דעתי על התוכנית בטלויזיה

דעתי על התוכנית בטלויזיה

שלום לכולם ומזל טוב על הפורום,קודם כל. לדעתי, התוכנית בטלויזיה משעממת מוות. ובלוקמן מיותרת לחלוטין, באמת נראה שעוד שנייה היא ושמוליק יעשו את זה בשידור חי... ובכלל לא צריך לשמוע אותה גם ברדיו. אני גם חושבת שהתכנית של שמוליק ברדיו שונה לגמרי מהטלויזיה כי זה לא בדיוק להביא את אותו פורמט. זה שונה לגמרי. הכוח של שמוליק זה בדיבור עם הנוער ולפתור בעיות ולדעתי בזה הוא צריך להשקיע יותר. החלק של ההודעות טקסט מיותר ומשגע את העיניים (ואני לא מבוגרת שאומרת את זה, אני צעירה) גם את הרעיון של קובי המחסל לא הבנתי. הוא חבר טוב של שמוליק ובגלל זה הוא בתכנית, ככה הבנתי. אשמח לשמוע תגובות

dors

New member
לדעתי את התגובה הטובה ביותר,

תוכלי לקבל משמוליק בכבודו ובעצמו (שאין לי מושג למה הוא עדיין לא בא). באופן כללי אני חושב שאת גם צודקת וגם טועה, אני אסביר: אני מאוד אוהב את התוכנית של שמוליק ברדיו (כמובן שומע אותה כוליום), חושב שהוא עושה עבודה נהדרת שם בשידור (גם קובי מחט נהדר). בקשר לתוכנית טלוויזיה, בגדול אני אישית נהנה ממנה, אני נהנה לראות את קובי המחסל מנסר דברים , זה משעשע (אותי לפחות), אני נהנה לראות את בלוקמן (במיוחד עם הבגד הזעיר הזה של הרופאה) ואני נהנה לראות את שמוליק שמנסה ולדעתי מצליח, להביא לשידור תוכנית טובה, משעשעת, שכמובן תעניין אנשים. אני מסכים איתך שיש מקומות לשיפור, כמו בכל תוכנית אבל אני בהחלט לא חושב שהתוכנית בטלוויזיה "משעממת מוות" . כולי תקווה לחכות לתגובתו של שמוליק בנושא.

בהביבו

New member
מסכים עם החצי האחרון ל ההודעה של...

ההודעה שלך

הלוואי ששמוליק יכנס לפורום. ובקשר

לקובי המחסל, אז אני לא כל כך נהנית ממה שהוא עושה שם ואני אסביר למה: אנשים הרי מביאים לו חפצים שהם רוצים להפטר מהם והוא משמיד הכל ואני טוענת - לא חבל? יש אנשים שאין להם את הדברים האלה (לדוגמא באחת התוכניות השמידו נעליים). לא יודעת, משמוליק שהוא ממש נשמה ציפיתי למשהו כמו תרומה או חלוקה לנזקקים ולא הרס טוטאלי. חוץ מזה, כפרה עליו, אני חולה עליו. מה דעתכם?

yaniv002

New member
כסף, קדימה כסף!

הסיבה היחידה שהעלו את התוכנית לאוויר היא הSMS. אם לא היה SMS לא הייתה תוכנית! פשוט מאד. המצב בשוק הטלוויזיה קשה (מאד! מאד! מאד!) ולכן כל הגופים וכל החברות וכל המדינות (במיוחד מדינת ישראל) מנסות ומנסים לשכלל את מקורות הכסף ומפעילות עוד ועוד דרכים לבליעת הכסף שלנו, הציבור התמים שנקרא "הצופים".

למעלה