דעתי על דיירי הבית הנותרים-ניתוח כללי

a10a

New member
דעתי על דיירי הבית הנותרים-ניתוח כללי

שפרה- בהתחלה היתה מאוד חביבה וחמודה, נראת נחמדה לכולם ומתוקה אבל ככול שננעלה על צבר והסתובבה רק איתו נהייתה יותר ויותר רעה! כבר לא היתה לה דעה משלה כמו הרבה אנשים בבית, מהשיחה של צבר איתה בקשר לנעמה וקרן היא התחילה עם הליכלוכים שלה, התחילה ללכלךעל כולם ולהגיד אמן על כל מה שצבר אומר, בשבועיים האחרונים היא לא מפסיה ללכלך על יוסי ועינב, משחקת אותה האישה הכי תמימה ונחמה בבית שלא משתמשת במילים גסות והיתה בשוק ששמעה שיוסי אמר עליה "שרמוטה" שנכון שזאת לא מילה יפה,אבל ביננו למי לא נפלט מילים כאלה כמו "כוס.." "לך לה.." וכן הלאה ויותר מכך,שפרה המנומסת בעצמה אמרה מספר פעמיים על עינב ואשר "שילכו להז.." "כוס אמ.." לא רק בשיחה עם ליאון שכולם מדברים עליה אלא גם בשיחה עם שי ב4 בבוקר! היא מלכלכת על איתי המסכן בלי סוף ואיתו היא משחקת אותה מבינה אותו ונותנת לו עצות אחיתופל. בימים האחרונים היא לא מפסיקה להסית את ליאון נגד עינב ואומרת לו שעינב רק משתמשת בו ושרק היא חברה אמיתית שלו, ומסיתה אותו לא לדבר עם עינב והוא כמו טמבל מקשיב לה, היא הפכה את ליאון לבובת סמרטוט שלה, שבתכלס היא לא ממש צריכה אותו שם כל עוד יש לה את צבר! וכן האהבה שלה לצבר כל כך משעממת שזה לא להאמין, אתם באמת חושבים שצבר יסתכל עליה כשהם יצאו משם????? נו באמת!!! אם הוא היה מאוהב בה הוא היה יותר מתקרב אליה פיזית(לא לנשק,אבל להתקרב) לרנין וונסה הוא מתקרב הרבה יותר משפרה, אותן הוא מחבק וצוחק איתן הרבה יותר! אא שלא אשכח היא ממש משעמממתתתתתתתתתתת...כל היום רק סורגת,אוכלת,אוכלת,סורגת, ומדברת עם צבר על הנושאים הכי משעממים בעולם!! בקיצור אפשר לכתוב עליה עוד הרבה אבל אז לא יהיה לי כוח לכתוב על אחרים- לכן הסכם... בהתחלה-היתה חמודה ואפילו שלחתי לה אס.אמ.אסים באמצע-התחילה להתאהב ולהיגרר לרועעעע עכשיו-רעהההההה ומגעילה-לא מפסיקה ללכלך,צבועה,מסיתה ,משעממתתתתתתתתת,פשוט נמאס ממנה, הגעיה זמנה ללכת ומהר!! שבוע שעבר היא שרדה רק כי שי היה יותר גרוע ממנה, אבל אל דאגה שפרה את שבוע הבא!! צבר- אוי צבר צבר..