דעתי על המתמודדים נכון להיום:

shlomitgueta

New member
דעתי על המתמודדים נכון להיום:

יוסי- הכי חכם במשחק לכל אורך הדרך- הוא מסביר לכל אחד ואחד בדיוק איך צריך לשחק ולא כולם מקשיבים לו, בדרך זו הוא רוכש חלק מהם לצידו ובו בזמן כשהוא מסביר להם הוא גם מפנה חצים לכיוונים אחרים. עינב- מיום ליום אני אוהבת אותה יותר, מצחיקה בטירוף, אמיתית וצבועה כשצריך וכן צריך לפעמים להיות צבועים במשחק (למשל עם שי) צבר- חנון, חתיך, מופנם, ראש פתוח, צדקן, תמים, רגיש, חכם, אמיתי, ומוזר. יש שיגידו עליו נחש ויש שיגידו עליו צדקן. לדעתי הוא הכלאה של שניהם. שיפרה- מנסה לשחק את המשחק: להיות בסדר עם כולם, שרוטה,מתנשאת-וכן כן היא מתנשאת למרות שעד עכשיו חשבתי שלא, קיצונית, אמהית, זייפנית, דעתה כרגע מושפעת מאוד מצבר ולכן כל מה שהיא עושה נראה לנו כצבוע. אני בטוחה שאם היא לא היתה דלוקה על צבר היא מזמן לא היתה מתחברת לשי ואף מצביע נגדו. היא כבר בלתי נסבלת. יש לה סבלנות אך היא ממש לא סובלנית ונסה- הבחורה שהכי נכנסה לי ללב עם כל השטויות שהיא עושה ועם כל הטיפשות הזו שלה לפעמים. ישרה כמו סרגל, אף אחד בינתיים לא הצליח לעקם אותה. חזקה ותחרותית, אמיתית, אוהבת לעזור לזולת, קולית. חיסרון: וולגרית, נמוכה והליכה מעוותת. אבל חוצמזה אני מאוד מרוצה ממנה ואם היא תזכה אני מאוד מאוד אשמח. שי- הבנאדם במשחק מתנהג לדעתי בדיוק כפי שהוא בחיים האמיתיים, תככן, מניפולטיבי, עצבני, שחצן, אוהב את עצמו, שוביניסט דוחה, בעל ביטחון עצמי בשמיים, כריזמטי. חייבים להעיף אותו כבר רנין- שחקנית, שחקנית, שחקנית, שחקנית..... "תיזהר ממנה היא כמו דבורה מיד עוקצת", ילדותית, מעצבנת, וצבועה איתי- חסר בטחון עצמי, ילד מגודל ומבולבל, אגרסיבי, נחש, טיפש, ואני לא מאמינה שהוא "מאוהב" בונסה כמו שהוא אוהב את הביטחון שזו מעניקה לו. כל צעד שלו מחושב במשחק:שטיפת כלים, חיבור לונסה, "נטראלי במשחק".וצבוע לאון- רגיש, אמיתי, ציני, מבולבל, אחלה גבר!!! ילד טוב, מאוד מאוד מאוד חכם!!!! חסר ניסיון חיים. אשמח אם יזכה לסיכום: אנשים שארצה שיזכו: לאון, ונסה, עינב, יוסי. (צבר ושפרה שבעבר רציתי ירדו מהפרק)

Q u a Q u a

New member
איבדת אותי שרשמת שהחסרונות של

ונסה הם שהיא נמוכה (ממתי זה נחשב לחיסרון אצל מישהו? הזוי) ובעלת הליכה מעוותת. בעיניי זה כאילו תרשום שיוסי לא צריך לנצח כי יש לו צלקת מחרידה וחזה של נערה בגיל ההתבגרות.

shlomitgueta

New member
זה רק כדי להראות כמה החיסרון הזה שולי

כי בעיני היא גדולה ואני מאוד רוצה שהיא תזכה למרות שהיא לא בובת ברבי כמו שהרוב מצפה (כך לפחות ממה שאני מכירה)

למעלה