דעתי

דעתי

אני רואה שעושים כעת פעולה הנוגדת לחלוטין את הגיון שלי. מאד מקווה, שאני טועה, ושברק צודק. אני במפורש חושש מקרבנות מרובים. אם כל זה רק כדי להתקרב לשטחים המיושבים, מבלי להכנס פיזית לשם, ניחא. גם כיום הנני סבור שעדיפה פעולה של פינוי באזהרה של האוכלוסיה משטח בנוי שמתחתיו המנהרות ללוחמה וגם הרקאטות בתוככי עזה. אחר כך, שלב של הריסת הבנינים , ובהמשך פצצות עומק להרס המנהרות על יושביהם.

N i c e M a n

New member
אהלן קקטוסונצ'יק

דעתך לא ברורה מספיק, אתה מוכן לפרט בבקשה גנרלצ'יק ?

שלום לך אחי...

דעתי מאד ברורה. הבנתך בספק, טוראיצ'יק.

אני לא מתיימרת לדעת ובקושי יש לי דיעה

אני נאלצת לסמוך על חכמים ממני בענין זה ויודעי דבר. כמו רוב עם ישראל, אין לי את כל התמונה ואני לא יכולה על כן לגבש דיעה רצינית. קיוויתי שזה לא יקרה כי זה כבר כרוך בקורבנות רבים מצידנו וחשבתי כל הזמן שאפשר גם בלי זה. אבל אולי לא. על כן אני סומכת שתי ידיי על ממשלת ישראל ומקווה מאד שעשתה את הצעד הנכון והנדרש ומתפללת שיהיו לנו מינימום אבידות ופגיעות ושכל זה יצליח ויגרום לשקט באיזור לשנים רבות מאד.

N i c e M a n

New member
בוקר טוב קקטוס.

לפני שנמשיך בהענקת הדרגות, ומאחר ואני "אחיך", תן הסבר קצת יותר מפורט מה היעדים, מה המטרה ומה דעת הגנרליסמו בנידון....PLEASE...

סופטי???? זה מלפני 6 שנים../images/Emo4.gif

הוא ניהל את הפורום בנענע למשך שבועיים לפני. חתיכת היסטוריה.

אני מבינה שהכוונה היא להיכנס לתוך

אזור מאוכלס. צה"ל ביקש מתושבים לפנות את האזור, אבל אי אפשר לדעת מה באמת מתרחש שם. יש בעיה רצינית מאד - של לוחמי חמאס בבתים שמאוכלסים על ידי אזרחים. איזו מדינה בעולם מודיעה מראש בטלפון שמתכוונים להפציץ בית?

אנחנו רוצים גם להיות בסדר עם כל העולם

אני לא בטוחה שזה עובד. לאנשים לא אכפת בכלל בעולם שעשר שנים נופלים פה קסאמים על אזרחים. לא מענין אותם שאנחנו מתריעים לפני שמפציצים בית. לא מענין אותם שאנחנו מספקים שירותים הומניטרים. לא מענין אותם כי אנחנו יהודים והחיים שלנו לא שווים כלום בעיניהם. אבל מענין אותם שערבים נהרגים כי להם יש נפט וכל העולם מפחד מהם.

s h o o s h a

New member
אז זהו, שאנחנו לא כמו שאר מדינות העולם

החמאס, לפני שהוא משגר רקטות אל עבר שדרות, אשקלון, אשדוד ושאר היישובים, הוא לא שולח כרוזים ומבקש מדיירי הבית לצאת כי ייתכן ותהיה פגיעה ישירה וייתכן ועלול שיהיו קורבנות בנפש. כי זהו חמאס, ארגון טרור רצחני. לנו, למדינת ישראל ולצבא ההגנה לישראל אין מלחמה עם אזרחי עזה. אין לנו שום כוונה לפגוע בנשים, גברים וטף. ואם יש בידינו את האפשרות להזהיר אותם, הרי שזהו המעשה הכי נכון להיעשות. הומניטריות? לא רק פתיחת מעברים והעברת אספקה של מזון, תרופות וציוד בסיסי אלא גם ניסיון להציל את נפשותיהם מפני פגזי מטוסינו, מסוקינו וטנקינו. זו הייחודיות של מדינת ישראל וצבאה משאר העולם. ועל כך עלינו לשבח ולהלל את היותנו עם נבחר משאר העמים!

ובכל זאת אהדת העולם כולו נתונה להם

כי את אף אחד לא ענין אף פעם אם עוד יהודי מת או לא. זה תמיד היה כך ותמיד יישאר. לוליטה סופרת מהבוקר

ediana

New member
../images/Emo44.gifבחו"ל מראים רק את הזוועות שלהם

גופות מרוטשות, ילדים מלאי דם, אמהות בוכות - ומה אתנו - אנחנו לא שויים כלום - אוויר וזהו

מ'פתאם ../images/Emo35.gifאנחנו נהיה יפיי נפש../images/Emo189.gif

כי אין לנו ברירה. אבל אף אחד לא יעריך את זה.

פפו

New member
מרקי שכחת פרט חשוב

יש לנו פה עסק עם ערבים. אצל ערבים הכבוד משחק יותר מההגיון. החיזבאללה בעזרת ערוצי הטלויזיה הישראלים קבעו שבלבנון צהל נחל תבוסה אדירה. למדינה עם צבא מובס לא נותנים הערכה ואין לבוא איתה לכל הסכם מלבד כניעתה. בלשון מקצועית זה נקרא כח ההרתעה. כבר החלו ליחשושים שההנהגה מפחדת להכניס את הצבא ואלו אינם לטובתינו בהווה ובעיקר בעתיד. לכן חייבים היו להכנס וחייבים להכות בהם ככל שניתן,גם כאיתות צפונה למי שמתכנן משהו חריג.

כאמור, כל זמן שזה ב"פאתיי"

אין שום בעיה. אבל הטיפול בלב הבעיה, חייב להיות רק במטוסים, חיל הים ותותחים. זו כאמור דעתי הצנועה, למרות שהטנגו מצא שאינני מסונכרן עם "ההוא". ככה זה בחיים.

למעלה