אני מכבדת את דעתך. אך לא ממש מסכימה.
כמובן שהשירים האלו לא מושלמים, מעטים הם השירים המושלמים מכל בחינה (אם יש כאלו). אך אני אוהבת מאוד את שני השירים ששמעתי עד כה. הם מקסימים בפשטותם, ורואים שרן ועילי באמת ובתמים מאמינים באומנות שלהם, אך אני עדיין עומדת מאחורי עמדתי שהם לא מושלמים. העובדה המצערת היא שלפני ששופטים את השירים שופטים את רן. כי רן סובל מבעית תדמית חמורה בעיניי. כולם מתייגים אותו כ"האקס המיתולגי של נינט/כוכב טלנובלות/פסטיגלים/מדורי רכילות/פרצוף יפה וגוף סקסי" ותגיות אלו לא מועילות כלל לשירים. כי כיום טלנובלות ופסטיגלים זה לא אומנות. זוהי מסחרת כסף. ואני מסכימה עם האמרה שמי שעושה רק טלנובלות הוא לא שחקן אמיתי. האתגר האמיתי של רן הוא להמשיך עם האומנות שלו שהיא משחק ושירה, ולסיים עם הפסטיגלים. אני בטוחה שאם הוא יתמיד התוויות יוסרו, ואנשים יבינו שהוא לא "כוכב אינסטנט" אלא אומן חשוב שנמצא כאן כדי להישאר ולהשאיר את חותמו על התרבות הישראלית. אני מאמינה בו ומעריכה אותו על הדרך הארוכה שהוא עשה ועוד מקווה שיעשה. בקשר לדבריך על הגיל שלנו. אני בת 15 וחצי. אז מה? גם לי יש דעה. ואתה לא צריך לזלזל בדעות של בנות 0-100 ויותר. כי על טעם ועל ריח לא שווה להתווכח. סליחה על המגילה.