דעתי על "סיוט בחדר המורים"

דעתי על "סיוט בחדר המורים"

סוף סוף ראיתי את הסרט ודבר אחד ברור - יש בו הרבה שחקנים מפורסמים! אפילו ההוא ממופע שנות ה- 70 משחק שם! הרעיון של הסרט נשמע נחמד אבל סמים שבסוף מצילים אותם? הסמים עצמם שמחסלים את החייזרים? זה כל כך טיפשי!!!!!!!!! ממש נהנתי לראות אותם מסניפים כל רגע........ אבל בכלליות היה נחמד. שוב אני חייב להזכיר שהפתיע אותי מאוד שיש בסרט הרבה חקנים מפורסמים...

cobainos

New member
נצל"ש(סורי אלמוג) בא לי לבכות!../images/Emo32.gif

מייקל אואן,השחקן שאני הכי אוהב בעולם,מהקבוצה שאני הכי אוהב בעולם(ליברפול) עבר לקבוצה שאני הכי שונא בעולם.לאימפריית הרוע,הרשע והקפיטליזם..לריאל מדריד.בא לי למותתתתתת!!!!! זהו.הייתי חייב לשפוך את זה..(בפורום כדורגל אני חייב לשמור על מוניטין של אוהד מתורבת)

aniviel

New member
לאאאאאאאא

גם אותו הם לקחו...

חחחחחחחח

כן, גם אותו לקחו ותראי איפה הם נמצאים עכשיו: מוק' ליגת האלופות! בנוסף, הוא סתם גרוע השנה אז למה לקחו אותו?

cobainos

New member
בדיוק!

בליברפול הוא היה בדרך הנכונה לחזור להיות מייקל אואן של פעם אבל בריאל הוא יתייבש ויתבזבז! אני שונא תמועדון הזה ובא לי לשרוף אותו.

חחחחחח ריאל מדריד הורסת הכל...

ציר הרשע. שונאת אותם שיפלו. עם כל הכוכבים שיש להם אין להם אליפות טיפשים! האמת היא שקיוויתי שעם מאמן חדש לליברפול הכל יהיה חלק וטוב. חבל. הערכתי את מייקל כל כך! לא ראיתי אותך בניצנים בעעעע כואב לי הלב על זה!

חח אלייז'ה ממש חמוד שם! פיצפון

בן 16... חח..הסרט מן הסתם סתום! אבל הוא חמוד..ראיתי רק בגלל אלייז'ה
וגם ג'וש חתיך שם

Pagra Baleben

New member
!@#$!@!@#../images/Emo80.gif

זה סרט שווה כזה ;D אבל זה היה די מעצבן שכולם חזרו לחיות אחר כך:| הם אמורים למות ואז העולם אמור להיות הרוס כזה וכולם מתחילים לבנות אותו מחדש כמו כל סרט חייזרים. :| הוי, ובסוף כזה כולם מצתרפתים ומעשנים וזה, ורק אלייז'ה כזה מצלם פרפרים. XD הו וגם ג'ון סטיוארט היה שם! האהה

cutieliji

New member
אספירין!!!!

יש לי את זה בבית וראיתי את זה מיליון פעם. סרט חמוד אבל הסוף מעצבן. בטח דלילה סתם תנצל אות קייסי. בעעע...

למעלה