דעתי האישית

Yardennn

New member
דעתי האישית

נכון שזה פורום דתיים- חילוניים, אבל למה למצוא דווקא את הוויכוחים של יש אלוהם-אין אלוהים, יש גם חילוניים שמאמינים בקיום אלוהים, אז מה?! אם אדם לא בא בגישה חיובית של להבין ולשמוע את דעתו של האחר כל השיכנועים שבעולם לא יעזרו... אז דחילק דיי לטחון מים! ותמצאו נושאים יותר מעניינים לדוש בהם... ותשמרו על כבוד, כולנו בני אדם!

מתנדב

New member
ירדן, ברוכה הבאה לפורום......

אני היה לי הרבה שיחות עם חילונים, וכולם אמרו לי שכל החילונים ללא יוצא מהכלל יודעים על קיומו של ה', רק זה מתחלק לשני סוגי אנשים.... א. יש כאלו שיודעים ומאמינים בבורא עולם... ב. יש כאלו שיודעים ולא מאמינים, הם פשוט מתכחשים לזה, מתכחשים למציאות... אבל כולם יודעים שהוא קיים ויש בורא עולם, אך לא כולם מאמינים....

iziman

New member
ירדן, ברוכה הבאה לפורום......

לי היו הרבה שיחות עם דתיים, וכולם אמרו לי שכל הדתיים ללא יוצא מהכלל יודעים שאין אלוהים, רק זה מתחלק לשני סוגי אנשים.... א. יש כאלו שיודעים ולא מאמינים בבורא עולם... ב. יש כאלו שיודעים ומאמינים, הם פשוט מתכחשים לזה, מתכחשים למציאות... אבל כולם יודעים שהוא לא קיים ואין בורא עולם, אך לא כולם חושבים....

lala897

New member
ירדן- חחח

בלי להתכוון פתחת שוב פעם את הויכוח המטומטם הזה.

שלום ירדן...

מתנדב- תעשה טובה ואל תכליל. אז יש חילוניים שלכאורה יודעים ומאמינים בה', אבל לומר שכל החילוניים יודעים שה' קיים ופשוט מתכחשים לזה, זה טפשי מצידך. פשוט טפשי. אני לא יודע שה' קיים. למה ואיך אני אמור לדעת שהוא קיים? באותה מידה אני יכול לומר שיש שני סוגי חילוניים- כאלו שמאמינים משלים את עצמם בקיומו של ה', וכאלו שלא מאמינים ולא משלים את עצמם...אבל אני לא רוצה לומר דברים כאלו כי לך תדע אם זה כך או לא, וכך גם לגבי דבריך, אז בבקשה תפסיק.

Vdrums

New member
מתנדב זה באמת היה טפשי לומר

שיש שיודעים ומתכחשים, זה מגוחך לחלוטין

מתנדב

New member
Knight of Darkness, אני לא אמרתי

שזה דעה שלי, אני אמרתי ששוחחתי עם הרבה חילונים וכולם אמרו לי את זה עם מי ששוחחתי, יכול להיות שהם טועים ויכול להיות שלא, הכל יכול להיות, אבל להאשים אותי שאני אמרתי דבר כזה, זה פשוט מגוחך, כרגע אני מדבר אתך ואתה אומר לי שישנם חילונים שלא יודעים בכלל מקיומו, אוקיי אני שומע את הצד שלך, אבל חוץ ממך עם מי ששוחחתי אמר לי את זה...

אני לא יודע עם איזה חילוניים דיברת

אבל: 1)מי הם שידברו בעד כל החילוניים במדינה, במיוחד שרואים לפי תגובתם שאין להם מושג וחצי מושג בזה? 2)אני מכיר לפחות 100 אנשים אישית שלא מאמינים, ולא יודעים על קיומו של שום אל. סליחה שהאשמתי אותך, לא שמתי לב שזה לא אתה אמרת.

lala897

New member
הי ירדן!!

צודקת. את מהזה צודקת.במקום לבא להבנה בדברים המשותפים פה באים לכאן אם שנאה ורצון לדפוק את השני- חבל.

אף אחד לא מנסה לשכנע

(אני לא בכל אופן) סה"כ נהנים מהויכוח לשם הויכוח. וברוכה הבאה

למעלה