כמה אהבתי אותך, פשוט חתיך לא נורמלי, למה לא המשכת לשתוק??? הייתה מנצח אם הייתה שותק!! בהתחלה רק היופי שלו דיבר וכן זכה באהדה שלנו הבנות, אבל מרגע שהתחיל לפתוח את הפה.... הוא מדבר רק שטויות, התחיל ללכלך ביחד עם שי וערן וכמה חבל עליו! הטעות הגדולה שלו היא ההתחברות שלו לשי הנוכל הכי גדול בתוכנית וזה מה שגרם לו לשנאה של אנשים כלפיו, הוא התחיל להיתלכלך על אנשים מאחורי הגב אפילו על ליאון, הוא גם כן הפך לצבוע ומגעיל כלפי איתי וונסה. .גם ההתחברות שלו לשפרה פגעה בו מאוד, הם כל כך משעממים ביחד שבא למות!!!! תראו אותו כשהוא מדבר עם עינב וונסה כמה השיחה איתן זורמת ומצחיקה וכמה הוא נפתח איתן, ואילו עם שפרה הוא חושב חצי שעה על כל מילה שהוא אומר ובנתיים אנחנו נרדמים!! בקיצור- צבר אם חזור לשתוק קצת ותפסיק ללכלך על אנשים ובמיוחד אם תפסיק להידבק לשפרה המשעממת ותיהיה קצת יותר עם ונסה או עינב שגורמות לך להיות יותר מצחיק וחמוד אתה תוכל להגיע לגמר על בטוח!! ליאון- בהתחלה הייתי בטוחה שהוא ינצח...אבל איזה טעות גדולה זה להתאהב בשי וצבר.. בהחלה הוא היה חופשי ומצחיק ונתן הרבה שימחת חיים בבית והכי אמיתי שיש, התחבר לכולם וכולם אהבו אותו אבל..... ברגע שהתחיל להידבק לשפרה וצבר, הוא התחיל להיות ממש משעממם, הוא מנסה להיות אינטיליגנט לידם והופך למשעמם, הוא בחיים לא מביא את דעתו וגם כשהוא כן מעיז להגיד את דעתו שפרה ישר משתיקה אותו וכופה עליו את דעתה והוא כמו טמבל מקבל כל דבר שהיא אומרת כאילו היא אלוהים, שפרה גם הפכה אותו לצבוע, גרמה לו להתחיל לרכל וללכלך על אנשים שהוא אני בטוחה שמאוד אוהב (עינב) אבל בגלל שפרה הוא מפחד להודות בכך, הוא התחיל להיות ממש מגעיל ומשעממם וממש אני כבר לא חושבת שמגיע לו לזכות ומסכן כי זה ממש לו באשמתו-שפרה גרמה לו לכך, אבל כמו שאמרה נעמה וכולם היזדעזעו הוא באמת חסר אישיות וחסר עמוד שידרה, הוא עושה ואומר רק מה שאומרים לו, תראו איזה מצחיק הוא ואיזה אמיתי הוא כשהוא עם אחרים שהם לא שפרה וצבר.. עם עינב וונסה הוא מדבר על מה שבאמת מעניין אותו (סקס) וצוחק ומצחיק אותם!! הדבר היחיד שהראה כמה הוא גבר גבר ומגיע לו צל"ש על זה - זה הדחתו של שי! בקיצור- עצה לליאון תתרחק משפרה וצבר, לא אמרתי לא להיות חבר שלהם רק לו להידבק אליהם בדבק מגע.. תמשיך להיות כמו