דעתי האישית על הפורום והמנהל...

רוב2222

New member
דעתי האישית על הפורום והמנהל...

עם כל הכבוד למנהל הפורום ויש כבוד, אדוני מנהל אתה ישן בעמידה. תתחיל לעשות משהו בעניין, אם ברצונך לעורר את הפורום. קבל זאת כביקורת בונה, לא הייתי רוצה לפתוח פורום מתחרה ראה את פליטי MSN ויש רבים המוכנים לבוא ובמקום לעודד ולנסות להמריץ אותם אתה פשוט אדיש...!

רוב תקרא לפני שאתה כותב !!!

לידעתך המנהל ממש לא ישן לו ידעת מה לא ניסיתי לעשות בכדי לעורר את הפורום כולל כתבות במקומונים שונים ברחבי הארץ ופירסום הפורום בקהילות מסויימות ואף שיגרתי מכתב לקונגרס היודי גרוזיני באינטרנט ולצערי שום תגובה גורנישט קאפיש נאדה . אז בוא ניראה אותך מנסה לעשות משהו חוץ מלעביר ביקורת לפני שדיברת איתי קום תפשיל שרוולים וגש לפעולה אני יתן לך את כל הקרדיט על ההצלחה עם תבוא כזו. שבת שלום גיא

רוב2222

New member
למה לקחת ללב ידידי?

מה אכפת לי מפורום רמהל לוד או כבאות? מאיפה לך שאיני יודע וקורא או כותב או שאיני יודע מי אתה? ההבדל ביני לבינך שאני יודע מי אתה ואתה לא יודע מי אני. אני לא מחפש קרדיטים ידידי, יש לי מספיק ואני צנוע..."יהלולך זר ולא פיך" זו הייתה ביקורת בונה, לא היית אמור להפגע ולפני שתסיק מסקנות אם אני כותב או קורא, תברר עם ידידיך המשותפים שאולי מכירים אותי (הרי אתה ידוע לקרוא בן השורות לא? או שטעיתי?
) אם תרצה לברר מי אני..ובאמת באתי בכוונה טובה..רצוי שתברר לפני שתסיק מסקנות
שבת שלום איש
ואל תיקח ללב

למעלה