין גם אותם..

למעלה