דעתי על הסדרה

yigalk

New member
דעתי על הסדרה

בתור מילואימניק קרבי בגדוד חי"ר זה 13 שנה , לדעתי זה לא מתחיל להיות דומה לשום דבר שמזכיר מילואים הכל מוקצן בצורה מוגזמת, מראים יותר מדי מסביב על המשפחות וכו' ולא על ההווי היומיומי הפשוט של החיילים. שהוא בדרך כלל בלי סצנות אקשן מוגזמות. "טירונות", היתה הרבה יותר אוטנטית. איפה אקי, איפה פרקש?

Michalosh123

New member
אז אל תגידו

אל תגידו לנו - "תסתכלו עליהם ותראו אותנו" זה נכון שזה לא מציאות אבל מנסים לשוות לזה דמיון למציאות, ואין !!!! ולדעתי הכיף בסדרות מסוג זה שגורם לך גם להזדהות איתן ולא רק להנות מטלנובלה מטופשת זה ברמת הקירבה שלהן למציאות.

אתה אומר לנו אל תגידו????../images/Emo184.gif

באנה, אתה אהבל!!! למה אנחנו המצאנו את זה??????????????????????????? גררררררררררררררררר איזה אנשים טיפשים!!!!!!

willo1

New member
אבל אתה מבין

שזו סדרה ואולי היא לא רוצה להראות את הצד הקרבי. אולי זה לא העיקר מבחינת התסריט שלה. הם רוצים להראות מה קורה מעבר לפעילויות ולמבצעים. מה קורה לאנשים שמבצעים את הפקודות. ולא את הפקודות עצמן. אז אולי יש טעויות ויש סטיות מהנושא פה ושם אבל צריך לזכור שזו רק סדרת טלוויזיה, אני מניחה שהם יודעים המפיקים שם, שהם לא מעתיקים את המציאות..

yigalk

New member
זה לא העניין

הצד הקרבי זה לא העניין, אפשר להראות חיילים יושבים שעות בשמירה ומנסים להעביר את הזמן, אפשר להראות חיכוכים של מי ישמור איפה ומתי, יחסים של צעירים ומבוגרים בתוך יחידת מילואים ועוד כל מיני נושאים. ואני כבר לא מדבר על זה שגם דוחפים את המסר הפוליטי של כמה אנחנו מתנהגים לא יפה לפלשתינאים שזה בולשיט אחד גדול.

willo1

New member
כן, האמת שגם אני

חשבתי על המסר הסמוי הזה. בקשר לחיילים יושבים שעות בשמירה.. אני לא חושבת שזה מעניין אנשים איך חיילים מנסים להעביר את הזמן בשמירות (עם כל הכבוד לחיילים) על יחסים של צעירים ומבוגרים ביחידת מילואים- יש על מה לדבר, אבל מי ישמור איפה ומתי.. - לא מעניין. במחילה כן?

תגובה

יגאל היקר. סידרת דרמה בטלוויזיה לא אמורה לשקף את המציאות כפי שהיא אלא להקצין אירועים ולרקוח אותם לכלל עלילה דרמטית. ההווי היומיומי הפשוט של החיילים במילואים (ואת זה אני אומר לך כמי ששירת שנים רבות כמג"ד במילואים) הוא אפור ומשעמם ואין שום צורך לעשות עליו סדרה.

yigalk

New member
בגדול אתה צודק

סרטי וסדרות טלויזיה אמורים להקצין, אולי לא אמורים אבל זה מה שהם עושים בדרך כלל. אני מניח שאם לא הייתי ישראלי והייתי רואה את הסדרה הייתי יותר נהנה וכנראה גם הייתי חושב שזה קרוב למציאות. אבל איכשהוא כשאני רואה סרטים שכביכול מראים אותי, את החיים שלי באיזשהוא אופן, זה מצליח לעצבן אותי ההקצנות האלו. אין לי בעיה לראות טלנובלה ישראלית מוקצנת ומטופשת כי שם מראש הכללים מאד ברורים שצריך לייצר אינסוף פרקים אז רוקמים כל מיני עלילות מצוצות מהאצבע, ולאף אחד אין ציפיות שזה יתאים למציאות. אבל כשבאים עם ים של פרומואים על סדרה שמראה אותנו, אז שיראו אותנו כמו שאנחנו עם תוספות מתקבלות על הדעת ולא עם סיפורים הזויים. ואם זה משעמם ולא מוכר אז שלא יעשו בכלל. המפקד.

למעלה