דעתי היא - ואני עומד עליה בתוקף! - שיש לנסוע למחרת לחולון.
פ פרוכיאליות במיטבה New member 11/11/07 #1 דעתי היא - ואני עומד עליה בתוקף! - שיש לנסוע למחרת לחולון.
F fhfhfhfhfh New member 12/11/07 #4 נוו זה מהסדרה בערץ הילדים "האי" זה אומר שיפגע אסטרואיד וכול הארץ תהרס חוץ מחולון
ל לחישה האחת New member 12/11/07 #5 ערוץ הילדים?? נו זה מהסדרה סליחה שלא זיהיתי מתוקה.. אמנם הנהלת הפורום לא פעילה כ"כ יחד עם זאת הפורום הזה מוגבל גיל אולי תמצאי עצמך בפורום גאווה צעירה תהני
ערוץ הילדים?? נו זה מהסדרה סליחה שלא זיהיתי מתוקה.. אמנם הנהלת הפורום לא פעילה כ"כ יחד עם זאת הפורום הזה מוגבל גיל אולי תמצאי עצמך בפורום גאווה צעירה תהני
ל לאןלאן New member 13/11/07 #10 ממממ קשיחות (לא מדי).. אסרטיביות.. סמכותיות... ראית למשל את גל הירש (כוכב - סליחה שאני שוב חוזרת לגברים) במסיבת עיתונאים שעשה אתמול אחחחח איזה גבר סקסי
ממממ קשיחות (לא מדי).. אסרטיביות.. סמכותיות... ראית למשל את גל הירש (כוכב - סליחה שאני שוב חוזרת לגברים) במסיבת עיתונאים שעשה אתמול אחחחח איזה גבר סקסי
ל לאןלאן New member 13/11/07 #12 לא יודעת תצטרכי לדעת לשלב בין קשיחות לבין עדינות סומכת עליך יש לך בכלל... קשיחות.. ?
כ כiכב ijפל New member 13/11/07 #14 ../images/Emo41.gif ומהי הקשיחות שהיית רוצה שתהיה לה? מהיר רמת הקשיחות שאת אוהבת? P:
כ כiכב ijפל New member 13/11/07 #13 ../images/Emo41.gif לי לא מפריע שאת חוזרת אליהם אני גם ביסקסואלית... ונשמכת גם לגברים פשוט הפורום הזה נועד לאהבת הנשים בצורה סקסית במיוחד P:
../images/Emo41.gif לי לא מפריע שאת חוזרת אליהם אני גם ביסקסואלית... ונשמכת גם לגברים פשוט הפורום הזה נועד לאהבת הנשים בצורה סקסית במיוחד P: