דעתי על החישגוזים בפארק

• פותח הנושא fuq
  • פורסם בתאריך

fuq

New member
דעתי על החישגוזים בפארק

קודם כל כבוד גדול על המופעים אני אישית התלהבתי רצח מהדג נחש,פעם שנייה שאני בהופעה שלהם והם נותנים שואו מצויין. בויאקה תותחים והתזמון שלהם מצוין. מוקי די היה ויישאר מס´ 1 בארץ. מפישי לא כ"כ התלהבתי כנ"ל מסאבלימינל(חלקכם תתעצבנו עליי רצח אבל...לא התלהבתי,אמנם אני אוהב אותו אבל לא התלהבתי) הרביעייה היו נחמדים(עם היציאה של מג´יק:"מה איתכם בני זונות") את מומי אני לא כ"כ אוהב ת´סוג מוזיקה הזה אבל רואים שהבן אדן ענק(בשתי המשמעויות) זהו סה"כ,אגב ליאת,ראיתי אותך אבל התביישתי לבוא להגיד שלום למי שמעונין לדעת אני הייתי עם החולצה האדומה,הג´ל בשיער,המשקפיים ומכנס ירוק רחב רחב. סלמטק בינתיים

Gershenman

New member
Sעתי

הדג נחש היו ענקייפ. סאב הצל ובויאקה גם נתנו לראש. הרביעייה היו מצויינים, כנ"ל מומי כל השאר היו בסדר... אבל הביצוע של תהודת זהות השאיר אותי המום...

Gershenman

New member
שכחתי את מומי...

אז ככה מומי נתן הופעה פשוט מדהימה. זה היה כל כך יפה. בריא עליו... וכמו שג´אננה אמר-החלמה מהירה לקובי... :) PEACE GERSHENMAN

תותי-בת

New member
התגובה שלי ועוד קצת... קודם כל, היה לדעתי פשוט --- מ ד ה י ם !!!!! בויאקה, מוקי, פילוני, MC מני, סאב, הצל ובלאב ( היית ענק!!!), פישי, הרביעייה, מומי, MC שירי, בזוקה, לירון, חברי הברייקדאנס, קודמן והט-עים, אלארם, סופריים, הדג נחש, צולו וכל הצוות שהפיק והרים את האירוע הזה! כבוד גדול!!! בריאה עליכם!!! (ואם שכחתי מישהו אז אני מצטערת...) ואני אח"כ הייתי בעסק, אז לכל מי שעשה את הפריסטליים - הייתם ט-עימים במיוחד! מאדוג, קודמן - שמחתי לראות אתכם אחים שלי!!! אוהבת אתכם! (תודה על הטרמפ... והג´חנון... והמבין יבין...) FUQ - נראה לי שראיתי אותך, אבל לא הייתי בטוחה בעצמי אז לא רציתי לעשות פדיחות... ../images/Emo9.gif אם זיהית אותי חבל שלא אמרת שלום... בקיצור אנשים - אני בריאה על כולכם! ושמחה שבאתם! היה פצייץ! מי יתן וייתקימו עוד ערבי חישגוזים רבים ומעולים שכאלו!!!! ועד אז שמרו על עצמכם, אוהבת, ליאת.

תותי-בת

New member
ושכחתי משהו קטן... אהמ... לבשתי חולצה שחורה שכתוב עליה HOTROD בלבן עם להבות ומכנס שחור... למי שלא זיהה או שלא ראה תמונה, ותמונות אין ממש, יש רק איזה שש כי נגמרה הסוללה במצלמה...

תותי-בת

New member
והדבר הכי חשוב!!! החלמה מהירה סאב!!! אוהבים אותך הרבה אוהבים אותך!!! ../images/Emo25.gif ליאת.

MC JaNaNa

New member
דעתי על החישגוזים בפארק...2park

קודם כל היה פצייייייץ!!!! ערב ענק הגיעו כ-700 איש לערכתי מתוכם אולי 600 שלא מוכרים ומתוכם אולי חצי שבכלל לא נראים חובבי מוזיקה שחורה. אבל אני בטוח שכולם נהנו... ההופעה הטובה ביותר: קיקבוקס של אינון ומופע הרייק דאנס של אריות ציון ריספקט לבויXקה על ההופעה המקפיצה ולמומי לוי שפשוט היה אדיר בכל פעם שהוא הוציא מילה מהמיקרופון. סאבלימינל והצל וצ´ולו הופיעו כרגיל בצורה מקצועית וטובה.החלמה מהירה קובי דרך אגב. מוקי לך הביתה אתה שחצן מתלהב ושווה לתחת. דג-נחש די הופתעתי כי חיכית לעוד כמה להיטי גרוב שפריקים אוהבים אבל הם הפתיעו ונתנו הופעה טובה. ראפסודי בייאן וטי אן כבוד גדול גדול בהצלחה לכל אחד מכם. פישי פרוש לדוקים אח אתה מרדים את הקהל.... וביקצור היה ערב ממש מחושגז. גם המפגש שאחרי היה נחמד... PEACE JaNaNa

Trrasque

New member
דעתי על החישגוזים

בהתחלה ישבתי בכסאות וחשבתי שהולך להיות מגעיל, רציתי לעמוד קרוב לבמה ולקפוץ ולהשתולל כמו בחישגוזים הקודם (היה ממש פצצה אבל דחוס לאללה) והכל היה ממש אחלה הפעם, אין מה להגיד, רק מה שעיצבן אותי זה הילדים הקטנים שבאו עם ההורים שלהם. מזה הפך להיות פסטיגל? מאיפה הם באו כולם??? אבל סה"כ היה ממש פצייץ בויאקה על ההופעה המדהימה שהם דפקו הדג נחש שאני לא סובל אבל גם דפקו הופעה פישי שאף אחד לא נראה לי סובל הרבעיה הפותחת שהם ממש אחלה אריות ציון שגם היו טובים אפילו היה נחמד ראפסודי עם באיין וTN ולמי שאני הכי רוכש כבוד זה לסאב, אחרי שהוא דפק הופעה, למרות שהוא נקע את הרגל הוא בא לשיר את תהודת זהות, אני ממש מעריך את הבנאדם הזה! הוא גבר אמיתי, ובנאדם אחלה אחרי החישגוזים ישבנו על נרגילה וחשבתי בהתחלה שאנשי הפורום יהיו מן סנובים כאלה, זתומרת כל אחד והחברים שלו, אבל גיליתי הרבה מאוד אנשים חדשים ממש נחמדים, אז מסתבר שטעיתי ממש נהנתי הערב (שנמשך עד 3:45 לפנות בוקר) אני הייתי עם החולצה כחול לבן כזה עם מספר 05 ומכנסיים רחבות למי שאולי ראה

Maly

New member
הילדים היו ממש חמודים!!!!!!

נורא מפתיע שהם היו שם...אבל עדין חמוד. כל ההופעות היו ממש על רמה ...אבל לא אהבתי את פישי...לא יודעת למה פשוט לא .., האריות מציון עשו מופע קצת...יותר מדי ארוך לטעמי... והנרגילה שהייתה שם הייתה ממש טופה...לפחות יותר טופה משל טל...

Trrasque

New member
עוד משהו

כמה שהיה פיצוץ בחישגוזים, היה גם פצייץ אחרי, ישבנו אני וחבר שלי ופתחנו נרגילה עם ROY-E ועוד כמה, וממש נהנתי. פגשנו שם אנשי פורום בפעם הראשונה, והם היו ממש אחלה כמו G-RUFF וHipCribe (עדי),את MC JANANA שנלחץ בגלל שהוא חשב שהוא איבד את הנרגילה שלו ואת BIGO-G שלא יצא לי לדבר איתו הרבה רק משפט, אבל אני ממש בריא עליהם ועל כל אנשי הפורום כי ראיתי שלמרות שלא הכרתי משם את רב האנשים, ישבנו והרצנו קטעים והיה ממש סבבה (אגב, גם הנרגילה היתה טובה רק חבל שכל פעם הגחל נפל על מישהו אחר
) אני מקווה שיהיו עוד מפגשים כייפים כאלה רק חבל שאני מתגייס השבוע הבא

ICANNt

New member
אני לעומת זאת, קצת יקטול אבל זה

באמת מה שאני חושב פישי זה רגאיי גרוע, אין מה לדבר בגלל זה שמו אותו בהתחלה. הרביעיה הפותחת שני טמבלים, עדיף שישארו מפיקים, הם אפילו לא מצחיקים. מומי לוי יש לו משהו אבל בסיגנון שונה והוא גם מפיק מעולה. סאבלימינל ושות. היה וישאר הכי איכותי ומלהיב את הקהל ולא כמו החיקויים האחרים. בואייקה סיגנון די עלוב בלי כישרון עם יותר מידי חשיבות עצמית. גם מוקי הלכלן עם האגו הנפוח שלא זוכרים לו את פתיחת הפה לפני כמה ימים. החברה האחרים של שבק היו ממש בסדר, אהבתי את ההפקה של פילוני. תאמר ובייאן עם ראפסודי הביאו משהו חדשני שנשמע ממש טוב, יותר אהבתי את הסיגנון המוזיקלי מאשר את הזמרים שלא הראו יכולות מזהירות. הדג נחש אני פשוט לא אוהב אז אין מה להרחיב. הברייקרים היו ממש טובים, רמה בינלאומית וגם ינון נתן ביט בוקס מדהים.

Cold Chillin

New member
לדעתי

פישי היה לא משהו הרביעיה הפותחת היו מאוד טובים מומי לוי כמו תמיד עשה את שלו יפה קצר ולעניין סאב והצל גם כמו תמיד עשו את אותה ההופעה בידיוק אותו דבר כמו כל ההופעות שלהם ולדעתי זה פצייץ. בואיקה היו ענקים!!!!!! מוקי, כבר שכחתי ממנו..... ראפסודי TN ובאיאן היו לדעתי הכי חמים על הבמה הברייקדאנס והביט בוקס היה חביב אבל היה אחלה

מה את מזיינת במוח?!

בויXקה נתנו שואו טוב מאוד וגם תאמר היה טוב מאוד והרביה הפותחת פשוט גדולים! וגם הביט בוקס היה מחושגז ביותר אני מסכים איתך רק על מוקי,פישי והדג נחש שהם עוד היו בסדר אבל את סתם מזיינת את בסכל את לא אוהבת שום דבר!

BiG^*^DaNiEl

New member
לדעתי זה בן....

ורואים שזה תגובה להודעה שלו, גם אם זה מתחת לתגובה אחרת אל תדאג אחי בסוף תלמד הכל

למעלה