דעתכם בנושא

דעתכם בנושא

אני יודע שיש חרושת שמועות מרושעת לגבי MLM האם אתם חושבים שאף אחד לא יכול להצליח למרות שכולם מתחילים מאותה דרגה ומאותו שלב? ואם יש אנשים שיכולים להצליח מי הם? למה הם מצליחים? ןלמה אנשים חושבים שהם יכולים יום אחרי שהם קנו ערכת מפיץ ובעצם עסק לקבל מליונים הרי הם עדיין לא יודעים הרבה ועדיין לא מנוסים אדם חכם לא יחשוב שיש זמן גם אם מועט שבו החונך שלו ילמד אותו? שיש שלב של התנסות? הרי החונכים אומרים לך הכל ומדריכים אותך צעד צעד וכן יש שטח ניעור מסויים שבו קצת קשה אבל שעוברים אותו הכל מתהפך, וההצלחה מסחררת בסך הכל, מה שאני אומר הוא שאדם חכם בא עם ציפיות מציאותיות. אדם חכם שואל שאלות. אדם חכם יודע שאם הוא רוצה להרויח כסף על ידי מכירה המעט שהוא יהיה חייב לעשות זה לדבר עם מישהו על זה. אדם חכם יצליח אדם חכם בעסק לא נמדד על פי אינטילגנציה או על פי דימיון אלא על ידי הקשבה האנשים שחונכים אותכם כבר הצליחו הם יודעים איך לעשות כסף למה שלא נקשיב להם ונעשה כמותם? אם זה היה מרצה במכללה, או מישהו שחונך אותך בעבודה לא היינו עושים קונצים נכון?

zoomzom

New member
דיי אתה שתול זה שקוף!!!!!!!!!!!!

אתה חושב שאנחנו לא מספיק חכמים? הפירמידה היחידה שתצליח היא זאת שהצרכן יקבל בה ערך שווה שוק לכסף שהוא נותן נגיד שילמת 600 שקל קיבלת מוצרים אמיתיים ב 600 שקל ולא שמפו מפגר ב 80 שקל שאותו אפשר לקנות ב 8 שקל ואל תגיד לי שזה טבעי ומזין כי פחות מ אחוז אחד מהאוכלוסיה קונים שמפו מעל 80 שקל אז למה שכולם יתחלו לקנות שמפו כזה ?????.

זום זום

אני לא פה לגייס אנשים לארגון שלי אני באמת לא מבין את הקטע הזה של חרושת השמועות הרעה שי על mlm וכמו שאמרתי בהודעה הראשונה רוב האנשים שעוזבים את השיטה או את הארגון הם אנשים שמגיעים עם ציפיות בלתי מציאותיות ושאף אחד לא יגיד עכשיו שאנחנו מפתחים ציפיות כאלה אני נמצא בכל סמינר שיש ואין דבר כזה שמה בכלל אז אני רוצה לדעת על מי מוטלת האחריות להצליח? על השיטה- השיטה עובדת ומוכחת. על האנשים- האם האחריות שלי להצליח לא נמצאת על גבי שלי? האם בגלל שחשפתי אותך להזדמנות עסקית אני אמור לגרום לך להצליח? ועוד על ידי כך שתצפה שאני יעשה את כל העבודה בשבילך? החונך שלך ב-MLM אומנם עוזר לך מאוד,ועושה לך גם את המכירות הראשונות, אבל באחריותך לעשות את מה שהוא אומר ובכך להשיג אנשים למכירה או לגיוס לארגון שלך. מדוע אנשים לא אומרים "למדתי להיות טבח, ופתחתי מסעדה, אבל אף אחד לא בא, אני מאשים את הטבחות בכישלון שלי". מדוע אני שואל? ומספיק בבקשה לתקוף אני רוצה באמת תשובות עם מחשבה בתוכם

למעלה