שהיית בהתחלה- ליאון האמיתי, תצחק ותגיד מה שבראש שלך, בלי לחשוב מה ש"צ יגידו ותפסיק ללכלך תאמין לי ככה בטוח תנצח את המשחק!! איתי- אוי איתי מה נגיד עליו??!!! נראה לי שהוא בעצמו לא יודע מי הוא,מה הוא ואת מי הוא אוהב! הוא מעיין משה מהישרדות, שורד רק כי יש אנשים יותר חשובים להעיף קודם, אני ממש לא מאמינה שהוא ינצח, שלא תטעו הוא בן אדם מאוד חמוד ונחמד אבל אני לא מבינה אותו.הוא פשוט מנסה לרצות את כולם ושוכח מעצמו, כל פעם שנראה שהוא החליט מי נגדו ומי בעדו הוא פיתאום בא ביציאה שפשוט קשה להבין אותו, אני לא יודעת אם אפשר לקוא לו צבוע, למרות שזה נראה ככה, הוא פשוט בן אדם לא מובן, סומך על כל מי שתוקע לו בסכין בגב ואז מחבק אותו.. בקיצור- לא מובן!!! אתה תעוף ברגע שתעלה על הגריל, לא בגלל ששונאים אותך אלא בגלל שפשוט לא נראה לי שמישהו ישקע שקל כדי לראות אותך, אלא עם כן תעמוד לצד יוסי ונגד מישהו שממש שונאים בחוץ כמו שפרה ואז יצביעו לך כדי להעיף את שפרה, בדיוק כמו שקרה עם שי שפרה , הצביעו לשפרה רק כדי ששי יעוף!! ונסה- פשוט נימפומניתתת, הוא באמת אמיתית ואמרת מה שבא לה, אבל הבעיה שלה היא שהיא חסרת טקט, וכן שהיא סומכת על אנשים שהיא ממש לא צריכה לסמוך עליהם! בכללי היא מבינה את המשחק, וקולטת אנשים, רק את צבר היא לא ממש קלטה אולי בגלל שהיא קצת חרמנית עליו או אולי כי הוא משחק אותה טוב. לגבי הסיגנון דיבור שלה, בתור ישראלית שבאה ממשפחה צרפתית אני מבינה אותה, כי את העיברית שלה היא למדה מהסביבה שלה והיא ב10 שנים האחרונות נמצאת ר ליד בדואים שבעצמם לו יודעים טוב עיברית כי זה לא השפת אם שלהם וליד גברים שמדברים כמו גברים עם דיבור על סקס ובשפה חופשית! ולכן היא מדברת כמו שהיא למדה לדבר, בשבילה להגיד "ביצים קטנות" ו"אני יעיף עלייך שולחן" זה נורמלי, בצרפתית היא בחיים לא היתה אומרת את זה, כמו לדוגמא למה היא התעצבנה על עינב שאמרה לה "סתמי"? כי כשמפרשים לצרפתית זה מילה ממש פוגעת שלא אומרים אותה כל כך ומי שמבין צרפתית יודע על מה אני מדברת (ferme ta quell)!! בגדול היא צריכה להישאר כמו שהיא רק יותר לפתוח עיניים לגבי צבר, וקצת להיות פחות חסרת טקט, אא ולהמשיך להיצמד ליוסי ועינב ככה היא תגיע לגמר!! המשך בהודעה הבאההההה

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif ניתוח מדויק

כמעט כולם חוו את המהפך הזה עם שפרה, גם אני חיבבתי אותה בהתחלה אבל ככל שרואים אותה יותר מבינים כמה רוע יש בה. לאון היה יכול לשייט בקלות למיליון אבל בחר בצד הלא נכון ובזמן האחרון מתחיל ללכלך יותר מידי. איתי לא הכי יציב רגשית, יש לו כנראה כמה דברים לא פתורים בעבר. קשה לו להביע עמדה נחרצת אבל בבסיס רואים שהוא בן אדם טוב וזה יותר ממה שאפשר להגיד על הרבה מהאנשים שם. ונסה אולי טיפה מצ'וגעת וחרמנית, אבל יש לה לב וחושים חדים. היא קלטה את כולם חוץ מצבר, בינתיים היא היחידה שקלטה את רנין.

a10a

New member
המשך..דעתי על דייר הבית....חלק ב'

רנין- אוי היא פשוט מגעילה ולא בגלל שהיא ערביה למי שחושב ככה!! היא מתחילת המשחק התחילה עם המשחקים שלה, לא הפסיקה לנגן על זה שהיא ערביה וכולם יהודים למרות שכולם אהבו אותה ותמכו בה, היא שיחקה אותה שלא יכולה לשבת בשולחן שישי ושהחגים קשים לה למרות שעל תשכחו שהיא גרה בנווה שלום שזה כפר של יהודים וערבים שחיים ביחד והיא יודעת טוב מאוד את כל החגים והמנהגים של היהודים, היא בכל היזדמנות ניסתה להראות לנו את יכולת המשחק שלה (אל תשכחו שהיא לא באה בשביל הכסף אלא לפרסום, כי היא שחקנית), אבל המשחק שלה כל כך מזוייף שאך אחד לא קונה אותו! לאחר שסיימה עם המשחק והצומי שלה על היותה ערביה, התחילה עם ההתאהבות שלה בשי בצורה כל כך פתטית, שהיא מנסה לגרום לנו בכוח להאמין שהיא אוהבת אותו רק בתור "אח", אבל היא לא מבינה שאנחנו רואים הכלללל, כל השבועיים הראשונים שהיא היתה בוילה היא לא הפסיקה לדבר על תייסיר ולהתגעגע אליו ואז ברגע שהתאהבה בשי, היא בפשוט שכחה שתייסיר קיים,כל היום שי ושי, כשהיא רבה איתו היא התחילה לבכות ורצתה לעזוב וכל היום נדבקה לו לתחת. כמו שיוסי אמר- בהתחלה היא לא רצתה שמישהו יכנס לשירותים ברגע שהיא במקלחת ופיתאום היא יושבת עם שי על ה"עלה" כשהוא רק עם תחתונים. היא חושבת שאנחנו לא רואים את כל החיוכים שלה אליו ושהיא קורעת לו שוש ואת המשימת בנגי שהיא אמרה לו "שושי אני מתה עלייך", וביום שהוא עזבבבבבבבבבבב, ביום שהוא עזב היא כמעט והתאבדה, ישנה כל היום, בכתה כל היום, וכל לילה היא חולמת עליו! פשוט פטתית!! רנין היא הבחורה הכי שקרנית וצבועה בתוכנית, כולם שם חושבים שהיא חומדה ומתוקה שבעצם היא נחש ערסי, היא תלמידה טובה של שי, או אולי היא לימדה אותו אפילו, הא לא מפסיקה ללכלך על כולםםם, אפילו על ליאון, היא אמרה שהיא לא סומכך עליו ושהוא נחש-על ליאון נחש?? ואז היא נדבקת לליאון ומשחקת אותה שהיא אוהבת אותה, על עינב היא לא מפסיקה ללכלך לרגע ולא רק ללכלך להגיד שקרים עליה , היא האשימה אותה בגניבה שלא היתה, היא כל הזמן אומרת הלוואי שתעוף כבר היא ואבא שלה, ואז משחקת אותה החברה הכי טובה שלה שאפילו עינב מאמינה לה וסומכת עליה, היא מנסה לקנות אותה בסיגריות שלה ואז הולכת ללכלך עליה שהיא גומרת לה את הסיגריות! פשוט מגעילה ושקרנית, בדוח היומי רואים טוב את השקרים שלה ואיך היא מלכלת על אנשים (כנראה שגם העורך לא יכול לסבול את השקרים ואת המשחק המגעיל שלה), ונסה המדהימה היחידה שקלטה אותה!! בקיצור אפשר לכתוב עליה כל כך הרבה , אבל היא אפילו לא שווה את ההקעה עליה כי פשוט בא לי להקיא ממנה! אני אפילו לא אתן לה צה לתיקון כי אין לה תקנה -היא בחיים לא תזכה וברגע הראשון שהיא על