דעתי על רן דנקר:

דעתי על רן דנקר:

אמנם הוא הפתיע אותי בכך שהוא שר כמו זמר ולא מזייף וגם לא נשמע כמו דוגמן שהפך לזמר, אבל השיר עצמו ממש לא משהו. לדעתי רן דנקר איבד לגמרי את הזוהר שלו בשיר הזה, הוכיח שאין לו כריזמה ויכול לחלום לחזור להיות סמל סקס. מסכימים/ות?

Meytar 888

New member
קודם כל אל תזלזל

כי אנחנו ממש לא בנות 15,לא אני לפחות..וזה פורום רציני ולא כמו משו שאתה אולי מכיר. בכל מקרה,על איזה שיר אתה מדבר? הרי יצאו 2 סינגלים.

הזלזול ממש לא היה כלפיה.

וזה לא היה זלזול אלא הומור עצמי. על עצמי. דיברתי על שני השירים כאחד, הם די דומים בסגנון שלהם. השיר הראשון הוא שיר יום זיכרון שכזה, והשיר השני הוא זה שמשמיעים עכשיו ברדיו כל הזמן. בשיר השני הוא מזכיר לי את דני רובס, רק הרבה פחות טוב. מה שאני רוצה לומר בזה הוא שדני רובס לא סקסי, והעובדה שרן דנקר מזכיר לי אותו עושה אותו לא-סקסי בעיניי.

השירים לא חייבים להיות סקסיים

השירים לדעתי הם מדהימים...כל אחד מהשירים אומר משהו אחר לגמרי...השיר ``שווים`` הוא אחד מהשירים הרגועים היפים שאני מכירה,עם כינורות ועם הקול של רן זה עושה את השיר לעוד יותר מרגש...כל אדם יכול להוציא ממנו מסר שונה. והשיר ``בואי נעזוב`` הוא קצבי ורוקי,ההפך הגמור מהשיר ``שווים``,עם גיטרות חשמליות ותופים.....אני חושבת שרן הוא זמר מצויין ועם לא אהבת את השירים האלו חכי קצת לשירים הבאים ואני בטוחה שלפחות לאחד מהם את תתחברי

יוב101

New member
יש לך בעיה עם הגיל שלי../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

זה מעליב...אתה לא מכיר אותי ואתה הולך לפי דעות קדומות ועוד של גיל
..מי אמר לך שאני לא יכולה לפרט ולנמק על רן דנקר? אולי משהו בשם שלי אמר לך שאני שטחית? לא יודעת..אני אשמח אם תספר לי... ואל תעבוד עלינו ותגיד הומור עצמי.. ורק שתדע אני עולה לכיתה ט'.. וסתם בשביל לדעת..מה בחור בן 24 עושה בפורום רן דנקר?

אני לא מסכימה...

אבל זאת דעתך לא כולם חייבים\חייבות להסכים איתך.. אני חושבת שבשני השירים שכיום מושמעים ברדיו, רן שר מעולה ומראה הרבה מהיכולות הקוליות שלו. אגב בכוכב נולד, שהוא שר שם את "בואי נעזוב" הוא הראה גם נוכחות טובה על במה. שדיברת על זה שהוא לא מזייף ולא נשמע כמו דוגמן שהפך לזמר, אז בזה אני כן מסכימה איתך וגם בגלל שהוא לא רק דוגמן, הוא גם שחקן טוב מאוד, ואני חושבת שהוא גם יהפוך מהר מאוד לזמר.. זאת דעתי אתה לא חייב להסכים איתי...

gal255

New member
אני מכבדת את דעתך. אך לא ממש מסכימה.

כמובן שהשירים האלו לא מושלמים, מעטים הם השירים המושלמים מכל בחינה (אם יש כאלו). אך אני אוהבת מאוד את שני השירים ששמעתי עד כה. הם מקסימים בפשטותם, ורואים שרן ועילי באמת ובתמים מאמינים באומנות שלהם, אך אני עדיין עומדת מאחורי עמדתי שהם לא מושלמים. העובדה המצערת היא שלפני ששופטים את השירים שופטים את רן. כי רן סובל מבעית תדמית חמורה בעיניי. כולם מתייגים אותו כ"האקס המיתולגי של נינט/כוכב טלנובלות/פסטיגלים/מדורי רכילות/פרצוף יפה וגוף סקסי" ותגיות אלו לא מועילות כלל לשירים. כי כיום טלנובלות ופסטיגלים זה לא אומנות. זוהי מסחרת כסף. ואני מסכימה עם האמרה שמי שעושה רק טלנובלות הוא לא שחקן אמיתי. האתגר האמיתי של רן הוא להמשיך עם האומנות שלו שהיא משחק ושירה, ולסיים עם הפסטיגלים. אני בטוחה שאם הוא יתמיד התוויות יוסרו, ואנשים יבינו שהוא לא "כוכב אינסטנט" אלא אומן חשוב שנמצא כאן כדי להישאר ולהשאיר את חותמו על התרבות הישראלית. אני מאמינה בו ומעריכה אותו על הדרך הארוכה שהוא עשה ועוד מקווה שיעשה. בקשר לדבריך על הגיל שלנו. אני בת 15 וחצי. אז מה? גם לי יש דעה. ואתה לא צריך לזלזל בדעות של בנות 0-100 ויותר. כי על טעם ועל ריח לא שווה להתווכח. סליחה על המגילה.

../images/Emo45.gif

את מזה צודקתתת... קשההה לאנשים להביןן שגם שחקן "טלנובלות" עם "מעריצות" יכול להצליח במוזיקהה רן יצטרך להוכיח להם שגם הוא יכול להצליח בתחום

למעלה