דעתכם הכנה על המכונה הנ"ל

דעתכם הכנה על המכונה הנ"ל

האם מדובר במכונה אמינה שתחזיק מספר שנים ותפיק כוס קפה איכותי (בהתאם לחומר הגלם מן הסתם)?

כבר לא מה שהייתה פעם... לטוב ולרע.

הקלאסיק של היום היא למעשה הפיור של פעם, עם ברז קיטור משופר וכרטיס אלקט קטן שמכבה את המכונה לאחר חצי שעה ללא שימוש.

דוד נירוטה במקום אלומיניום, נפח מעט גדול יותר, , נוטה לטפטופים בשסתום החד כיווני בראש החליטה, בעיקר בגלל אבנית. ללא שסתום תלת, מסילות אחז ידית החליטה עשויות אלומיניום עם מסילות פלסטיק שנוטות להשבר, אטם ראש שלעולם לא נגמר.
אמינה, כן, קפה טוב, קצת פחות מפעם, לדעתי כבר עדיף להשקיע עוד קצת ולקנות רנצ'יליו סילביה. או להשתגע עד הסוף, להכפיל תקציב ולרכוש אוסקר2 חדשה.

3.5 אלף זה כבר מטורף עבורי, אם אני שותה 3 כוסות בשבוע

שווה להשקיע כל כך הרבה על מכונת קפה ביתית?

dimab

Member
מה שהוא אמר

מסכים לחלוטין: לדעתי פיליפס שידרעקו מכונה מצוינת, ועכשיו כבר אין שום טעם לקנות את מה שיצא להם. הדגם המקורי היה לי שש-שבע שנים והייתי מאוד מרוצה. את הדגם הזה אני לא ממליץ לקנות.
לגבי הסילביה, ראיתי שלקדמה יש אחת מתצוגה במחיר סביר. דבר אתם.

itamars82

New member
למה לא ללכת על משהו יותר רציני מיד שניה?ולא לשכוח מטחנה טובה

dimab

Member
אני בעד, אבל אם יש מגבלות תקציב, אז זהו פתרון טוב.

דור ישן של מכונה , אבל...

יש כאלו חדשות שנמכרות עדיין, המכונה נחמדה מאוד, גם אם פשוטה, יחסית אמינה, יש חלקי חילוף בערימות , ויחס עלות מול תועלת, ממש טוב. יש למכונה הזו מינוסים באי עמידותה לאבנית, וכדאי לטפל באבנית בזמן ומתוזמן וכל נושא ניקיון תא החליטה הוא חובה חובה חובה!!! תקפיד לטפל במכונה ע"פ ההוראות ואתה תהנה מהמכונה הזו לשנים ארוכות.

למעלה