הגריל היא תעוף על טיל! עינב- האמת בהתחלה לא ממש ראיתי מה כולם אוהבים בה והיא היתה בשבילי סתם דיירת בבית, אבל ככל שהזמן עובר הבנתי שהיא באמת אמיתית, היא אומרת מה שהיא רוצה ומתי שהיא רוצה, כשהיא אוהבת מישהו היא באמת אוהבת וכשהיא לא אוהבת היא לא אוהבת! היא מנסה לחיות איתם בשקט בבית, אבל לא אוהבת את מי שהיא לא אוהבת! אולי זה לא בסדר מביחנת המשחק מה שהיא עשתה עם אשר אבל כמו שהיא אמרה כולם עושים את זה והמשחק הוא ממש לא הוגן, היה מגיע לה העונש אבל גם לאחרים לא רק לה!! אם צדק אז צדק לכולם!! האמת מהיום הזה של העונש ההפקה גרמה לי לעבור לצד שלה בכל המרץ בגלל החוסר צדק שיש בתוכנית, וגרמה לי לשנוא את ש"צ בגלל התגובה המכוערת שלהם בעוד שהם בעצמם מתאמים הדחות! בקיצור-עינב תישארי כמו שאת, אבל תפתחי כבר עיניים ותביני שרנין היא נחשששששש, תפסיקי לסמוך עליה, וכן על דברי על אנשים שאת לא אוהבת עם אנשים שלא אוהבים אותך!! יוסי-אין מה לכתוב על יוסי- הוא פשוט המלך!! ולמה כולם אוהבים אותו- כי הוא פשוט אמיתי ומבי את המשחק, הוא לא מלכלך על אנשים, לא צבוע, ולא מבקש יותר מידי! הטעות שהוא עושה זה לתת עצות טובות שאנשים שרוצים ברעתו- הוא נותן עצות מכל הלב, כי הוא מבין את המשחק ואנשים לוקחים את זה כאילו הוא תחמן ורוצה ברעתם! אין אנשים בוילה לא מבינים שכדי לשרוד צריך פשוט להיות לצידו, למרות שצבר נחשב לחכם הוא ממש טיפש כי הוא מבין כמו אנשים אוהבים אותו בחוץ ולמרות זאת הוא נכנס איתו לוויכוח, מה אתה טמבל??? אתה מוחק אותך בחוץ!! בקיצור-יוסי בגמר ב100%,לנצח אני עדיין לא יודעת! לסיכום:אז בואו נראה למי מגיע את המיליון- יוסי: נראה המועמד שהולך לזכות אבל אני לא יודעת אם מגיע לו את המיליון לא בגלל שהוא רע או משהו אלא בגלל שיש לו כסף, מגיע לו את כל התהילה של התוכנית ובזכותו כל הרייטינג אבל עדיף לתת את הכסף למישהו שצריך יותר, אבל האמת אני כבר לא יודעת למי מגיע את המיליון, לאשר היה מגיע אבל הוא כבר הודח ואז חשבתי ליאון: אבל הוא הפך לצבוע וחסר אישיות,ומה הוא יעשה בכסף?? יבזבז רק על בגדים!! עינב? כמו יוסי מגיע לה את כל התהילה אבל מבחינת הכסף- יש ל כל מה שהיא רוצה מאבא שלה! שפרה אולי:ממש לא, כבר השבוע היא תודח. צבר: אם הוא לא היה מתקלקל השבוע אולי היה מגיע לו, אבל כבר לו! איתי: הוא יעוף בקרוב וחוץ מזה, אל תשכחו שהמשפחה שלו עשירה (סביון כאילו)! רנין: ממש לא, גם לא בגלל הכסךף כי היא מליונרית וגם לא בגלל שהיא היתה חייבת לעוף כבר מזמן היא כל כך צבועה ושקרנית! אז מי נשאר לנו-ונסה: האמת אולי באמת לה מגיע הכסף גם כי היא באמת אמיתית וכי היא גם צריכה קצת כסף, למרות שלמשפחה שלה יש כסף , אבל ששמעתי היום את השיחה שלה עם צבר הבנתי שאולי באמת מגיע לה את הכסף כדי ששתעשה משהו עם החיים שלה ותפתח קצת לעולם! היאא רוצה לפתוח חוות סוסים אמיתית ומקצועית כמו בצרפת, והאמת זה לא יזיק לישראל להיות יותר תרבותית ולהיפתח לספורט חדש! רביעית הגמר-יוסי,עינב,ונסה וליאון- מי שינצח מביניהם אני אשמח!

JasPoint

New member
ונסה תהיה זוכה ראויה

גם עינב ויוסי, אבל לאון התחיל לעצבן וללכלך. הוא מצביע נגד שי והולך להתחבק איתו ואומר לו שהוא מקווה שיישאר. הוא מתחבק עם עינב, הולך לשפרה ויורד על עינב. הצביעות הזאת גורמת שהוא לא יעמוד להדחה אבל הקהל בבית שונא צבועים, והוא הורס לעצמו את הסיכוי לזכות.

למעלה